מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. Green Lantern Member

המשחקים האירופאים בקריית אליעזר זה הדבר היחידי הטוב שאני לוקח מעליה לליגה האירופית ביחד עם הדירוג,בכל משחק יש הפתעה שונה או משחק אדיר,אקטובה,ריד,פאריס,טורפדו..אפילו מול האקה והפקס.

2. AVISEY Member

שנסגרת דלת אחת נפתחת דלת אחרת ,אבל לפעמים אנו מסתכלים בצער רב כל כך בדלת הסגורה עד שאינינו רואים את זו שנפתחה בפנינו, יש לנו אפשרות להחזיר את האליפות ולעשות משחקים טובים בליגה האירופית הנפלאה ! הכל זה לטובה, וכנראה אחרי עונה אירופית חלשה הגיע הזמן שלנו לעשות משו ממשי באירופה וגם לקחת את האליפות בחזרה , את מה שקרה אי אפשר להשיב אז לפחות נסתכל קדימה כי יש למה לחכות.

3. Igi Member

אני מנסה להסכים איתך כי גם אני תמיד הולך עם הגישה של "הכל לטובה", אבל ברגע שאני מנסה ליישם אותה גם פה אני נזכר שוב ב"חוויה" מבלומפילד ולא מצליח להשתחרר מזה.

4. alexshw Member

מכבי חיפה נכשלת פעם אחרי פעם לקחת אליפות, בעונה עמוסה באירופה.
    אם לא יהיה כאן שינוי מהותי מבחינת חיזוק, אני לא כל כך בטוח שווה בכלל להעפיל שלב הבתים בליגה אירופית, אם זה לא יביא להחזרת האליפות לכרמל.

אם שחר לא ירצה אירופה באמת, אז אין סיבה גם להצליח שם על חשבון הליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/10
  5. Igi Member

מה דעתכם בנושא ברק יצחקי?

6. Green Lantern Member

במחירים שרצים באמת לא צריך להביא אותו.
    אבל כמו שזה ניראה לא מתכוון להביא גם ישראלים בכירים אחרים,מקסימום את ורד..וגם זה לא ניראה לי כ"כ בטוח.
    מרגיש לי כמו עונה פיננסית.

7. Igi Member

השאלה היא האם עדיף להביא עוד כמה פלופים בסכום שיצחקי, שחקן שאנחנו בדיוק צריכים, או באמת לעשות את הצעד שנראה יותר שפוי ולהמשיך במדיניות של לא להשתגע אחרי השוק.

8. EladLR Member

השאלה היא אם יצחקי לא אוברייטד?
    לא עדיף להביא את ורד? (מניח שזול יותר וצעיר יותר).
    תביאו את בן שושן, או את תמוז, זה עדיף.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בן שושן? תמוז??? עדיף כבר להשאיר את לדו.

10. מיכל3 Member

את בן שושן לא הייתי מביאה. אבל מה רע בתמוז? נכון שבשנתיים האחרונות הוא לא משחזר את היכולת הנפלאה מעונות האליפות של בית"ר (כמו כל הקבוצה שלו)..אבל הוא שחקן מצויין, בעל יכולת פריצה מעולה ובהחלט הייתי מעדיפה לראות אותו פה במקום שווילי המסורבל.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/10
  11. Don Joan Roman Member

יכולת מצויינת מעונות האליפות של בית"ר? על מה את מדברת? לטוטו תמוז אף פעם לא הייתה עונה טובה באמת בבית"ר, מיקסימום חצי עונה ואם כבר מדברים אז השנה זו השנה הכי פוריה שלו 17 שערים בכל המסגרות אבל חירבון של עוד 30, אמן שתקחו אותו.

12. קרלס פויול5 Member

יצחקי אוברייטד ויקר מדי, טוטו אוברייטד , לדו עדיף על בן שושן,ורד לא בעמדה. אני בכלל רציתי את עטרhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/10
  13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה הזוי יותר מהודעה להודעה, יצחקי אוברייטד ועטר לא? על פי מה אתה בדיוק קובע את זה?

14. מיכל3 Member

יש לי עדיין טראומה מהצמד שלו בקריה לפני 3-4 עונות, כשהתפרקנו באותו משחק.. לא יכולה לשכוח את זה. גם בטדי הוא הבקיע נגדנו ובכלל, אני זוכרת שלרוב הוא היה עולה מהספסל ונותן את התפוקה שלו. אולי רענון בקבוצה חדשה יעורר אותו, אם הוא היה מבקיע 17 גולים כל עונה יחד עם התפוקה של שלומי בהחלט הייתי מרוצה ממנו. אני חושבת שיכול להיות ביניהם שיתוף פעולה פורה סה"כ. שווילי ושלומי לא מסתדרים ביחד וכבר ראינו את זה כל העונה.

קרלס, גם אני לא מבינה איך אתה אומר שיצחקי אוברייטד ומעדיף לראות את עטר בקבוצה. בני יהודה דרשה עליו מליון דולר והוא ממש לא שווה את הסכום הזה. גם יצחקי לדעתי לא שווה שני מליון דולר עם כל הכבוד, אף שחקן ישראלי לא שווה סכום כזה. אבל בטח ובטח שהוא עדיף על עטר שמלבד 3-4 משחקים טובים שלו העונה הוא לא עשה יותר מדי.

15. קרלס פויול5 Member

מישהו אמר שעטר לא אוברייטד? פשוט העדפתי אותו.