מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. Bayern Boy Member

שלום אחים שלי, אני אוהד של באיירן ומת להגיע לרמת גן, אני רוצה רק קרתיס למשחק של באיירן מינכן אבל אמרו לי שאי אפשר לקנות רק קרתיס למשחק אחד אני רק יכול לקנות מנוי לשלושה משחקים זה נכון?

2. Igi Member

בטח שאפשר לקנות כרטיס למשחק אחד.

Nigel Winterburn,
    ראיתי את הגול הזה של קרדאסיו כבר כמה פעמים, גול ענק של שחקן ענק במונחים של ליגה ישראלית ולדעתי הוא בדיוק, אבל ב-ד-י-וק מה שמכבי חיפה צריכה. קשר מרכז שדה שיצור התקפות ויאפשר משחק יותר זורם גם ממרכז השדה ולא רק מהאגפים. לצידו של קולמה זה יכול להיות אחלה של מרכז שדה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/09
  3. שגיא Guest

לגבי כל הדברים שנאמרו פה.

ראשית, לגבי שטרייכמן, הוא מובא, כך עושה רושם, לעמדת החלוץ השלישי, אחרי ארבייטמן והגרוזיני. מאמין שלאט לאט הוא יקבל הזדמנויות בליגה ובגביע הטוטו להוכיח את עצמו. במצב בלו יושאל כנראה לסכנין ויש יתפנה מקום של זר לאחר מהקשרים האחוריים שאני מקווה שאחד מהם אכן יגיע בסוף.

לגבי עניין עותמן-משומר. גם כשאייל משומר הגיע למכבי חיפה הוא היה בסיטואציה דומה. הוא הגיע כשאלון חרזי הוא המגן הקבוע של הקבוצה. באותה עונה גם משומר בעיקר עלה מהספסל ויותר שימש כגיבוי תוך שהוא פותח במשחק מועט של משחקים. גם בעונה שעברה משומר לא היה שחקן הרכב והיו הרבה משחקים שחרזי פתח על חשבונו. רק לקראת סיום העונה הוא תפס שוב את המקום שלו. אני לא מאמין שעלי עותמן מגיע ישר להרכב. הוא יאבק עם משומר ולדעתי שניהם יכולים להרוויח מזה.

אני חושב שאם אכן שטרייכן, עות'מן ואחד משני הקשרים האחוריים שדיברו עליהם יגיע זה יהווה חיזוק טוב עבור הקבוצה במקומות הנכונים. מה גם שכפי שכבר אמרו, מדובר בשחקנים צעירים שילכו וישתפרו.

4. אפנברג Member

אהלן אוהדי חיפה והמון הצלחה בליגת האלופות!!!
    תגידו אנשים, אני מעוניין בכרטיס למשחק בר"ג אבל ליציע של אוהדי באיירן. אתם יודעים איך ניתן להשיג כרטיס כזה כאן בארץ? במשרד "גרבר" זה אפשרי?

נ.ב. לפני המשחק במינכן אשמח לענות על כל שאלה לגבי איך מגיעים למגרש ומי נגד מי בבירת בוואריה.

שיהיה לנו חורף חם ומעניין!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין אפשרות, אופ"א מאשרת למכור כרטיסים ליציעי האורחים רק במדינה שלה.

6. Spanish Weapon Member

כבר התפרסמו פרטים לגבי המנויים למשחקי הצ'מפיונס ליג? מתי אמורים להתפרסם?
    מעניין אותי מה יהיה טווח המחירים לאוכ' הסטודנטים/חיילים/נוער

תודה רבה

7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

http://www.worldticketshop.com/tickets/mac...a-bayern_munich

בין 140-165 יורו אגב למרות שזה מופיע באיצטדיון קרית אליעזר אני מאמין 140 למזרחי 165 למערבי

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפיר,אם אנחנו מקבלים ממך תגובה בפורום הזה,שווה שחיפה תגיע כל השנה לליגת האלופות נגד באיירן,בסוף גם עוד נדב יכתוב פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

9. Igi Member

ניקולס דומינגז, קשרה האחורי של ריבר, צפוי להצטרף למכבי חיפה. כנראה שעותמן יהיה הרכש ה-3 ובזאת יסתיים הרכש לעונה הקרובה. איפה תומר שיוכל לנדב קצת פרטים על הקשר ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ניקולאס דומינגו.

רשמתי את דעתי עליו כתגובה לשאלת אוהד של מכבי חיפה בנושא הארגנטינאי - בכללי שחקן מאוד פרווה, לא גרזן מבחינה הגנתית ולא תורם הרבה לחלק הקדמי, פיני זהבי ממשיך לגזור קופונים...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/8/09
  11. zeev Member

ואני חושב שמכבי חיפה צריכה הרבה יותר ממגן ימיני היא צריכה עוד בלם טוב

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא הבלמים שלנו נראו היום טוב מאוד בעיני, כל המחצית השנייה הפקירו אותם במתפרצות ל-2 על 2 מול שני חלוצים של רעננה וכל פעם ידם היתה על העליונה.

פיטר מסיללה לא שייך לרמות האלה, לא ייאמן פשוט... אני עדיין המום מהמהלך שהוא עשה בשער השלישי. ואם היה קשר שמאלי שישחק איתו על הקו במקום שהקיצוניים שלנו יברחו לאמצע וישאירו אותו על הקו לבד הוא היה יכול לסיים עם יותר מ-2 בישולים.

חייבים עוד מגן ימני ועוד קשר מרכזי, חייבים. בוקולי עד כה השחקן הכי חלש שלנו העונה.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל שמסיללה יוכל להצליח השנה בליגה הוא קודם כל חייב להמשיך לשחק ככה,דבר שני היום אף אחד לא עזר לו,יש לו יכולת טכנית די גרועה וחוץ ממהירות הוא לא יודע לעבור שחקנים ובגלל זה הוא חייב שחקן שיבוא לעזור לו בדאבל פס,קטן היום שיחק יותר ימינה ובמרכז והפעם היחידה שמישהו בא לעזור למסיללה בהתקפה זה היה בירם בגול של השיוויון.

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק מה שאני מתכוון אליו זיו, וחבל שאלישע לא הקפיד על זה שיהיה לנו שחקן על קו שמאל שיעשה איתו את הדאבל פאסים האלה כי אז היינו יכולים להגיע עד השער שלהם בכל התקפה. יש לנו לפעמים משחקים כאלה בהם הקשרים שלנו בצדדים מושכים יותר מדי לאמצע ותוקעים את המשחק, היום זה היה אחד מאלה.

אני אגב חושש מזה שאלישע ישרוף את פיטר, הוא שוחק אותו עם 90 דקות מלאות בכל משחק עד כה בלי מנוחה בכלל. מה יקרה אם טאלב טוואטחה יפתח בבית מול הפועל עכו? הרי גם ככה כל היריבות האלה לא מנסות בכלל לתקוף נגדנו, העבודה של המגן השמאלי מולן היא בעיקר בהתקפה.

15. Igi Member

אני לא בטוח עד כמה הם יודעים על מה הם מדברים, אבל ב-ONE נכתב שקרדאצ'יו ודומינגו לא יגיעו. חבל על קרדאצ'יו, אבל די צפוי.