רווח? לא קיים בכדורגל הישראלי ואולי גם בכדורגל בכלל. אתה חושב שאם הוא היה ברווחים הוא לא היה עושה רכש טוב? הכסף שהרוויח מהצ'מפיונס רק כיסה מההפסדים שלו...
עכשיו הוא כן יכול לייצר רווחים. מהו לא מבין את זה? אליפות = סיכוי גדול להעפיל לשלב הבתים באלופות. דברים כאלה לא היו בשמות התשעים וגם בשנות האלפיים. וחוץ מזה הוא משקיע במכבי חיפה כי זאת האהבה שלו. את הרווחים הוא מחפש בעסקים אחרים. בכל אופן דעתי היא שנהיה מועמדים רציניים לתואר גם בעונה הבאה. התל-אביביות לא מפחידות אותי. הפועל ת"א לא תוכל להחזיק לאורך זמן את ורמוט, שכטר ואניימה. אני חושב שהם התקשו מאוד למצוא להם תחליפים ראויים.
יעקב שחר אולי לא הרוויח ממכבי חיפה כספית לאורך השנים,אבל הוא הרוויח פרסום אדיר שעזר לו בעסקים אחרים. וזה לא שהוא צריך להשתולל,סה"כ טיפה להגדיל את ההשקעה בקבוצה כמו שהוא היה עושה פעם. הוא הביא את רביבו אחרי שרובן הלך,אחרי העונות הפיננסיות כשרצינו לרוץ מחדש לאליפות הוא החזיר את מזרחי והביא את היהלום מדימונה שהיה הכישרון מס' 1 בכדורגל הישראלי בזמנו,הוא הביא את רוסו בין לילה. היום מישהו יכול להגיד בפה מלא שהוא יאמין לזה אם הוא יקום מחר בבוקר ויקרא באתרי הספורט שיצחקי חתם בהפתעה במכבי חיפה ולא באחת התלאביביות?כי אני אישית לא..וחבל..
אם יש שחקן שאני חושב שאנחנו באמת צריכים וממש לא יעלה לנו הרבה זה סטיבן כהן, אם אני לא טועה הוא גם יהודי וגם יכול לשחק כשחקן כנף.
אני חושב שאנשים נכנסים ללחץ מהר מדי. אני בטוח שיהיה מספיק כסף לחיזוק, השאלה מה אלישע יעשה איתו. והשאלה היותר משמעותית היא האם אלישע יתחיל לתת הזדמנות אמיתית ושווה לכולם. וחדשות טובות בגזרת אירופה. נציגנו לענייני אירופה בפורום תפוז מוסר כי אנחנו מדורגים בשני השלבים המוקדמים שנצטרך לעבור לפני שלב הבתים. זה משנה את כל התמונה והופך את משימת שלב הבתים לריאלית מאוד. זה לא יהיה טיול בפארק, אבל עכשיו אין תירוצים. אי הגעה לשלב הבתים תהיה כשלון כואב מאוד.
שום דבר לא יכול להחשב ככשלון לפני ההגרלה גם אם הפועל ת"א לא תעלה לליגת האלופות לא אוכל להגיד שמדובר בכשלון אם הקבוצה שתדיח אותנו תהיה רוזנבורג או לך פוזנאן לדוגמא כי אני ידוע שמדובר בקבוצות קצת גדולות יותר מהפועל. המשחק הרשמי הראשון העונה של הפועל היה מול גטבורג, שהייתה הגרלה נוראית. אני מקווה שמכבי חיפה תקבל הגרלות נוחות ותעלה לשלב הבתים אבל כמעט בלתי אפשרי להתחמק מקבוצה אחת קשה לפחות בדרך לשם.
זה נכון שצריך לחכות להגרלה ושיש הבדל בין הדחה מול גטבורג לבין קבוצה מלטביה. אבל עדיין אני מצפה שאלישע יבנה פה קבוצה מספיק טובה שתעבור גם במקרה של הגרלה לא נוחה. יש לו קבוצה לא רעה שהוא רק צריך לחזק בחכמה והמשחקים חוזרים לקרית אליעזר.
אם אנחנו לא עולים לשלב הבתים של הליגה האירופית זה לא פחות מכישלון חרוץ.על אחת כמה וכמה אם בנוסף לזאת גם לא נצליח בליגה.
הפועל תל אביב בעונה שעברה לא עלתה לשלב הבתים כי קיבלה את סנט אטיין במוקדמות, והיינו מדורגים. מישהו אמר שזה כשלון?? תחכו להרגלה, תמיד באה איזו קבוצה לא מדורגת מליגה חזקה שהיא הסיוט של כל קבוצה מדורגת בהגרלה (גנואה או סנט אטיין תורניות)
האמת שבדקתי עכשיו את הקבוצות שישתתפו במפעל Wiki ובאמת יש שם הרבה קבוצות מצוינות. צודק, נהיה יותר חכמים אחרי ההגרלה. לפי המידע שם בני יהודה יתחילו את הסיבוב הראשון כמדורגים וכנ"ל מכבי ת"א בסיבוב השני. אני מאמין ששתיהן יתקדמו לפחות עד הסיבוב השלישי שבו אנחנו מצטרפים. אבל הסיכוי שאחת מהן תעפיל ללא דירוג נראה לי די נמוך. דרך אגב, הפועל ת"א פחות או יותר הבטיחה לפחות את מקומה בשלב הבתים של הליגה האירופית בעקבות הזכיה באליפות. ואם אנחנו צריכים קצת מוטיבציה אז הגמר של הליגה האירופית ישוחק באיצטדיון אביבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
הרבה זמן שלא שיחקנו בליגה האירופאית. זה כמובן לא משתווה בכלל לחוויה של ליגת האלופות, אבל אני עדיין מאד רוצה לראות את הקבוצה מצליחה שם. ברור שבמפעל הזה יש לנו יותר סיכויים להצליח(אם אלישע ילמד סופסוף להביא אקסטרה מהקבוצה שלו במשחקים גדולים) והמשחקים שלנו בבלומפילד באירופה עם הקהל תמיד מרגשים ונקווה להגרלות קלות יחסית עד הבתים. ד"א, כשהזכרתי את סטיבן כהן התכוונתי שטוב אם נביא אותו כשחקן רוטציה. אין לנו בכלל שחקני אגף ורפאלוב הרי יכול לשחק גם בימין.
אנחנו אמורים לשחק בקרית אליעזר. בפעם שעברה שהיינו בשלב הבתים ושיחקנו בבלומפילד זה בגלל שהיה אסור לארח משחקים מחוץ לת"א.
גם בבתים? הלוואי, כמה זמן כבר לא אירחנו קבוצה גדולה(לא ברמה של הצ'מפיונס,אבל עדיין ליגה אירופאית) בקריית אליעזר....אני רק מקווה שהוא באמת עומד בתקנים במידה ונעלה לבתים.