שחר מתכנן להביא בלם זר, בהנחה שזהו כנראה מיימון והזר ישחקו בהרכב ובנאדו על הספסל, לא אכפת לי זה שהוא על הספסל, אלא זה שהוא בוגד מסריח.
סיכמת את זה טוב. לא רק שיהיה לי מוזר לראות את בנאדו משחק במדי המועדון אחרי הגועל נפש, הוא גם שחקן ליצן. באמת שאין יותר מדי מה להגיד על זה כי הוא ממילא יהיה בלם 3... שיהיה.
מבחינתי בנאדו יכול לשחק בקבוצה, אני ברב הזמנים במקרים האלה חי בהווה ולא בעבר. לצערי בנאדו לא יוסיף דבר לקבוצה שלנו וזה הדבר שהכי מפריע. אוי ואבוי אם בנאדו יהיה שחקן הרכב כי איתו לא נתקרב להריח את האליפות!
אלישע רצה ועדיין רוצה 2 בלמים זרים ,מימון אף פעם לא היה בתוכניות שלו להרכב,הוא היה ברירת מחדל,כי לא היו 2 בלמים,עכשיו כשיש 2 בלמים בנוסף ל2 שיהואו,מימון ישוחרר כנראה לב''ש.
לבנאדו אין מקום בחיפה לא רק בגלל שהוא גמר את הסוס אלא שהוא בוגד שהלך בשביל הכסף הגדול של בית"ר בעודה יריבה מספר אחת של מכבי חיפה אין מחילה. אפילו שהוא ישחק כברירת מחדל אני חושב שאסור לא ללבוש את הצבע הירוק .
לא מבין את השחקנים של מכבי חיפה. במקום שימשיכו את המסורת, מסורת של לוחמים ירוקים, וכשמצהירים שמביאים שחקן בעמדה,למשל, קשר אחורי, אז ששחקן ההרכב לא יתחיל להגיד שהוא רוצה לעזוב , אלא ההפך, ילחם, יוכיח שהוא צריך לעמוד בהרכב הראשון, שתיהיה תחרות בריאה על ההרכב, ואני מתכוון לקולמה, למימון, זגורי ואחרים.
ממתי בית"ר היא היריבה הכי גדולה של מכבי חיפה? היריבות הכי גדולות ושנואות שלנו הם הפועל ת"א, הפועל י-ם, מכבי ת"א וסכנין.
4 שחקנים זרים יגיעו למחנה האימונים רשום שמדובר בשחקנים בתפקיד הבלם ,קשר וחלוץ השחקנים מגיעים מפורטוגל ,לטביה ,גיאורגיה ובולגריה.