זה יהיה נהדר אם פרננדס ילבש ירוק. למרות שהוא עבר את גיל ה - 30, הוא עולה על קולמה ב - 3 דרגות. חיה באמצע השדה שיודע גם איך לנווט את הקבוצה בהתקפות.
אמנם פרננדס עדיף על קולמה, אך אני לא חושב שזה נכון לנו להביא שחקן שמתקרב לגיל 32, כשרוני ככל שיהיה. אני מאוד סקפטי לגביו, אך אם וכאשר הוא ישחק אצלנו בשנה הקרובה, יש מצב שאני אוכל את הכובע, כמו שקורה לי תמיד.
לא נראה לי שמכבי חיפה כל-כך בכיוון של פרננדס שגם הבועל ת"א מתחילה להתעניין לגביו ובטח גם מכבי ת"א תצטרף לבורסת השמות, זה שהוא בן 31 לא אמור להוריד את הערך שלו, הוא שחקן מצוין בעמדה שהייתה בעוכריה של מכבי חיפה השנה ויש לו עוד 2-3 עונות לתת, אבל שוב לדעתי הוא ישחק בעונה הבאה ביוון. אופציה נוספת שעלתה במהלך הפגישה בין שחר לקורנפיין היא שיצחקי יושאל העונה למכבי חיפה ושלושת שחקני מכבי חיפה(חמד, זגורי ומיימון) יושאלו לבית"ר. לא נראה שעיסקה כזאת תצא לפועל אבל אם כן זאת העיסקה האולטימטיבית ולא מכירה של יצחקי, יהיה מצוין אם זה יקרה.
אני לא חושב שסופר דאריו ישחק בארץ, הסכומים שהוא דורש גבוהים מאוד, 600 אלף יורו לעונה, הוא שווה את זה אבל באופן כללי זה השכר שלו פלוס בערך 400 אלף לבית"ר.
ציריך הגדילה ל-900 אלף יורו את ההצעה לרכישת טקשיירה http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.79513.html
אנחנו עוד בסוף נאבד את שני הבלמים שלנו. חיפה העלתה את הדרישה, אבל יחד עם זאת, הדרישה לא גבוהה במיוחד וסכומים שבהחלט יכולים להיות מוצעים על טשיירה. מקווה שהוא ישאר בסוף, ולא משנה מי יהיה הבלם שישחק לצידו.
יהיה חכם למכור את לדה,בהנחה שהידיעה באמת נכונה כי קשה לסמוך על אתרי רכילות. בקשר לטשיירה,אני מאמין שאם ציריך יהיו רציניים ויוסיפו עוד קצת אנחנו נמכור אותו ונישאר עם מימון ודקל.
את טיישרה אסור למכור כל עוד לא ברור מה ההחלטה של קינן. אם ההחלטה שלו להישאר, והקבוצה השוויצרית תשפר קצת את הצעתה, אני חושב שישחררו אותו. אם קינן בסופו של דבר יעזוב, אסור בתכלית האיסור לשחרר את טיישרה כי זה יהיה אסון להגנה שלנו (להחליף שלושה שחקנים בחוליה אחת בעונה אחת זה יותר מדי).
תגידו רק לי נמאס מכל ה "סוכני שחקנים", שחקן עושה רבע עונה טובה(במקרה הטוב) ובמשחק (במקרה העצוב),וכבר חצי ליגה רצה אחריו כאילו הוא מראדונה .אז אין פלא שדקל קינן רוצה לעזוב לאירופה,ונחשו מה זה לא לה-5 הליגות הטובות באירופה, הלה לקפריסין לסגנית אלופה שלהם .איך זה שהצעות של קבוצה מקפריסין יותר טובה מקבוצת האם של שחקן שגדל רוב שנותיו בקבוצה בורח כאילו הוא ה-קנאברו הישראלי .ממש עצוב לי בתור אוהד חיפה ששחקן רץ לקבוצה אחרת רק בשביל עוד 50 אלף לעונה וכמה דולרים בתור מענק ,שזה לא קבוצה טובה יותר. איך אנחנו יכולים להתקדם בכדורגל שלנו אם אחרי עונה(לא ממש טובה,בסופה).חצי רכב ראשון רוצה לעזוב לבולגריה,קפריסין,בלגיה והליגה ה-2 וחצי באיטליה. יעקב שחר והנהלה צריכה לעשות מעשה ולהפסיק את השטות הזו של השחקנים הישראלים
וייאלי, שחר עוד לא שחרר אותם! אין מה לעשות, במציאות של חוק בוסמן כל שחקן, אפילו אם הוא פישר קטן, יכול לבקש לעזוב. אין מה לעשות נגד הדבר הזה. ב-ONE פרסמו שקבוצה בטורקיה רוצה את דבאלישווילי ב-1.2 מיליון אירו, עם הכסף הזה מכבי חיפה יכולה לרכוש את יצחקי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בסופו של דבר לא כל השחקנים ש'רוצים' לעזוב גם באמת יעזבו. בסה"כ ממה שהבנתי הרב חתום לפחות לעוד שנה כך שבוררות היא האופצייה הטובה לחבר'ה האלה. סביר להניח שהרב יישאר בקבוצה כי דרך בוררות כמעט בלתי אפשרי לעזוב. השחקנים חתמו מרצון חופשי את החוזים שלהם.