מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחר לא רוצה לבזבז הרבה כסף אז הולכים על שחקנים כמו צעירי. לך תדעו אולי נזכה בשחקן שעוד יגרום לנו להרבה שמחה וגילויי תמיכה ביענקל'ה שחר.

2. Butragueño מנהלים

צעירי? עוד ערס שיביאו לחיפה? לא מספיק יש לנו את רפאלוב הפרחח הזה?
    טוב, בכל זאת, צעירי בן דוד של חברה של חבר שלי, אבל עדין, כל השחקנים עם הקעקועים, תספורות גלח למינהם, שמראים את החוסר חשק והזלזול שלהם בכדורגל עם עוד יריקות והחלפת צבעי נעליים כל שני חמישי, זה משהו שמגעיל אותי, וזה משהו שצעירי יביא איתו.

שום דבר לא ייצא מצעירי, כמו ששום דבר לא יצא מסרור וראובן עובד, אין מה לחפש ולבדוק.

3. N כמוני Member

הספורטאים עם הקעקועים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    אתה חושב שזה מעיד על משהו? דיויד בקהאם היה מחליף תספורת כל יומיים עדיין הוא נשאר מקצוען.
    לכירסיאנו רונאלדו יש קעקועים, אני לא חושב שמישהו יגיד שהוא לא עובד חזק באימונים.
    מייקל ג'ורדן הוא אבי החלפת הנעליים. מישהו יכול לדבר עליו בכלל?
    הבעיה בישראל זה שמסתכלים על הסימפטום ולא על הבעיה. הקעקועים והתספורת יכולים ליות סימפטום לחוסר המקצוענות, הם לא מה שגורם לה. אם מכבי חיפה תתרכז באימונים טובים, ואם אלישע לוי ידאג ששחקניו יוציאו מהם את המקסימום מצדי שצעירי יסתובב עם חצאית.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/10
  4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יש לי עדיפות לפרנסמן, אך גם אם הוא יגיע זה יהיה בסדר, בלם טוב,
    למרות שהוא בן 28 וחצי, בעמדה הזו הניסיון וקריאת המשחק הרבה יותר חשובים מנניח המהירות.
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.79693.html

הפכנו להיות הקליינטים הקבועים של סכנין, תחליטו אתם אם זה טוב או לא.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני בעד פרנסמן הרבה בגלל העובדה שהבלם הראה יכולת טובה תחת שרביטו של לותאר מתיאוס. לדעתי אי אפשר להגיד את זה על יא יא פטי, נכון? בכל מקרה הוא גם נחשב בעיניי לשחקן מאד לא יציב שגם מדי פעם אוהב לכסח.

ונכון גל, סכנין הופכת לאט לאט למעין קבוצת בת שלנו. אם זה טוב או רע אני לא יודע, אבל הייתי בכיף רוצה לשמוע מה יש לאוהדי סכנין להגיד על זה.

6. Butragueño מנהלים

http://www.one.co.il/Article/159595.html
    שחקן קרואטיה ומונאקו, ירקו לקו, הוצע לחיפה.

האמת זהו שחקן שפעם או פעמיים שמעתי על השם שלו, ונשמע שחקן חביב שמשחק בליגה הרבה יותר מתקדמת משלנו.
    אם זה מעניין מישהו, לפי המנג'ר הוא שחקן נהדר ומעולה, אבל שוב, כבוקארי נחשב לשחק טוב שם, אז אין מה להתרשם. מקווה שמדובר בשחקן טוב ושחיפה ישקלו את ההצעה לנכון.

7. קרלס פויול5 Member

הוא יקר מדי מבחינת משכורת, לא רואה את שכר מוציא עליו כסף.

8. Number 8 Member

אני יודע ששחר לא רוצה להוציא הרבה כסף על שחקנים וזה מובן לגמרי, אבל יה יה פטי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    הבלם הזה מתאים לקבוצת אמצע טבלה בדיוק כמו סכנין ולא לקבוצה שרוצה להיאבק על כל התארים. עדיף כבר להשקיע יותר כסף ולהביא בלם זר, גם אם זה אומר לשלם הרבה ולקחת בחשבון שהבלם לא יהיה משהו כי בכל זאת, יה יה פטי פשוט לא מתאים לרמה של מכבי חיפה, חד וחלק.

9. Igi Member

קרופניק 2.

10. Butragueño מנהלים

עדיפות לפרנסמן? יה יה פטי עולה כאופציה? מה אנחנו פח זבל?

מה פרנסמן עשה בעונה האחרונה שמצדיק לשריין לו במכבי חיפה מקום של זר? ובדיוק אותה שאל לפטי, כבר שכחתי מי זה.

בלם זר? ללכת לשלוח סקאוטרים טובים, מי שמצא את טשיירה יכול למצוא לנו עוד מציאה כזו, אבל בלם ממכבי נתניה שאולי הייתה לו עונה טובה לפני שנתיים, ובלם של סכנין שכבר 5 שנים בארץ ולא נתן משחק אחד "גדול" , זה צורה זה?

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/10
  11. Fanatic Member

אני לא מבין למה אתם פוסלים את פטי או את פרנסמן. כשהפועל הביאו את דה סילבה כולם הרימו גבה ותראו איפה הוא היום.

אני דווקא חושב ששחקן זר שהספיק לשחק פה בארץ זה סוג של יתרון על זר אחר שיבוא מבחוץ.
    מה גם שבמקרה של פטי, לסכנין הייתה הגנה מעולה בעונה שעברה, אם אני לא טועה מקום שלישי בהכי פחות ספיגות שערים.

12. Butragueño מנהלים

דה סילבה הגיע להפועל אחרי 4 עונות בכפ"ס והיה בין הבולטים בעונת הירידה שלהם.

יאיא פטי גם הוא אחרי 4 עונות, שבהם ראינו כמעט ושום דבר.
    פרנסמן גבוה וחזק, אבל להביא אותו יהיה סיכון כמו להביא זר אחר שלא ראינו מאירופה.

הפרש השערים של סכנין אכן במקום השלישי, וזה אולי כי גם כי שערי הזכות שלהם נורא נמוך, מה שמראה על משחק בונקרי ומשעמם, ולא על יכולת פנומנאלית של הבלם

13. Igi Member

14. Butragueño מנהלים

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי ת"א הפכה להיות לבית"ר בעידן גאיידמק...אם קינן רוצה לשחק שיילך, אבל שלא ייצפה שהאוהדים יקבלו אותו בקרית אליעזר בהרבה חום. בסופו של דבר אני מאמין שזה לא יקרה, אבל מאז שאני עוקב אחרי הליגה הישראלית (מאז 1986) ראיתי כבר יותר מדי שחקנים עוזבים את מכבי חיפה והולכים לשחק בשביל מכבי ת"א. מישהו עוד זוכר את אלון מזרחי, ניר קלינגר, מאור בוזגלו ואחרים? שעומר לא יקרא את זה, אבל לדעתי הקבוצה שלו מאוהבת בנו וזה כבר שנים ככה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx