תונל..שנים...מה קורה איתך? איך שכחתי את בריטס וסורמה,לימה לא בדיוק היה קשר אחורי,הוא היה סתם שחקן מחליף בכל מיני עמדות בקישור שבא כי היה תקציב ומקום לזר נוסף. לא אמרנו שזה שהיו המון זרים זאת סיבה טובה להחליף,אלא סיבה טובה להשקיע הרבה כסף בזר איכותי מאוד כדי שלא נצטרך כל שנה להביא איזה 2 אחרים. וכן,מי שרשם את זה,זה יהיה גאוני להשאיל את אלברמן,אבל השאלה אם הוא לא פצוע ואם באמת הוא ירצה לחזור לארץ.
הנה קצת מידע על מארק יאנקו Marc Janko http://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Janko שערים שלו: http://www.youtube.com/watch?v=XTKJ6fa4ox8
אנחנו לא במנג'ר והרכישות שהצעת הזויות, היחיד אולי שיגיע הוא דוד רביבו אבל לדעתי הוא יותר קרוב למכבי ת"א. ולמה למכבי חיפה לא לחפש עכשיו קשר אחורי תותח? היא תשחק בשלב הבתים של ליגת האלופות/הליגה האירופאית, ואנחנו יודעים כמה זה מושך שחקנים להגיע, אבל אלישע לוי יעדיף להביא עוד שחקן מבית-שאן או סכנין...ככה האיש עובד.
אם אלברמן יגיע זו תהיה אחת הגנבות הגדולות. אני לא רואה את זה קורה. אלישע גם התראיין מיד לאחר ההרגלה ואמר הוא לא צופה שינויים בסגל. אני מקבל את זה שלחתוך את קולמה עכשיו לטובת קשר זר אחר עלול להתברר כמהלך לא מועיל אבל מה שכן, וכפי שכבר אמרתי את זה אחרי המשחק מול אקטובה, מכבי חיפה חייבת לעבות את הסגל שלה. זה לא צריך להיות שחקנים בכירים, אבל לפחות שחקנים שיהוו תחליף ראוי לשחקני ההרכב כאשר העדיפות היא למגן שמאלי וקשר אחורי שיהוו גיבוי למה שיש עכשיו. מצפים לנו עוד משחקים באירופה בחודשים הקרובים, ותוסיפו לעומס המשחק גם את הנסיעות ואת שחקני הנבחרת שמשחקים אף יותר משחקים ואנחנו נהיה חייבים סגל רחב יותר בשחקן או שניים. כבר נפלנו בגלל זה פעם אחת, ואז הייתה לנו קבוצה הרבה הרבה יותר מוכשרת
אני קורא פה הרבה תגובות , בעיקר שליליותעל קולמה ואני מסכים עם כולם! אך הבעיה שנוצרת היא לא בהכרח מזה שקולמה לא מספיק טוב , זו גם סיבה לחתוך אותו אך לא רק ... קולמה וכיאל אותו סגנון של קשר אחורי - קשר אחורי הורס . אחראי על החלק ההגנתי , להרוס את התקפות היריב . לשחק עם שתים כאלו בהרכב הפותח זה בעייתי , במיוחד עוד שיש מישו פלצון ( סליחה על הביטוי) כמו רפאלוב על המגרש . מה גם אני מסכים עם זה שלחתוך עכשיו את קולמה זו טעות, כבר ראינו מה קרה שהמאמן החליט לשנות את פני הקבוצה שניות לפני פתיחת הליגה... פאוליניו מישהו ? לגבי הרעיון של אלברמן , בואו נודה שזה באמת חלום בהקיץ , כי גם את החזרתו של אלברמן לארץ אני לא רואה כדבר שמתרחש , הוא יעדיף לרדת לליגה גרמנית שנייה ולא לחזור ... מי שכן ראילי , וגם קראתי על זה , לא זוכר איפה, זהו תמיר כהן . במידה ומכבי חיפה תעלה לשלב הבתים , אין סיבה שתמיר כהן לא יוחתם בקבוצה , בליגה פשוט אין צורך בו , החומר שיש עכשיו יספיק. בהצלחה באירופה ... אמן תפסידו בדרבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
אין שום סיבה להיות אופטימים לקראת המשחק נגד האוסטרים,וזה בעיקר בגלל שאין לנו מאמן. ב2006 אומנם לא היתה לנו קבוצה מבריקה( בערך באותה רמה כמו הקבוצה הנוכחית מבחינת סגל שחקנים),אבל היה לנו מאמן מעולה( שבעתיד כל אלו שקטלו אותו עוד יתגעגעו אילו). מיותר להזכיר איזה קבוצות הוא ניצח בקמפיין האחרון שלנו בגביע אופא, קבוצות שהרבה יותר חזקות מזלצבורג.
מסכים לגמרי עם אביעד. אי אפשר להשוות בין הוב סטייבנס לבין אלישע לוי, זאת לא תחרות שווה. מבחינתי ההגנה של מכבי חיפה הוא המפתח לניצחון בסדרה. לאוסטרים מספיק כשרון בשביל להביך את ההגנה שלנו שוב ושוב. אני רוצה להאמין שמבחינה התקפית יש לנו מה למכור, אבל אנחנו צריכים להזהר מלרדוף אחריהם. בסה"כ מבחן רציני ביותר בשביל הקבוצה, מה שבטוח זה שאם זלצבורג העיפה בסיבוב הקודם יריבה עם שם יותר גדול ממכבי חיפה (דינמו זאגרב) אני מניח שבאוסטריה מקלים ראש בקבוצה שלנו. בוא נקווה שזה יעבוד לטובתינו. שכחתי עניין אחד רציני. למה שוב פעם שוקלים/הולכים לשחק ברמת גן? למה לא לנצל את עניין הביתיות עד תום? בחיפה האיצטדיון תהיה סביר להניח מלא, אבל ברמת גן? בחיים לא יגיעו 40.000 צופים לראות את רד בול זלצבורג. אני מבין את השיקולים של בני יהודה, אבל מכבי חיפה? אם אין חוק המכריח את מכבי חיפה לעבור לרמת גן אני חושב שאנחנו עושים טעות גדולה ביותר. אפשר לשחק בבית בקרית אליעזר מול 17.000 צופים ולא לשחק ברמת גן מול פחות משלושים אלף חבר'ה. ברצינות, איצטדיון רמת גן גם מאד לא ביתית. אני אישית לא מבין את זה.
אז זהו שאיצטדיון קרית אליעזר לא עומד בסטנדרטים שאופ"א דורשת, ולכן אין מנוס מלהעביר את המשחק לאיצטדיון רמת גן. ברמת גן עם כל המגרעות שלו יש דברים נוספים כמו עוד מצלמות, תאי עיתונאים וכו' וכו', דברים שלנו נראים שוליים אבל כנראה שעבור אופ"א הם הכרחיים לקיום משחקים. האיצטדיון הנוסף שהיה יכול להוות אלטרנטיבה לרמת גן הוא בלומפילד אך כעת עם השיפוץ שלו הוא מוגבל ל 7500 צופים בלבד, מה ששוב גורם לו לא לעמוד בדרישות.
אגב כבר חיפה די מילאה בעבר את איצטדיון רמת גן,אני זוכר שהבאנו קצת יותר מ-30 אלף נגד רוזנבורג והייתה אווירה מדהימה ורק שטויות של באדיר וגרייב עלו לנו בהדחה בשניות האחרונות. אם נצליח להוציא תוצאה סבירה בחוץ אני חושב שלא תהיה בעיה לתת את האווירה המתאימה באיצטדיון רמת גן. אני יודע ש90 אחוז אני שם.
אז הנה יש סיבה לטובה למכבי חיפה לבנות איצטדיון חדש (כבר התחילו עם הבנייה של הבית החדש שלנו?). בסה"כ הגיע הזמן שבחיפה יש מגרש שמקבל את האישור הדרוש. אנחנו קבוצה מחיפה, לא מתל אביב...
סה"כ יש 3 מגרשים מאושרים, טדי, בלומפילד ורמת גן. אין ספק צריך מגרש בחיפה בשביל הקבוצות בצפון שישחקו באירופה גם, או שיבנו מגרשים מאושרים מה שבטוח מכבי חיפה חייבת מגרש חדש. (כמו הפועל חיפה)
עד המגרש החדש יקח לפחות עוד שלוש שנים. בינתיים את המשחקים באירופה נאלץ לערוך ברמת גן. מה שכן, אני בהחלט נקווה שנצליח להוציא תוצאה טובה בחוץ (תיקו, ועם שערים) כדי שבאמת רובו של אצטדיון רמת גן יהיה מלא.