מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

  1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תשמע אם אתה אומר שלא ראית שום משחק טוב שלא כנראה שלא ראית מספיק משחקים של חיפה,בעונה שעברה הוא נתן לפחות איזה 8-9 משחקים טובים בתחילת העונה,גם בשנים שלפני היו לא לא מעט משחקים טובים אחרת הוא לא היה פותח בחיפה כל הזמן הזה.

    מתי הוא מסבסב שחקנים?תראה את המשחקים מול אספניול תראה שם כמה מהלכים מאוד יפים שלא היו מביישים לא מעט שחקנים טובים באירופה.

    בקשר לשאר,אני לא מגן על רפאלוב ואומר שהוא מושלם ושהוא שחקן מעולה,אבל עוד פעם,אי אפשר להגיד שהוא לא שחקן,הוא כישרון ענק שפשוט לא ממצא את הפוטנציאל ובמקום להיות כוכב בליגה ולעבור לחו"ל הוא מדשדש בין הרכב לספסל בקבוצת צמרת ישראלית בהתאם ליכולות שלו כרגע.
     
  2. ertyo Member

    הצטרף ב:
    ‏4/11/04
    הודעות:
    579
    לייקים שהתקבלו:
    0

    אני לא זוכר אפילו משחק אחד שהוא הצטיין בו, גם כשנוא עושה מהלך טוב מיד אח''כ הוא עושה 5 גרועים, הוא לא עקבי,הוא לא צריך לפתוח בהרכב וגם לא להיכנס כל משחק מהספסל, יש שחקנים יותר טובים ממנו שמגיע להם לשחק לפניו כמו גולסה{למרות שזו לא העמדה שלו}.
    הוא לא שחקן ברמה, הוא שחקן של ליגה לאומית במקרה הטוב.
     
  3. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    שחקן ליגה ארצית למה לא... זה בסדר שאתה שונא אותו, אבל ליאור רפאלוב יכול לפתוח כמעט בכל קבוצה בארץ. זה שהוא לא עקבי זה בסדר גמור, אבל התרומה שהוא מביא היא עדיין גדולה ושחקן כמוהו בהחלט יכול לעזור לכל קבוצה שרצה לאליפות ובטח גם לקבוצה שרצה בליגת האלופות.
     
  4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נכון הוא שחקן ברמה של הליגה הלאומית..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  5. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    תגידו, יהיו כרטיסים בודדים למשחקים בליגת האלופות?
     
  6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כנראה שלא,יש סיכוי ממש קטן שכן אבל כעיקרון קראתי היום באחד האתרים שבהנהלה שלנו אמרו לאוהדים שעדיף להם לא לחכות כי יש סיכוי גדול שלא יישארו כרטיסים.
     
  7. מיכל3 Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/06
    הודעות:
    2,427
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כל האוהדים שנאלצו לסבול את הגועל שהיה בתורים במשרדי גרבר, הקריסות של האתר, אי מענה טלפוני וכד'- תצטרפו לפה, בתקווה שזה ישפיע. אתמול נשלחו עשרות מכתבים למועדון וכמה שעות לאחר מכן החלה מכירה ב"לאן". אולי התגובות הקשות של האוהדים כן עושות ומשנות משהו.

    http://www.facebook.com/profile.php?id=102...73112328&ref=mf
     
  8. Bayern Boy Member

    הצטרף ב:
    ‏28/6/09
    הודעות:
    32
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם אני הזמנתי מהאתר היום אבל אין תשובה מגרבר!

    מה לעשות עכשיו?

    בבקשה תעזרו לי ואיך אפשר לקבל את הכרטסים?
     
  9. Cup of Tea Liverpool, UK

    הצטרף ב:
    ‏29/9/07
    הודעות:
    6,759
    לייקים שהתקבלו:
    1,010
    אני הזמנתי מ-"לאן" אתמול בערב.
    אתה מזמין באתר דרך כרטיס אשראי ואחרי שאתה מסיים את ההזמנה ושילמת אתה יכול ליסוע בזמנך החופשי (כמובן לפני המשחקים!) למשרדים של "לאן" בדיזינגוף ת"א ותאסוף שם את הכרטיסים. זה בכל מקרה מה שאני עושה.
     
  10. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    לא יאומן, נשארו מנויים בודדים של מבוגר אך ורק לשערים 13-16 ול5-7 ... תוך 3 ימים!
     
  11. מיכל3 Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/06
    הודעות:
    2,427
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יש לי הרגשה שזה לא מדוייק.. כמו שקורה בד"כ, פתאום 3-4 ימים לפני המשחק "צצים" להם כרטיסים בעוד יציעים. גם האטרקטיביים. אני מוכנה לחתום שמיד לאחר סיום שמירת המנויים לליגה (יום שישי), תראו שיהיו עוד כרטיסים למזרחי וגם למערבי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/9/09
  12. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    אני לא חושב שיש להם סיבה לא למכור לשערים האלה... וזה באמת תלוי במנויים, כמה יקנו וכמה לא.
     
  13. איגור .פ. Member

    הצטרף ב:
    ‏21/10/06
    הודעות:
    1,698
    לייקים שהתקבלו:
    13
    היום הייתי במשרדי לאן בת"א קניתי מנוי ל13-16 ב205 ש"ח ,המנוי עצמו אמרו לי לבוא לקחת ביום שלישי רביעי הבאים.

    ובכלל אני חושב שאולי יקטלו אותי כאן א,נשים אל תתפנקו בשביל החוויה ,אווירה לא משנה איפה לשבת ,לא כל יום יבואו שחקנים כמו ריברי ,רובן ,גומז ,שווישטנאגר,דל פיירו,דייגו ועכוד כוכבים לארץ.

    יאללה אני מתרגש עוד 13 יום זה קורה
     
  14. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    קראדסיו שוחרר ממילאן...חבל חבל שלא הצליחו להביא אותו.
     
  15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    בערך

    אם קנית דרך "לאן" תלך אליהם אם הכרטיס אשראי+מספר הזמנה במשרדים שלהם בת"א, עם קנית בגרסר אותו דבר המשרדים שלהם יש אחד בלב המפרץ (קומה 3) ובמרכז הכרמל .
    יש אופציה גם בים המשחק החל משעה 12:00 תגיע לקופות האיצטדיון ושם תקבל את הכרטיס