מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. EladLR Member

וגם ביום המשחק יהיה אפשר לקחת את המנויים(ביום המשחק נגד באיירן)

יציעים 17-18 נפתחו לקניית כרטיסים בודדים נגד באיירן(ואני מניח שככה גם נגד יובה ובורדו)

2. מיכל3 Member

ממה שהבנתי כן, דיברתי אתמול עם גרבר ואותה אחת שדיברתי איתה אמרה שרק בקופות האצטדיון יהיה אפשרי לקחת את הכרטיסים. טמטום בעיני כי שוב יהיה עומס מגעיל, אבל מה לעשות.

3. EladLR Member

בקופות ברמת גן, זה לא טמטום, לא כל אחד יכול להגיע לחיפה בשביל לקחת את הכרטיסים במיוחד הדרומיים והמרכזניקים.

4. מיכל3 Member

כשרשמתי "אצטדיון" התכוונתי לקרית אליעזר. גם אני מהמרכז, והיה לי הרבה יותר נוח לקחת את הכרטיסים מאצטדיון ר"ג אם זה לא היה ביום המשחק כי יהיה לחץ נוראי.

5. EladLR Member

סבבה, סליחה.

אני אקח מרמת גן. אני פשוט ידע להגיע מוקדם...

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין כמה מתוך 35 אלף שקנו מנוי יהיו בשבת נגד הפועל רמת גן, אני מהמר על לא יותר מ-6 אלף בלחץ.

7. שגיא Guest

מכבי חיפה ערכה היום משחק אימון מול אחי נצרת והפסידה 2-1. שלושת שחקני הרכש החדשים ערכו את הופעת הבכורה שלהם בקבוצה כולם בהרכב הפותח. הברזילאי דוטרה נפצע באמצע המחצית והוחלף.

ראיתי את המחצית הראשונה שהייתה די חלשה של שתי הקבוצות. טיפה יותר הזדמנויות לחיפה אבל דווקא לפני הירידה למחצית תומר חמד הצליח להשחיל את הכדור לשער אחרי מסירת רוחב.

לגבי השחקנים החדשים. עות'מן שיחק כמגן שמאלי והיה ניתן לראות שהוא יותר מוגבל ככה מכיוון שהוא רוב הזמן חיפש את התנועה ברגל ימין לכיוון האמצע והתקשה לפרוץ לאורך האגף. שטרכמן לא נגע יותר מידי בכדור, הייתה לו הזדמנות אחת ובסך הכל היה קשה להתרשם. מדוטרה היה אפשר לראות שיש לו יכולות טכניות אבל גם הוא נפצע והוחלף בשלב מוקדם של המשחק.

8. מיכל3 Member

עומר, לצערי אני מאמינה שזה יהיה המספר פחות או יותר, אולי בגלל ההוצאות הכספיות הגדולות שהאוהדים הוציאו לאחרונה, אבל עדיין זה לא מצדיק מספר כזה. כנראה גם שהירידת מתח היא לא רק אצל השחקנים.

אגב, גרבר הוציאו הודעה מסודרת באתר שלהם לגבי איסוף המינויים וגם התחשבו בתושבי המרכז לשם שינוי, שיוכלו לקחת את הכרטיסים מר"ג יום לפני כן :

הכרטיסים שהוזמנו יחולקו באיצטדיון ק. אליעזר לפי הפירוט הבא: יום ה' 10/9 בין השעות 09:00 - 19:00 יום ו' 11/9 בין השעות 09:00 - 14:00 שבת, 12/9 בי השעות 11:00 - 19:00 יום א' 13/9 בין השעות 09:00 - 19:00 יום ב' 14/9 בין השעות 09:00 - 13:00 לטובת תושבי המרכז והדרום יועברו כל הכרטיסים לרמת גן ביום ב' 14/9 ויחולקו בקופות איצטדיון רמת גן בין השעות 16:00 -22:00. ביום המשחק תיפתחנה הקופות באיצטדיון החל מהשעה 10:00 בבוקר

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/09
  9. Yotam Member

תגידו , הכרטיסים הבודדים שנשארו זה ליציעים : 17-18 ?
    התבוננתי מסיור וירטואלי של האיצטדיון וראיתי שהיציעים הללו אינם טובים מבחינת ההסתכלות על המגרש .
    ידוע עד מתי נפצע טיאגו דה סילבה דוטרו ?

10. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יודע איפה ניתן לרכוש כרטיס בודד למשחק מול באיירן באיזור המרכז?

11. איגור .פ. Member

תבדוק בלאן אולי יש להם

12. מיכל3 Member

למי שנתקע בלי כרטיס ולא רוצה להזמין ל-5-7 או 13-16, הפשירו כרטיסים בגרבר ל 8-10, יציע שעדיף משניהם זה בטוח. כדאי למהר לפני שייגמר.

http://www.garber-tickets.co.il/mhaifa/venue_areas.asp

ג'ובאני אלבר, אין בלאן כרטיסים בודדים. רק בגרבר יש ליציע הכי גרוע, 17-18, אתה יכול לרכוש משם ולקחת את הכרטיסים יום לפני המשחק בר"ג אם אתה מהמרכז.

13. Yotam Member

עשיתי מנוי לטריפל המשחקים ב 30 שקל !
    מכיוון שחבר שלי באגודה של מכבי חיפה ..

14. איגור .פ. Member

שלא יעבדו עלייך

שאלה מי שקנה בלאן יקבל בלאן?

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/09
  15. Cup of Tea Liverpool, UK

אני קניתי בלאן ואני אסע למשרדים שלהם ברחוב דיזינגוף בת"א כדי לקבל את הכרטיסים (כמובן צריך ת.ז , מס' הזמנה וכרטיס אשראי). נראה לי שאפשר גם בקופת האיצטדיון אבל אני לא ממש בטוח איך לגבי זה.