לא יודע האמת שאף פעם לא הערכתי את תמיר כהן, הוא לא הרשים אותי במיוחד בשום שלב. לדעתי הוא גרזן בדיוק כמו קולמה, אולי עם טכניקה מעט טובה יותר, אבל גם זה לא בפן משמעותי במיוחד. עם מה שאמר על המועדון בעבר אני בספק עד כמה זה ריאלי להחזיר אותו לקבוצה. בכלל, מתוך ארבעת השמות שהבאת כאן, הסיכוי שאחד מהם יגיע למועדון הוא מאוד נמוך.
תמיר כהן יישחק במכבי חיפה,כמו שיניב קטן יישחק בהפועל חיפה. אין שום סיכוי שמהלך כזה ייצא לפועל,וטוב שכך.
ישנם פרסומים שג'ון קולמה בדרך החוצה ממכבי חיפה כאשר מכבי פתח תקווה כבר פנתה בעניינו. כמו כן, ווסטהאם פנתה למכבי חיפה בנוגע למכירתו של פיטר מסיללה. כאמור בעבר היו דיבורים על כך אבל בימים האחרונים העניין הפך לרשמי כאשר ווסטהאם פנתה רשמית. בכל מקרה, ההחלטה תתקבל רק אחרי משחקי פלייאוף העלייה לליגת האלופות.
לפי דעתי גם אם חיפה תעלה או לא תעלה לליגת האלופות, היא רוצה להחליף את קולמה, אבל הבעיה היא שצריך קודם כל למצוא לו מחליף ורק אז לשחרר אותו.
גם בלי ה-13 מיליון שמכבי חיפה תקבל מאופ"א עדיין יש לה בקופה לא מעט כסף, זה הזמן של שחר להנחית סוף-סוף קשר אחורי ברמה גבוהה שישאר שנים רבות, ואולי לצידו כיאל יפרח ויראה את הפוטנציאל שטמון בו(ככה אתם אומרים). כמה קשרים אחוריים עברו בחיפה מאז ז'וטאוטאס?
חח האמת שאני אפילו לא זוכר מי זה אלבס... בכל מקרה, ראיתי עכשיו סוף סוף תקציר מאוקטבה(את המשחק לא הצלחתי לראות בצבא) ורואים שם שגולסה,מסיללה ובמיוחד קטן היו ענקיים. על קטן כבר אין מילים, למרות עונה לא יציבה שנה שעברה הוא פשוט בא ומתעלה רמה אחת מעל כולם במשחקים המשמעותיים באמת. גם הגול השני של דרבלשווילי היה פשוט ענק אגב. כולה ראיתי בתקציר והבאתי אותה ברפלקס של "איזה גול!" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אלכס אלבש,שיחק איתנו איזה חצי עונה גם זכה איתנו בגביע הטוטו נראה לי. הבחור שיחק גם באודינזה פעם,נראה לי שהוא היה בחצי שנה עם זוראן ז'קיץ' ופאבל זאבדיל.
קודם כל זה מרקוס פאולו אלבס. חוצמזה תוסיף לרשימה את חורחה בריטס ורנה לימה וגם לוקאש סורמה היה אצלנו איזה 5 דקות. וזאת לדעתי סיבה טובה לא להחליף את קולמה, כל כך הרבה מגיעים ולא שווים כלום, מי אמר שזה שתביא במקום קולמה יהיה שווה משהו? וקולמה בעצמו לא כזה גרוע, הוא גרזן, מבחינה התקפית לא תורם אבל מה לעשות שלא כולם דרק בואטנג.
אפשר לנסות להשאיל את גל אלברמן מבורוסיה[גם ככה המאמן שם לא בונה עליו],להשאיל\לרכוש את כריסטיאן אלברז מבית"ר או את יואב זיו,להביא את דוד רביבו[לקטן יש בקע במפשעה ואם זה יחמיר -הלך עלינו...........] בתמורה לג'ון קולמה ,ואולי גם אבי סטרול.............וגם את רביד גזל[סליחה אבל אין ברירה] או אלמוג כהן רק כגיבוי בעמדת הקשר האחורי..................ורק אז יש לקבוצה קצת צורה וסיכוי לתת עונה יפה באירופה *אלבארז הרוויח בבית"ר 450 אלף דולר ברוטו ואחרי הקיצוץ עומד החוזה שלו על כ-270 אלף דולר,כמו כן אין לו סעיף שיחרור אבל בית"ר ישחררו אותו לא מתחת ל300,000 דולר