זה שהוא לא הרשים במכבי ת"א ופתאום בא למכבי חיפה לא כ"כ מרתיע אותי. זה שהוא נמצא בארגנטינה ולפי הפרטים שלו הוא יחסית כשרוני בהחלט מעודד, אבל היתרון העיקר הוא שאם הוא שחקן באמת טוב זה רכש מעולה, הוא לא ייחשב זר... נקווה שהוא, יחד עם עותמן וקשר אחורי זר יחתמו עד להרשמה לאלופות.
זה לא נשמע אידיוטי ? אבל נחמד .... לא נראלי שאייל שטרכצן יעבור למכבי חיפה מכיוון שהוא עבר בהשאלה להוראקן ודבר זה לא כתוב שם . חבל לי שהסיכוי שאלבמן יגיע לכרמל הוא קלוש . חשבנו שחיפה תעבה את הסגל בתפקידים הנכונים אבל לא חשבנו שהיא תחשוב על שטרכמן ועטר שאחד מהם הוא מספיק. ואני חושב שמכבי חיפה מתעכבת בהבאת קשר אחורי זר , שמות בינתיים אין . והפגישה של יעקב שחר עם לאורן אין זה מקרית ומה זה פתאום "פגישת הכרות" ?
מתיאס קרדסיו קשר אחורי מנבחרת אורוגוואי המשתייך לסגל של מילאן עשוי להגיע לקבוצה, כאשר לאור מחירו הגבוה 3 מיליון יורו הוא עשוי להיות מושאל לעונה לקבוצה.
:aaagath: שחקן באמת יצירתי ויש סיכויים גדולים להשאילו . יש מגן הולנדי ישראלי שמשחק בדן בוס בליגה השנייה בהולנד ושמו הוא סמואל שיימן .
מבול של ידיעות: *שטרכמן כנראה סיכם בקבוצה. *לאורן נפגש עם שחר אבל לא יגיע. *מו"מ על הבאת עלי עתמאן. לדעתי אנחנו נראה בימים הקרובים מבול הרבה יותר רציני שנובע מכמה דברים: 1. הכסף הגדול שחיפה תזכה לו עכשיו, דבר ש"מזעזע" את השוק. 2. סוכנים שרוצים שהמחיר של השחקן שלהם יעלה אז מדליפים ומבלפים את קישורו לחיפה. 3. סוכנים שרוצים לסגור חוזה עם קבוצה אחרת ורוצים להפעיל עליה לחץ באמצעות זיוף "דו-קרב" מול מכבי חיפה על שירותיו של השחקן. לדוגמא, לדעתי לאורן עוד לא חתום במכבי ת"א וסוכנו פשוט רוצה לזרז את החתימה כשהוא "מזכיר" להנהלה מה עלול לקרות אם לא יזדרזו.
למה מוזר ? הוא עדיין לא מצא קבוצה, עוד 5 ימים נגמר מועד ההעברות, אנחנו בליגת האלופות,ניתן לו דקות משחק, למה שלא יבוא ?
גם בגלל שנראה לי קצת הזוי ששחקן כזה יבוא לליגה כזו וגם בגלל ההודעה של גל שאני נוטה להסכים איתה: "לדעתי אנחנו נראה בימים הקרובים מבול הרבה יותר רציני שנובע מכמה דברים: 1. הכסף הגדול שחיפה תזכה לו עכשיו, דבר ש"מזעזע" את השוק. 2. סוכנים שרוצים שהמחיר של השחקן שלהם יעלה אז מדליפים ומבלפים את קישורו לחיפה. 3. סוכנים שרוצים לסגור חוזה עם קבוצה אחרת ורוצים להפעיל עליה לחץ באמצעות זיוף "דו-קרב" מול מכבי חיפה על שירותיו של השחקן. לדוגמא, לדעתי לאורן עוד לא חתום במכבי ת"א וסוכנו פשוט רוצה לזרז את החתימה כשהוא "מזכיר" להנהלה מה עלול לקרות אם לא יזדרזו." ז"א שסביר להניח שנשמע הרבה שמות בזמן הקרוב...עד שאני לא רואה התקדמות משמעותית על הידיעה הזו קשה לי להאמין.
הוא עדיין שחקן סגל במילאן ואני מתקשה להאמין שחיפה תוכל לשלם את השכר שלו. בכל מקרה מדובר בבחור צעיר ומאוד מוכשר אבל לא זכה ממש לצ'אנסים מאנצ'לוטי וגם לא בתוכניות של לאונרדו אז אי אפשר לדעת אבל עדיין, אני בספק שזה באמת ייצא לפועל.
דווקא לא נראה לי שכך יהיה יעקב שחר אמר שיש 3-4 שחקנים ספציפיים ששמנהלים איתם משא ומתן, כך שלא נראה לי שיש סוכנים שיכולים להידחף ולהציע הרבה שחקנים. כנראה קרדסיו הוא אחד מהשלושה.