התקציב שלכם אמנם התחיל כ-35 מיליון שקל אבל ההחתמות של בוקארי, כליבאת, עותמן, דוטרה והחלוץ הארגנטינאי עם שאר הוצאות הגדילו את התקציב לאיזור ה-50 מיליון, אל תתרצו עכשיו את האי אליפות שלכם, זה מתאים יותר להפועל ולא לכם. לגבי מכבי ת"א, אמנם הם כבר הביאו את קולאוטי וזיו ועכשיו גם עטר, סטרול, סבן ואולי יצחקי בדרך אבל הם תמיד נכשלים בכל הפרויקטים של הגלאקטיקוס שלהם, לא הייתי רואה בהם כאיום ממשי גם כי עטר, סבן וסטרול הם לא ההיי-לייט של שחקני הליגה, מכבי חיפה תסיים בעונה הבאה מעל מכבי ת"א.
התקציב אומנם גדל אחרי העליה לצ'מפיונס,אבל זה לא הוצא על רכש אמיתי ותורם לקבוצה,על כל מיני בלופים,טיסות והוצאות שיטור ברמת גן המפוצץ. התקציב הזה מאוד מאכזב,בעונה הבאה ספציפית יהיה את הפועל שלא רק תיחלש אל תתחזק,את מכבי ת"א כמובן ואנחנו גם רוצים להשאיר חלק מהשחקנים או לפחות לכסות את החורים שלהם וגם להתמודד באירופה ובליגה בו זמנית. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה..מכבי חיפה תהיה קבוצה בינונית מאוד בעונה הבאה,תוסיפו לזה את העובדה שקטן יהיה חייב לשחק פחות אחרת הוא יצטרך לפרוש מכדורגל(בודאות). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
תראו מכבי אמנם משקיעים יותר אבל זה כי כרגע הם בנחיתות גדולה מאיתנו אז הם כן צריכים לחזק את עצמם,אנחנו סך הכל צריכים קשר אחורי שקצת יותר טוב בהתקפה מקולמה(טוב הרבה יותר טוב בהתקפה ממנו) ואיזשהו חלוץ נורמאלי במקום הגאורגי החביב(אני מפנטז על יצחקי)
דבר ראשון צריך קשר התקפי במקום הבלוף בצד שמאל ולעשות הכל כדי שגולסה ישאר. אח"כ חלוץ במקום לדו ואז רק אם באמת יש משהו טוב על הכוונת אפשר להחליף את קולמה. ממש לא צריך הרבה שינויים, אבל כן צריך משהו שמבין כדורגל כדי שהשינויים האלה יבוצעו כמו שצריך. אני גם מקווה שהנוער יספקו לנו שחקן או שניים לעונה הבאה. התקציב הנמוך לא מדאיג אותי. יותר מדאיג אותי זה שאין אף אחד שבאמת יעשה את מה שצריך לעשות. אני רק מקווה שאם אלישע ימשיך בקו המסריח הזה של איפה ואיפה, שנצא ממאבק האליפות כבר במחזור 10 ושחר ישלח אותו הביתה. אין לי בעיה לא לזכות בתארים אבל אני לעולם לא אקבל דרך לא ישרה.
אני גם לא מודאג מהתקציב, אין לנו באמת שינויים כל כך קריטיים שצריך לעשות. ההפסד הכספי הגדול היחיד שכנראה יהיה זה שנאבד את קינן בחינם ונביא בלם במקומו... למרות שאני חושב שעונה אחת שווה לתת למיימון הזדמנות. את קולמה צריך להחליף וההתלבטות היחידה היא באמת עם דבלשווילי. אני אישית חושב שהוא ישאר. ד"א, אני עדיין לא מבין למה לא חושבים על קשר כנף, זו עמדה שאנחנו חייבים בה חיזוק.
השאננות של שחר יכולה לפעמים להרוג אותי. התקציב של מכבי ת"א יגיע פחות או יותר ל-50 מליון ש"ח. של הפועל גם לא רחוק מהסכום הזה. ודווקא אצלנו לא רק שלא מגדילים את התקציב אלא מקטינים אותו. אין לי מושג איך אתם רגועים, לפחות 3-4 שחקנים יעזבו אותנו בקיץ הנוכחי ונצטרך להביא שדרוג משמעותי במקום. מסיללה, קולמה (ביי ביי), דקל (?), שווילי (?), כיאל מת לעזוב לאירופה ובקיצור רשימה לא קטנה של שחקנים. בתקציב הזה נזכה לראות שוב פלופים בדמות שטרכמנים ודוטרה למיניהם. אני לא אופטימית בכלל, במיוחד שנראה כרגע שבסוף רוב השחקנים של הפועל כן ישארו שם. חייבים לדאוג למגן שמאלי זר, קשור אחורי זר ולחלוץ. חלמתי אולי שנראה את יצחקי נוחת פה, אבל כנראה שזה ישאר בגדר חלום עם התקציב הזה.
ברק יכול לשחק גם כקשר באחת הכנפיים, יצחקי זו רכישה משתלמת לכל קבוצה בליגה כי מעבר לעובדה שהוא תותח אמיתי הוא גם מאוד ורסטילי ויכול לשחק במגוון תפקידי ההתקפה ואל תתנו לעונה האחרונה שלו בבית"ר להטעות אתכם, עדיין מדובר ענק בקנה מידה ישראלי, לטעמי עדיין הטוב ביותר בארץ, זה שהשנה הוא שיחק עם נגרים כמו ואסקס, ויסה ועידן טל בגיל 36 זה לא אשמתו, להפך העובדה שהוא כבש 24 שערים בכל המסגרות בלי קישור מאחוריו, בקבוצה מפורקת ואחריי שבחלק גדול מן העונה היה לו חוסר מזל משווע בהחמצות לדעתי רק אומרת עד כמה בקבוצה איכותית הוא יכול להיות הבדל גדול.
אני לגמרי מסכים עם מיכל. מכבי חיפה לא צריכה להכנס עכשיו לפאניקה, אבל אני מצפה משחר לעשות את הצעדים הנדרשים בשביל שנהיה בעונה הבאה מועמדים לאליפות. יש רשימה ארוכה של שחקנים שמועמדים ללכת, ומבחינתי אנחנו צריכים להתחזק. רק לחשוב שכנראה מסיללה עוזב, אתם רוצים לשים בלעדית את המפתחות בבחור צעיר שלמעשה לא שיחק דקה בכל העונה? אני בדיעה שברק יצחקי צריך לבוא לקבוצה על חשבונו של ארבייטמן או דבאלישווילי, אבל נראה לי שיעקב שחר פשוט הולך לוותר עליו. בצורה הזאת אנחנו לא נהיה יותר טובים משתי התל אביביות. אגב שאלה, מכבי חיפה קיבלה סכום נחמד בגלל משחקי אירופה, לאן הכל נעלם?
לאן הסכום מאירופה נעלם ? תשאל את שחר. ההתנהלות החובבנית והקמצנית ממשיכה גם העונה, ואם האוהדים לא יתעוררו ויאמרו לשחר בדיוק מה שהם חושבים, המצב שלנו לא יהיה טוב. אבל דוידוביץ אמר שצריך חיזוק משמעותי, אז איפה שחר ? אם אחד מהשחקנים שלו מדבר ככה, כנראה שהוא יודע מה שהוא אומר.
גם הוא מוציא מכספו על הקבוצה ולוקח איתה המון הישגים וגם יש לכם תלונות לשחר?! אם אני לא טועה לפני שחר מכבי חיפה לא ממש הייתה על המפה.
כן. מותר לנו להעביר ביקורת על שחר, סה''כ אנחנו אוהדים. אם נתייחס לעניין אז הוא גם מרוויח והרבה,לא רק משקיע. אנחנו מכבי חיפה מסתפקים במועט כבר 4 שנים, אנחנו קבוצה גדולה לא יכולים להסתפק ברכש שמתאים לבני סכנין, והבגיע הזמן ששחר יבין זאת, לא ?
הבנתי איגור. בסה"כ יענקל'ה שחר הפך את הקבוצה שלנו לקבוצה הכי טובה וגדולה מאז 1992. אני לא חושב שאנחנו יכולים לבוא אליו ביותר מדי טענות בטח לא בצעקות ונפנופי ידיים. האיש השקיע מכספו מיליונים רבים, בלעדיו אולי בכלל לא היינו זוכים באליפות אחת לרפואה!!! גם אם זה כואב ומתסכל לראות עכשיו את מכבי ת"א מתחזקת אני סומך על הבוס שלנו. היו לנו שנתיים קשות עם גאידמק ותראו איפה הוא ובית"ר עכשיו? אותו דבר עם מכבי ת"א שמצאה לה כנראה 'גאידמק' משלה. זה יקח אולי איזה שנתיים, אבל גם מכבי ת"א מעולם לא היתה יציבה עם אנשים שרק זרקו כסף. יש לנו כרגע קבוצה לא רעה, אבל בוא נראה מה יקרה אם שחקנים מסויימים יעזבו. המחליף של קינן כבר נמצא בקבוצה ושמו שי מיימון. אני יוצא מההנחה שמסיללה עוזב, בתפקיד הזה נצטרך חיזוק ולא יואב זיו הוא המשיח שלנו. בסה"כ לי אין בעיה שהוא לא הגיע אלינו. קולמה? אם יעזוב סביר להניח שזר יבוא במקומו. בחלק הקדמי אני מאמין שיהיה שינוי כי ארבייטמן או דבאלישווילי לא ימשיכו, בטח לא ביחד. שם אני מאד מאד מקווה ששחר יתפתה קצת ויצליח להשיג את יצחקי או אולי את בן שושן או ורד (למרות שאלה לא ממש חלוצים כובשים). אחד הדברים האחרים שמטרידים אותי זו ההשפעה של המכה שספגנו בימים האחרונים. אני מקווה שנוכל לצאת מזה כבר בעונה הקרובה, אבל אני לא אתפלא אם זה לא יקרה. ברור לי שהאוהדים שאין להם סבלנות יתחילו לעשות בלאגן ברגע שהמכונית קצת נתקעת. לאלישע לוי כבר גם אין קרדיט מיותר כך שגם הוא יכול להיות מהר מאד על הכוונת. מכבי חיפה הפכה למועדון צמרת ובמועדוני צמרת אין סבלנות. ליעקב שחר יש את זה, אבל ברור לי שאם לא יגיעו שחקנים חדשים ברמה הספינה יכולה תוך חודשים לטבוע. לך תדעו אולי אז נשמח עם הקיזוז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אתה אומר שההתנהלות של שחר חובבנית ואומר לו לפעול לפי גחמות של שחקן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx