מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם חושב שקולמה וכיאל כן צריכים לפתוח,קולמה טוב מול קבוצות חזקות והפועל מן הסתם קבוצה כזאת,בנוסף צריך איזה 2 שישברו לווציניץ' הזה את רגל.

2. Number 8 Member

תעזבו מי צריך לפתוח במקום כיאל, קודם כל הכי חשוב שהוא לא יפתח. אני לא יודע מה קשטן ואלישע לוי מוצאים בו כי לפחות העונה הוא חלש מאוד(וחלק לא קטן גם בעונה שעברה), כשהכדור אצלו קורים רק דברים רעים והוא יותר מזיק מאשר עוזר.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שכיאל צריך לפתוח,לאוהדים שהם לא של חיפה יצא פשוט לראות משחקים לא טובים שלו,כעיקרון גם הפכו אותו לשעיר לעזאזל..
    כיאל אחלה שחקן.

4. אפי 19 Member

זה לא שהם לא ראו את כיאל מספיק פעמיים משחק.
    אין להם הבנה מנימלית בכדורגל/הם חסרי דעה עצמית שמושפעים מכל מיני אנשים.

בירם כיאל הוא אחד השחקנים החשובים בקבוצה.

אלו אותם אנשים שאמרו לפני שנה שקטן לא שחקן
    והיום רובם לפחות חושבים אחרת.

עוד שנה זה יהיה ככה עם כיאל.

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/09
  5. Igi Member

אני באמת לא סגור על עצמי בעניין הזה, כיאל בכושר גרוע ויכול להיות שזה יעשה לו קצת טוב. אגב זיו, העניין הוא שרוב המשחקים שלו שרואים אנשים שהם לא אוהדים של חיפה הם המשחקים מול היריבות היותר רציניות ובמשחקים האלה הוא כמעט ואף פעם לא מצליח להתעלות על עצמו ולשחזר את היכולת נגד הקטנות.

6. Number 8 Member

זיו, אני רואה משחקים של חיפה לעיתים קרובות וכמעט באף משחק לא ראיתי את כיאל תורם. יש לו משחקים טובים פה ושם אבל בגדול הוא מזיק מאשר תורם. אגב בגדול אני עם איגור, הוא אמר דברים נכונים, מול הגדולות הוא עושה במכנסיים.

אפי19, התלבטתי האם להגיב לך או לא ובסופו של דבר החלטתי להגיד רק כמה מילים, הגיע הזמן שתפתח את העיניים ותהיה אובייקטיבי, תפסיק לחשוב שכיאל הוא השחקן הטוב בעולם ולהגיד לאנשים שאין להם מושג כי בסופו של דבר אתה זה שאין לך מושג, אתה נשאר בבועה שלך ולא יוצא החוצה אז הגיע הזמן שתעשה את זה, אפילו אוהדי חיפה חושבים אחרת בנוגע לכיאל אבל אתה בשלך... שיהיה לך לבריאות.

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/09
  7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפי פעם הבאה שאתה מדבר ככה אל מישהו,בטח ובטח לעידן אל תטרח להיכנס לפה יותר.

בקשר לדיון עצמו,ראיתי 99 אחוז מהמשחקים של חיפה בשנתיים האחרונות וברוב המשחקים הייתי מאוד מרוצה מכיאל,במשחקים הגדולים הוא באמת מופיע רק מידי פעם אבל סך הכל בליגה הוא עושה את העבודה,יכול להיות שאנחנו מעריכים את העבודה שהוא צריך לעשות בצורה שונה אבל כעיקרון הוא ממלא את התפקיד שלו בצורה הטובה ביותר.

8. אפי 19 Member

מאיפה לך שאני לא אובייקטיבי?
    על פי מה קבעת שאני לא אובייקטיבי.
    מעניין אותי לדעת.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כיאל בכושר גרוע עדיף על גולסה בעמדת הקשר האחורי.
    קולמה עושה עבודה מצוינת אך לבד הוא לא יצליח לעצור את נאתכו ומנטאששווילי ולכן צריך להצמיד אליו עוד שחקן אגרסיבי עם חשיבה הגנתית, אני עדיין לא ראיתי את דוטרה משחק ולכן קשה לי להביע עליו דעה, ומכל האופציות בקישור האחורי העדיפות שלי ברורה לטובת כיאל.

אנחנו לא משחקים נגד אחי נצרת, זו הפועל ת"א שניצחה אמש את סלטיק 2:1, קבוצה שאם יסתכלו בסטטיסטיקת ניצול מצבים, אני בטוח שהיא ממוקמת במקום הראשון בליגה.
    אסור "לפתוח" את מרכז המגרש בשבילהם כי זה יכול להגמר רע מבחינתנו, אני סומך על אלישע.

10. Number 8 Member

אוהדים כאן מודים שכיאל בכושר גרוע והם לא סגורים בזה שהוא צריך לפתוח ומתלבטים אבל אתה בשלך, כיאל הוא השחקן הטוב בעולם, לאנשים אין מושג, אין להם דעה עצמית אבל אתה פה הגאון... תעשה לי טובה.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפי 19 - על הנייר בירם כיאל נראה מושלם בקנה מידה ישראלי. הוא גדול וחזק, טכני, לא מפחד להיכנס למאבקים ולא סובל מבעיה של מהירות. הבעיה היא שהוא לא מצליח לחבר את כל זה לכדורגלן מוביל וכבר שנה שהוא דורך במקום ולא מצליח לבוא לידי ביטוי בשום צורה.
    יכול מאוד להיות שהוא משחק בעמדה שלא מתאימה לו והוא זה שצריך להיות הגרזן במקום ג'ון קולמה, אבל אפשר גם להבין את המאמנים שמפחדים לתת לו את המושכות, כי הוא נוטה לאבד ריכוז מהר מאוד ולשכוח מהן הגדרות תפקידו.

12. Igi Member

אבירם, אהבתי מאד את התיאור שלך לכיאל. רק שגרזן בירם כיאל לא כ"כ יכול להיות, מתאים לו יותר לתפקד כקשר ה-50/50 בין השניים .

13. Number 8 Member

אז אולי שהתפקיד שיותר מתאים לו זה גרזן כי הוא יודע לעשות טוב מאוד פעולות הגנתיות אבל ברגע שזה מגיעה להתקפה וליצירת מצבים... נאדה.

14. Igi Member

יכול להיות, אבל דווקא מול הקטנות כמו שציינתי קודם הוא מעולה כי יש לו פעולות התקפיות טובות והוא לא לחוץ, בחלק ההגנתי הוא די נעלם בהרבה משחקים...למרות שיש לו כביכול יש לו את כל התכונות להצליח בעמדה הזו.

15. Yotam Member

מסירות וזהו זה , זה מה שטוב בו בחלק ההתקפי במשחק ,
    אני רואה כל משחק הוא בועט לשמיים לפחות פעמיים ומול באיירן הוא הושתק בחלק ההתקפי ושיחק יותר על החלק ההגנתי .