מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. Riki Member

פשוט בזויה הכתבה שנתקלתי בה דרך פרסום בפייסבוק, פשוט בושה להציגאת האוהדים שאומנם קיללו, אבל בין זה לבין אבי לוזון הותקף, יש הבדל עצום יא תקשורת תל אביבית עוינת
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=78536&lang=HE

הדבר היחיד שתראו שם, זה את אבי לוזון דוחף באגרסיביות את אחד מאוהדי חיפה, הלוואי הלוואי שיתבע את העלוב נפש הזה !!

ורק לפרוטוקול, עצם העובדה שאוהדי חיפה גידפו אותו בלהט, אין זה אומר שהשתמשו אותם האוהדים באלימות פיזית וביצעו בו תקיפה מכוונת, פעם אחרונה שבדקתי אנחנו לא באיראן ויש בו איזו שהיא זכות התבטאות, מה הלאה, כל אוהד שיקלל ביציע יואשם בתקיפה ? תעשו לי טובה !!

2. alexshw Member

אין להם כוח לטרוף אף אחד.
    השחקנים גמורים פיזית כבר חודשיים.
    לא יכולים לתת גול משני מטר.

3. Igi Member

ריקי, הייתי שם וראיתי את הסרטון וכל מה שהוא אמר נכון. מה שקרה אתמול בהחלט מתאים לתיאור של "תקיפה".

4. Riki Member

איגור תעשה לי טובה, הדבר היחיד שקרה שם זה עמבוש של קללות.

5. Igi Member

קללות, האוהד שניסה לעצור אותו והיריקות והבעיטות באוטו שלו. אומנם לא משהו רציני, אבל מתאים לתיאור של תקיפה והתנהגות ברברית.

6. wings Member

אז דודו אהרון בכל זאת חוגג אליפות. ב YNET רשום שהוא מופיע בחגיגות של הפועל (איזה טרמפיסט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ). גם מושיק עפיה יופיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווידוביץ' צדק היום כשהוא העביר ביקורת על שחר. זה שאנחנו בעטנו יותר מדי בדלי זה דבר אחד, אבל שחר הסכים לשטויות של לוזון. ברור לי גם שיו"ר ההתאחדות לא הולך לשנות שום דבר, למה? סתם כי הוא חי בעולם שלו ולא מן הנמנע שהוא נהנה מלראות את העצב אצל אוהדי הקבוצה שלנו. טוב לי שגל תומך בי כי ברור לי שאם לוזון יגיע בקרוב למשחק בית של מכבי חיפה הוא לא יהנה שם. איכשהו הוא עוד ילבה את האש...גם פה אני דורש משחר שהוא יבקש מלוזון לא לבוא בנתיים לקרית אליעזר.

התקרית אתמול מחוץ לבלומפילד היתה מיותרת ולמרות שאני מבין את אלה שקיללו וגידפו את לוזון זה בדיוק הדבר שהוא אוהב ומחפש. מבחינתי הרבה יותר חשוב להעביר עכשיו מסר ברור לשחר שהוא יחזק את הקבוצה. בלי לשים לב מכבי ת"א מחזקת את עצמה בצורה נהדרת ולמרות שזה לא מתכון להצלחה אני רוצה לראות עכשיו את יצחקי בירוק. אלירן עטר לא יוסיף כנראה דבר למכבי ת"א, אבל יצחקי כן.

סביר להניח ששחר ייצטרך לשחרר כמה שחקנים רק בכדי לשכוח במקצת את הטראומה הזאת. אני מרגיש שאם לא יהיו שינויים הטראומה הזאת עוד עלולה לחזור בטח אם הקיזוז לא יבוטל. אני מעריך שכמה שחקנים ירצו לעזוב בעיקר בכדי לשחק באירופה. אחרי הטראומה של אתמול בוא נקווה לטוב.

8. Raulito Madridista

אתם וודאי לא תכעסו על השימוש שאעשה במשפט של שגיא כהן מחדשות הספורט אתמול - אני חושב ש-24 שעות אחרי הטרגדייה זה לא הזמן המתאים לנתח את מה שקרה ו-וודאי לא לערוף ראשים. בגזרת הזרים בהחלט צריך לחשוב בכובד ראש. לטעמי חיפה צריכה לשקול אופצייה טובה יותר מקולמה כי על אף שבחלק ההגנתי הוא נפלא - רוב הקבוצות משחקות בונקר נגד חיפה ולכן הוא לא מועיל. דבאלישווילי נחלש מאוד בחלק השני של העונה אבל הוא חלוץ רחבה טוב כך שזו דילמה. בוקארי יעזוב בוודאות.

אגב, זו אולי חוכמה קטנה בדיעבד - אבל הייתה לי הרגשה שארבייטמן יחמיץ מכל מצב אפשרי ביום שבת. חיפה צריכה להיות ערה לכך שבעונה הבאה אין סיכוי שהיא תקבל מארבייטמן את אותה תפוקת שערים. זו הייתה עונה מושלמת שלו שספק אם תחזור. הוא חלוץ טוב שעשה שידרוג, אבל הוא ממש לא מכנס, אוחנה או אלון מזרחי.

לפי דעתי אלישע לו צריך להמשיך במכבי חיפה באלף אחוז. ההבדל בין הצלחה לכישלון במקרה הזה הוא כל-כך דק.

אני בטוח במאה אחוז שעל אף ההכנסות הגבוהות של הפועל ת"א(אם וכאשר) - מכבי חיפה תיהיה פקטור משמעותי מאוד במירוץ לאליפות בעונה הבאה. קודם כל כי יש לה את יעקב שחר שהוא ווינר מלידה, שאפתן, לא נח לרגע. שנית, לקבוצה יש אוסף של שחקנים צעירים מרשימים כמו גולסה וגאדיר שיעשו עוד צעד אחד קדימה. גולסה השנה היה פצוע בחלקים רבים מהעונה וגם הסיפור עם לאציו בטח לא הועיל, אבל זכרו את היכולת הנהדרת שהפגין בחצי הראשון. דבר נוסף - גם אם קינן ומסיללה יעזבו, גם הפועל תיאלץ להיפרד משחקני מפתח.

נוצר השנה תקדים בכדורגל הישראלי - שתי קבוצות היו ראויות לצלחת האליפות. מכבי חיפה עשתה עונה נהדרת והשיגה 87 נקודות שזה דבר מדהים שאני בספק אם יחזור.

לפני הכניסה לעשור הנוכחי, כשהפועל של קשטן חגגה דאבל בשנת 2000 - אני בספק אם חלמתם בחלומות הכי פרועים שלכם, שיהיה לכם כזה עשור גדוש ברגעים יפים - שש אליפיות, שתי הופעות בליגת האלופות(אחת מהן מרשימה מאוד עם 12 שערים בשלב הבתים!), עונה נהדרת גם בגביע אופ"א(07\2006).

9. alexshw Member

RAULITO, בלי קשר לכמה ארבייטמן יתן שערים בעונה הבאה(אם ישאר בכלל), מכבי חיפה צריכה חלוץ שני יותר מהיר מלדו, שאומנם זר ממש לא רע לליגה שלנו ואפילו טוב. תלוי גם מה ימצאו בשוק השחקנים.
    קצת בעייתי כשיש לך שני חלוצי חוד מאותו סוג שתלויים טוטלית בקישור.

זר כמו קולמה היה עושה קריירה נפלאה לפני 40 - 30 שנה, כשהקשר האחורי לא היה עובר את החצי.
    על עבודתו השחורה המצוינת אין עוררין, כמו גם על מחויבות, אבל הקהל של חיפה בחיים לא יקבל נגר כזה שלא מסוגל לעשות אפילו פעולה אחת התקפית טובה ולכן מן הסתם בעמדת מפתח זו חייבים להביא זר איכותי.

מלבד הרכש, חשוב מאוד לעבוד עם גדיר וכיאל, האחרון מבחינתי אכזבת העונה בקבוצה(שער אחד ובישול אחד, לקולמה 2 בישולים, ככה שתרומתם די זהה).
    עדיין אפשר לעשות מהם שחקנים גדולים.
    גאדיר בכלל ילד, לא בשל ולא חכם.
    אם השחקנים האלה ישתפרו, הרי שנרוויח המון.

איזה אירופה הם רוצים? זה פשוט מצחיק.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/10
  10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מישהו יודע מה הקריטריונים לאירוח משחקי הליגה האירופאית (ואני לא שחצן כמו הבועל אני מתכוון למוקדמות קודם) כלומר האם קרית אליעזר מאושר או שלא ? ואגב בקשר למוקדמות ליגת האלופות אני אכן מאמין שיאשרו להם לארח בבלומפילד אבל אם וכאשר יעפילו לסיבוב הפלייאוף או לבתים שימשיכו לפנטז אופ"א זה לא לוזון .

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. מכביחיפהזהבדם Member

התקציב שלנו בעונה הבאה יהיה אותו תקציב שהיה בעונה שעברה-35 מיליון ש''ח.

13. alexshw Member

בתקציב כזה עדיף להתרכז בליגה.

14. orend84 Member

אני כן ישבתי ב ג' בהחלט יום עצוב
    מקום שני זה פרשת הפקס איך אפשר לשכוח הינו צריך לשחק מול ליברפול ובגלל השיתוף של בדיר קרה מה שקרה ,
    המשחק מול מלמו והטעות של דוידוביץ והאדום של ארביטמן גם יום עצוב.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/10
  15. ertyo Member

תקציב כזה נועד לתקוע יתד בליגה.