בסוף מישהו יבוא חוץ מעותמאן? לא נראה לי. אני משום מה פסימי, תום מועד ההערבות קרב ואני חושש שנשאר עם הסגל הקיים, אנחנו פשוט נתפרק טוטאלית.
באופן עקרוני שמעתי שדומינגו לא כזה גדול אגב לריבר פלייט יש השנה קבוצה לא משהוא בכלל ועוד שאלה הרי כבר אחרי אוקטובה ידעו בחיפה שיהיה להם חורף חם וחייבים שחקן בקישור אחורי אז מה לא היה פשוט יותר להתחיל אז כי בלחץ זה אף פעם לא טוב
קרדיסיו ודומינגו לא יגיעו, חיפה עדיין מחפשת זר הירוקים ממשיכים בנסיונות להחתים זר עד יום שני. מכבי חיפה ממשיכה להיות במרוץ נגד הזמן על מנת לנסות ולהחתים שחקן זר במקום ירו בלו. הערב נודע ששני המועמדים, מתיאס קרדיסיו וניקולס דומינגו לא יגיעו לקבוצה. קרדיסיו ישחק העונה בליגה הספרדית. בסיום המשחק מול רעננה התקיימה ישיבה בין הנשיא יעקב שחר, המנכ"ל איתמר צ'יזיק ואלישע לוי, במהלכה עלו מספר מועמדים נוספים. דומינגו לא מעוניין לשחק בחיפה. לקבוצה הוצעו שני מועמדים חדשים, אחד מפולין והשני מדרום אמריקה. מאתר ONE נראה שזה הסתבך לגמרי, אגב באיירן נראת מפחידה לגמרי , רובן כמובן הצטרף ורובן זה רובן , משומר מוכן אני מאוד מאוד מקווה .
למה כל הלחץ להביא את עותמן? יש לכם כבר את משומר וחרזי שבקלות יכול לסחוב עוד עונה בליגה. עדיף למכבי חיפה שכבר תביא שחקנים מוכחים מהליגה כאן מאשר להביא עוד הימורים מאירופה, יש לא מעט שחקנים מקבוצות האמצע שמכבי חיפה יכולה להביא סטייל חמד גנאים או שלו מנשה.
מה השתגעתם ? אנחנו חייבים את דומינגו ! האומנם הוא המלך של הצהובים אולם ליגת-העל היא הכי מתאימה לו . ובמיוחד מכבי חיפה , שמשם הוא יפרח . למה הוא אינו מעוניין לשחק בליגת האלופות ? למה , ליברטדורס יותר משובח ? יש לפחות סיבה למה לא כדאי להביא אותו למכבי חיפה . יש ישראלי שיותר מוכשר ממנו , אלברמן שחבל שהוא לא בקבוצה כבר מעכשיו . עותמן יגיע ועוד איזה קשר אחורי שלדעתי ב 100% לא יצליח כי זאת המסורת של חיפה . הכי טוב - אלברמן !
עלי עותמן הוא הפיתרון המושלם למחדל באגף ימין של ההגנה. לגבי הקשר האחורי, לא מנשה ולא חמד גנאים. עם כל הכבוד למנשה,אני לא חושב שהוא יצליח כשחקן ספסל שעולה פעם ב.. במכבי חיפה, כמו שהוא יצליח כשחקן מפתח במכבי נתניה והמחיר שלו סתם יהיה לא שפוי ולא הולם את התמורה שהוא יוכל לתת. חיפה צריכה מישהו שישדרג אותה בעמדת מרכז השדה, אבל במצב הנוכחי כשקרדאצ'יו ודומינגו כבר לא באים, כנראה שזה כבר לא יהיה כ"כ פשוט למצוא מישהו ברמה שלהם בטווח הזמן הקרוב ויצטרכו להתפשר על מישהו אחר שלא בטוח שיהיה יותר משחקן ספסל.
אתה צודק ! לא שמתי לב להודעה הזאת של - COM . תגיד לי איך חרזי ימשוך עוד עונה ? הוא המבוגר בליגה , אתה חושב שהוא ישחק בליגת האלופות ? אתה רוצה שהוא יפתח ? קח את עלי עותמן ב"ממלכת" ההגנה וזהו . אתה חי בסרט או שאתה סתם עושה את עצמך ? שלו מנשה וגנאים הם שחקנים שאם היו נותנים לי אותם בחינם לא הייתי לוקח , ניתן לקחת קשר אחורי סטייל דרום אמריקני שיש לו כשרון וניסיון , אנחנו צריכים לשבח את ה - עמדות הכי אנטי משובחות במגרש . בסוף נביא את עותמן וקשר אחורי זר ונסיים את עמדתנו באירופה לשנה זו .
איזה יופי אני מקבל שיעור משחקן המנג'ר המקצועי. אם תקרא טוב ולא סתם תכתוב הודעות ריקות מתוכן אז תבין שכתבתי שחרזי "בקלות יכול לסחוב עוד עונה בליגה" הוא ישחק בליגת האלופות? לא! בשביל זה יש לכם את משומר. 3 מגנים ימניים זה מצוין, ממש מה שיעשה לחיפה עומק בסגל. שלו מנשה וחמד גנאים קשרים אחוריים? הם קשרים התקפיים שיכולים להוסיף לכם עומק, סתם זרקתי שמות של שחקנים שיכולים להוסיף לכם במקרה שיגיעו בלי שום קשר לקשר אחורי שאתם צריכים בדחיפות(40 מיליון שקל התווספו לקופה אבל אין כסף לאלברמן).
אתה שוב מתחיל כמו ילד קטן ? יש לך בעיות שאתה מבוגר מדי ואתה לא מבין שום דבר ? נתחיל בזה שאין לנו עמדה לאייש שקוראים לה : קשר קדמי . אם כבר זה חלוץ שני שבו קטן יישב כל הקריירה שלו על העמדה הזאת ואין סיכויי זעיר שמישהו יתפוס את מקומו בהרכב . אם אתה רוצה שנייבש על הספסל את מנשה אז סבבה , ואני יאמר כמו המשתמש עם הלוגו של בקאהם , "כמו שהוא יצליח כשחקן מפתח במכבי נתניה והמחיר שלו סתם יהיה לא שפוי ולא הולם את התמורה שהוא יוכל לתת." וזה לא נכון ?
כל שחקן שאתם עכשיו מביאים מלבד קשר אחורי שיגיע על חשבון קולמה/כיאל מגיע כשחקן ספסל שישחק יותר בליגה ויוריד עומס מהשחקנים הפותחים. לא בהכרח מנשה או גנאים יגיעו, לדעתי עוד קשר קדמי/קיצוני/וואט אבר זה דבר שאתם בהחלט יכולים להרשות לעצמכם עם התקציב הגדול שהגיע.
מדאיג אותי ששני הקשרים שהקבוצה רצתה לא יגיעו. האחד רוצה לחתום בספרד (את זה אני מבין), אבל השני רוצה יותר כסף. אני לא יודע מה הוא דורש, אבל יומיים לפני סגירת חלון ההעברות אני לא בדיוק מבין למה שחר מתחיל להתקמצן? לא צריך להגזים, אבל אנחנו כן צריכים חיזוק!
לא בטוח ששחר מתקמצן,אל תשלול את זה שהבחור פשוט חמדן ורוצה כסף שלא מגיע לו. מעניין עם לורפיסה עוד משחק,דווקא הוא היה בא טוב בתור קשר אחורי מחליף. אגב yotis,השמות שאתה מביא הם ממש לא רלוונטיים,אלישע לוי אמר כבר שהוא לא יפגע בשחקנים שהביאו אותו למעמד הזה,מה שאומר ששחקנים כמו אלירן עטר לא יגיעו,מי שיגיע,כמו שCOM אמר יגיע לשחק בתור שחקן ספסל ולכן שחקנים ברמה של גנאיים(לאו דווקא גנאים עצמו) הם שחקנים שמתאימים לחיזוק. אישית אני מסכים עם אלישע,אלא אם הוא יכול להביא איזה זר תותח או איזה בניון(דבר שמן הסתם לא יקרה) אין טעם לבזבז כסף על שחקן שלא ישדרג בהרבה את ההרכב. אגב,סתם איזה פנטזיה קטנה,אתמול ראיתי כמה דקות מהמשחק בצ'לסי ואמרו ששבצ'נקו לא נכלל בסגל של צ'לסי לליגת האלופות והוא אמור להגיע לדינמו קייב,איזה חלום זה יהיה אם נביא אותו בהשאלה לעונה או משהו כזה..טוב..עכשיו לחזור למציאות
אם דומינגו מבקש יותר כסף ממה שחיפה מציעה לו (אני משער שזה סכום סביר) הוא באמת חמדן וזה גם מרמז על הכוונות שלו, הרי בריבר פלייט הוא לא יקבל יותר מדקות זעומות בחצי השנה הקרובה, ומפתיע למדי שהוא מתעקש על חוזה שאני די בטוח שגבוה ממה שהוא מקבל בשביל לשבת על הספסל בארגנטינה (במקרה הטוב). כנראה רוצה לבוא לגנוב קצת לפני שהוא ימשיך למקום שבאמת מעניין אותו... בכל מקרה לא הפסד גדול שכן לא מדובר בחיזוק משמעותי. זיו אתה רציני בקשר ללורפיסה? הוא משחק בליגה השנייה בארגנטינה אבל לא נראה לי שזה רכש מתאים לשאיפות של מכבי חיפה.