יש הבדל. אם הייתי אומר אני מעדיף שנרד ליגה ונהיה שם לנצח או שנתפרק אז אתה צודק אבל עונה אחת או שניים אני מוכן לסבול בשביל שבנאדו ילך, הרי בסוף נחזור לליגה, אני מעדיף שנשחק עם הנוער ולא נזכה בהרבה תארים משבנאדו יחזור.
פויול תן לי לנחש: אתה לא גר בחיפה ובסביבה הקרובה לה, נכון? מאיפה אתה יודע מה קרה עם עטר? בן כמה היית שזה קרה? רק קראת על זה וזהו, בכלל מוזר לי שכל אוהדי מכבי חיפה מתייחסים לרובן כאילו הוא המשיח למרות שהוא עזב ליריבה העירונית שהיא בערך היריבה היחידה האמיתית של מכבי חיפה(אם מכבי ת"א נתנו לכם משחק שבוע לפני סוף העונה אז אין כ"כ הרבה יריבות כמו שאתם חושבים) בשורה התחתונה כמו שלירן כתב מגיע לבנאדו שחקן בית לסיים את הקריירה בירוק בטח אחרי כל מה שהוא נתן לכם.
די כבר להפוך את בנאדו לקדוש. המעשה שעשה בלתי נסלח ואני בטוח שאם הוא היה שחקן בית של בית"ר והיה עובר לקבוצת צמרת אחרת היית מגיב בדיוק כמו שמספר אוהדי חיפה מגיבים. כל קללה ושריקת בוז שתגיע אליו במהלך המשחק מהיציעים תתקבל בברכה. בגלל יכולת טובה שהציג במשחק אימון מול קבוצה רומנית, הוא בסופו של דבר צפוי להשאר? http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.81119.html נו באמת. מגיע לנו מישהו יותר טוב, עם כל הכבוד לקולומביאני ויש לי ים של כבוד אליו ולרוח הלחימה שלו, למועדון בסדר גודל של מכבי חיפה בעל השאיפות הגבוהות אסור להסתפק בבינוניות, פשוט אסור!
קצת סדר בכל העניינים - לפחות איך שאני רואה את זה. אין לי שום כעס על שחר או על אלישע,מן הסתם יש דברים שאני לא מסכים איתם אבל אני ושאר אוהדי חיפה השפויים מאוד מרוצים מיעקב שחר וההתנהלות שלו,אין לי מילה רעה אחת על שחר וכל יום שלו בקבוצה הוא מבורך ולא הייתי מחליף אותו בעבור 16 גאידמקים ואוליגרכים עלובים אחרים. בקשר לנושא של בנאדו,בנאדו היה השחקן האהוב עליי אי פעם,רק שון קמפ(שהכינוי שלי פה בפורום הוא גם קשור אליו) היה יותר אהוב עליי ובנאדו בעזיבה שלו כן פגע בי וכן גרם לזה שמאז אני לא אוהב שחקנים אלא רק קבוצות,אני כן מעריך,כן מעדיף שחקנים,אבל הערצה עיוורת כמו שהייתה לי לבנאדו כבר אין לי לשחקנים. יש לי את כל הסיבות לשנוא אותו ולרצות שהוא לא יבוא וכן הייתי מעדיף שהוא לא יחזור אבל למרות הכל אני לא אעשה הפגנות נגדו ולא אקלל אותו,אני גם לא אעודד אותו בגלל שהוא עזב לדעתי בצורה לא יפה וגם היה במו"מ עם מכבי תל אביב אחרי שנשבע והבטיח שהוא בחיים לא יעבור לשם,מבחינתי הוא אפס וזה יהיה גם היחס אליו.
אני ישמח אם הוא יישאר, אנחנו צריכים גרזן ולידו קשר אחורי יצירתי(סילבה), עדיף לתת לכיאל להתייבש על הספסל או לזרוק אותו, אוברייטד הוא שחקן בינוני מאוד. ודה יונג עטר בוגד גם כן(הייתי בן שנתיים שהוא עזב סתם לידיעתך) אבל המעשה שלו הרבה פחות נורא משל עטר, נתחיל מזה שעטר לא היה קפטן באותה תקופה, הוא גם לא עבר בשביל כסף, לא יודע מה הסיבות שבגללן הוא עבר אבל זה לא היה כסף בניגוד לבנאדו שזה היה עניין כספי, אבל שוב אני לא כועס על שחר על זה שעטר לא פרש אצלנו הוא גם בוגד מבחינתי כנ"ל רוסו אבל קייסי, חרזי וזאנו לא מסיימים את הקריירה כמו אצלנו כמו שצריך והבוגד הזה(שהרבה יותר גדול מקולאוטי, רוסו, זנדברג,עטר) נותנים לו עונת פרישה מלאה, למה? שישחקו עם סארי פלאח כבלם שלישי רק לא איתו.
מכבי חיפה מעל הכל,נכן שזה מסריח שבנאדו מקבל עונת פרישה יפה וז'אנו למשל לא קיבל אחת כזאת אבל ככה אלה החיים,לא צריך לעשות מזה הרבה יותר מזה,אני חושב שעצם העובדה שאנחנו כל כך מייחסים חשיבות לזה שהגיע אלינו בלם שלישי כן נותנת לו את הכבוד הזה שלא מגיע לו. הרבה יותר הייתי שמח אם הקהל היה מתעלם ממנו פשוט.
לא אמרתי שלא, מכבי חיפה>בנאדו מכבי חיפה>קטן מכבי חיפה >שחר אבל להתעלם מזה? לא חושב זה עלול לגרום לשחר לחשוב שזה בסדר להחזיר בוגדים(והוא לא הראשון שחוזר), אני חושב שצריך למרר לו את החיים עד כדי כך שהוא ירצה לעשות פרישה מוקדמת, ושנגרום לשחר להבין שאנחנו לא קהל של סמרטוטים ושלא יחזיר לנו יותר בוגדים לעונת פרישה או בכלל.
אני חושב שאין ממה לחשוש מכבי חיפה התחזקה לפי דעתי יעקוב שחר נשאר שפוי כמו תמיד ולא נסחף אחרי הסכומים הגדולים. השילוב של החדשים עם הצעירים יביא לנו תארים בשנה הקרובה בעזרת השם!
נו, אולי כבר די עם ה"בוגד" הזה? הוא לא מסר סודות לחמאס, הוא לא עבר לגור בדמשק, כולה שחקן כדורגל שעבר בשביל יותר כסף, אפשר לחשוב שהוא הראשון, אפשר לחשוב שהוא האחרון. אתה באמת חושב שחתימות כמו "אריק בנאדו בן זונה" משרתות את המטרה שלך? הן עושות בדיוק את ההפך, והן די ילדותיות. בנאדו הוא לא ה"בוגד" הראשון ולא האחרון, זה מה שקורה בשוק, ותזכור תמיד - בדיוק כמו שכתבת - שהקבוצה מעל לכל שחקן.
נו הקבוצה מעל הכל, זה משנה את זה שבנאדו אולי הבוגד הגדול ביותר בהיסטוריה של חיפה? אני יעשה מנוי ויבוא למשחקים,יעודד את הקבוצה וכן' וכן' זה עדיין לא אומר שאני אמור להשלים עם זה, עם רוסו הוא היה זר ושכיר חרב אז איכשהו הבנתי את זה, עטר היה שחקן טוב אבל לא קפטן או משהו אז איכשהו קיבלתי את החזרה שלו(וגם בסופו של דבר זרקנו אותו בצורה די מבישה אז סלחתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) אבל בנאדו, אני לא מוכן לקבל את זה, ילדותי? אולי. גם לאהוד קבוצת כדורגל זה דבר די ילדותי, תסכים איתי ללכת בטוב וברע אחרי קבוצה מסויימת בלי היגיון זה לא הדבר הכי בוגר ואני עדיין עושה את זה, אם אני קורה לבנאדו בן זונה זה לא ישרת את המטרה שלי אבל עם הרבה אוהדים יעשו לו את המוות זה כן יכול לשרת, גם לעכשיו שהוא אולי יבקש לסיים את עונת הפרישה מוקדם יותר(יכול להיות שאני חי בסרט אבל זה סרט טוב אל תהרוס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) ושחר יבין שלא צריך להחזיר בוגדים לעונת פרישה. ותאמין לי שאני יודע שהוא לא הראשון(כתבתי לפחות 3 בוגדים רק בחיפה בעשור האחרון בהודעות קודמות שלי) אבל ההחזרה שלו הדגישה את הסאה אם איכשהו את חזרותיהם של עטר ורוסו קיבלתי, את שלו אני לא מוכן לקבל, ברור לי שהוא לא הבוגד האחרון שיהיה בחיפה(ובטח לא הראשון) אבל אני מקווה שהיה האחרון שיחזור לפה לעונת פרישה(או בכלל).
אז אולי תסביר לי מה זה בוגד. למה שחקן שעוזב מועדון (ולא משנה הסיבה) הוא בוגד. באמת, קשה לי להבין. הרי שלוש עשרה שנה הוא שיחק בקבוצה, עזר לה לזכות בתארים, היה שם עוד לפני שאתה נולדת, יש לו חלק בהילה של מכבי חיפה, בעובדת היותה אחת הקבוצות הגדולות במדינה, ואתה מתעסק במעבר שלו בבית"ר וזוכר רק את המעשה האחרון (שבעיניי אינו מזעזע כל כך). פתאום כולם שכחו ששחר קמצן, שהוא לא משקיע, שכולם מתחזקים וחיפה לא. כשאני חושב על זה עכשיו, אולי זה בעצם ספין של שחר כדי להוריד עניין התקציב מסדר היום... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx
אני יגיד לך למה המעשה הזה מכאיב לי כ"כ זה לא המעבר עצמו, זה הדרך זה הצביעות שלו לאורך כל הדרך, מבחינתי הוא לא סמל בגלל הדברים האלה ואני יסביר את עצמי, יום אחד שחר ובנאדו דנים על החוזה של בנאדו ושחר אומר לו בדיוק מה השכר שהוא מוכן לתת לו(בנאדו רצה יותר), "במקרה" יום אחרי בנאדו מודיע על רצון לעזוב את חיפה(ואני לא קונה את "ההחלטה הכי קשה בחיים שלי" ו"לא ישנתי ימים" הוא גם אמר שהוא יפרוש בבית"ר)כקפטן של הקבוצה 5 שנים, כשחקן שהיה במועדון 13 שנה, כשחקן שלקח 6 אליפויות עם המועדון, כשחקן שכמו החתימה שלי היה בשביל האוהדים הכל, יכל להתגמש קצת בשכר שלו ולא לעזוב אותנו בגלל זה(זה לא ששחר הציע לו שני גרושים לשנה, הוא בסה"כ אמר שאין לו שדרוג בשכר, אני בטוח שהוא היה ממשיך לחיות חיי פאר גם אם הכסף ששחר הציע לו), אח"כ הוא גם קורא לשחר בן אדם קר לב ובן אדם רע(שוב בגלל כל אותו נושא שסבב סביב השכר וזה ששחר ניסה להשאיר את בנאדו עם השכר הרגיל שלו) ואז הוא עובר לבית"ר כמה מפתיע הקבוצה שהציעה לו הכי הרבה כסף, עכשיו רק כדי להראות כמה הוא תאב בצע, בשנה שעברה שאמרו שבית"ר בבעיות כספיות וצריך לקצץ בשכר הוא בדק כל מועדון אפשרי בארץ(הפועל, מכבי) שוב ע"פ מי יציע יותר כסף(אם הוא היה כזה סמל ואוהד חיפה "אמיתי" הוא לא היה במו"מ מתקדם עם מכבי ת"א) וגם כבר שהוא כמעט חתם בהפועל הוא דחה את העסקה כדי לראות "מה מצבה של בית"ר"(יעני לראות אם הם יכולים להציע לו יותר כסף), הפועל לא אהבו את המריחה הזו וירדו ממנו ורק אז שהוא ראה שהוא הרס לעצמו עם הפועל ומכבי ירדו ממנו הוא הסכים לקצץ בשכר שראה שאין לו אופציה אחרת, השנה שהוא הבין שהוא די סוס מת ואין סיכוי שמכבי או הפועל ירצו אותו ובית"ר במצב כלכלי רע מאוד, הוא ביקש לחזור ל"בית האמיתי" שלו מכבי חיפה לעונת פרישה, שוב למה שנה שעברה הוא לא בדק אופציה לחזור לחיפה במקום הפועל או מכבי? חיפה היא בשבילו מילוט אחרון שלבית"ר אין כסף ואף אחת מהגדולות לא מתעניינת בו הוא חוזר לחיפה לעונת פרישה, בן אדם צבוע ומגעיל מבחינת אופי לא שונה משמעון גרשון לפי דעתי. אגב אני לא יודע אם תסכים איתי או לא אבל אני חייב להגיד לך תודה על הדיון הזה, הייתי חייב לשחרר איפהשהוא את כל השנאה שלי על בנאדו, תודה אני מרגיש יותר טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx.
אז אומר עוד דבר אחד בנושא: לא לי ולא לך יש את הזכות לקבוע לשחקנים כמה הם צריכים להרוויח. אם היית יכול להרוויח עשרת אלפים ש"ח לחודש יותר היית עושה את זה. בנאדו לא היה חייב להתפשר אם הוא לא רצה. זכותו המלאה. אין כאן בוגדים והדרך לא משנה, כי זה ביזנס אחרי הכל. עזוב את מה שכתוב בעיתון, זה ממש לא הלך הדברים, כי זה רק מה שמוציאים החוצה, אף פעם לא תדע מה באמת קרה בחדרי חדרים. גם אני לא, אבל אני לא מתיימר להבין בנושא שאני לא מכיר. אני רק אומר שלא הכל תמיד שחור ולבן. אז בנאדו אמר שהוא יפרוש בבית"ר, ביג דיל. שחקנים מנשקים את הסמל שעל החולצה שלוש שניות אחרי שחתמו על חוזה ויומיים לפני שהם עוזבים ב"טריקת דלת". אם תחפש בוגדים לא תפסיק למצוא, אבל אולי עכשיו, אחרי שהוצאת את הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx תנסה להבין שאין כאן בגידה. אולי משא ומתן מגעיל, אולי התעקשות מיותרת, אבל בגידה זו הגדרה קיצונית מדי.