מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. איגור .פ. Member

אלישע לוי צריך להתפטר במחציתתתתתת לעזוב את הכדורגל מאמן אפססססס

2. ManUtd Fan Member

מצטער, אבל אני חייב.
    כוס אמ-אמק ערס@#!@$@#%^#$%&%^*

שלט לטלוויזיה כבר אין לי, בקצב הזה גם לא יהיה לי טלוויזיה.

3. איגור .פ. Member

דרך אגב אלישע לוי עדיין צריך להתפטר מחיפה למרות ה3-2 לבנתיים

4. משוגע בירוק Member

יענקלה בלי קשר לתוצאה בסיום המשחק (שלדעתי ייגמר בדיוק כמו תוצאת המחצית):

אלישע לוי חייב להיות מפוטר, ג'ון קולמה חייב חייב לקבל מטוס ליעד של עשרת אלפים קילומטרים לפחות מישראל, כל חוליית ההגנה חייבת להיות מוחלפת עד היסוד.

ואז אולי תתעצבן פחות.

5. George Best Member

הישראלי המצוי.

בעונה הראשונה אלישע הביא אליפות והגיע לגמר גביע המדינה.

אבל בגלל רבע שעה קטסטרופלית (בחזקת אלף, זה נכון) הוא צריך לעוף הביתה.

וזה כי ונגר ומוריניו פנויים?

6. משוגע בירוק Member

לא כי הוא מאמן אפאטי ופוקסיונר שבחיים לא היה אמור בכלל לאחד מארבעת המועדונים ה"גדולים", כי אין לו הבנת משחק בגרוש, וכי הרכש שלו (קולמה וחברים) מעליב אפילו שחקן מתחיל במנג'ר.

7. איגור .פ. Member

הוא צריך לעוף מהסיבות הבאות:
    1)נכשל בזרים ברמה רציני ואני גם חושב שדרשווילי גרוע ,רוצה לשחק לבד...
    2)הרכב וחילופים לא נכונים...גולסה היה צריך להכנס אבל כמו שברקוביץ אמר במקום קולמה רפאלוב היה צריך להשאר...
    3)מאמן שלא מתאים לאירופה..

ודבר נוסף חיפה זכו באליפות כי בית"ר היית בבלאגן למרות הזכיה של בית"ר בגביע.

8. Butragueño מנהלים

מבחן בגרות ענק של חיפה.הרבה אופי.אבל בעיקר בושה גדולה.
    מסיללה ומשומר בהתקדמות מרשימה , גולסה וקטן המנועים הראשיים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

9. Cup of Tea Liverpool, UK

גולסה להרכב דחוף, ארבייטמן מחליף קבוע שעולה כל משחק ומול קבוצות בליגה יותר חלשות פותח.

10. ManUtd Fan Member

הנעת הכדור של אקטובה ברבע שעה הראשונה הייתה מדהימה, ורק כאן נופלת האשמה על אלישע שכן ראו שהקבוצה לא הייתה מוכנה לתסריט הזה. לגבי ההפקרות... האשמים היחידים אלה השחקנים. מאמן לא צריך לתת הוראה לא להפקיר את ההגנה, זה הרי ברור מאליו. חיפה פשוט הפקירה! (איזה מן דבר זה להשאיר שחקן לבד בפאקינג קרן 3 מטר מהשער?).

חבל לי מאוד על רפאלוב, מאוד התעצבנתי מהחילוף שלו. נוצר מצב שהוא כבר נהיה המחליף הקבוע שלו, אף-על-פי שלפעמים הוא משחק טוב (לא במשחק הזה), ואין לי מושג למה. בכל אופן, החילוף השתלם מאוד שכן גולסה היה נהדר.

אני לא יודע אם משומר בהתקדמות מרשימה, אבל הוא בהחלט השתפר בזמן הזה.
    לגבי מסיללה - אדיר! זאת המילה הנכונה על המשחק שלו היום, למרות שכמעט ושברתי את הטלוויזיה כשלא מסר ובמקום זה בעט לקורה (אגב, ה-first touch בהזדמנות הזאת הייתה מדהימה!). בכל אופן, הוא היה נהדר היום ורואים שיש אצלו שיפור ענק וזה כולל גם את המסירה האחרונה. הוא הביא היום לא מעט כאלה שהיו טובות ורק חוסר מזל/עירנות מנעו מהכדור להיכנס לרשת.

11. Butragueño מנהלים

כן,ה-first touch שלו באותו כדור גובה היה מדהים .
    משומר עם קצת איבודי כדור,אבל המון תשוקה למשחק, ובהחלט במגמת עלייה.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר החמאתי למסיללה בדיון על הקבוצות באירופה.

בקשר למשומר,הוא שיחק על הפנים היום,לא ראיתי אצלו השתפרות מבחינת כדורגל.

אני חושב שזה מיותר להגיד דברים על אלישע,יש במה שברקוביץ' אמר לא מעט,אלישע לא אשם כל כך בפיגור,השחקנים פשוט עשו במכנסיים וזה לא מתאים להם,מזל שהם יצאו מזה.

צריך לפרגן גם לקטן על משחק מדהים.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג למה אני צריך להתייחס. לעובדה שבתוך רבע שעה מהפתיחה הקבוצה עמדה לקבל בוז שלעולם לא נשמעה בקרית אליעזר (קצת מגזים) או מהמהפך? אפילו אם משחקים נגד 'קונוסים' לא קל לעשות סוויץ' ולצאת עם 4-3 לסיבוב הבא.

העונה עוד לא נפתחה לכן אולי טוב שנגמר כפי שנגמר. אני נוטה עכשיו לא להתלהב מהמשחק שלנו היום. אלישע לוי צריך להבין שקולמה לא סופרסטאר ואולי אפילו לשקול להחליף אותו. לא מבין למה בוקולי לא עלה בהרכב, אבל חוץ מזה אי אפשר להאשים את המאמן שבתוך רבע שעה אנחנו בפיגור 3-0.

דווידוביץ' מתחיל באמת להרגיז אותי. כמעט מדי שנה יש לו במשחקי אירופה טעות גדולה. הוא לבסוף הוציא אותנו מברוך נוסף כשהציל יפה שני כדורים מסוכנים, אבל מבחינתי הוא היה הראשון שהשתין במכנסיים.
    גם יניב קטן שפה מהללים אותו לדעתי לא הרשים היום. אני מצפה ממנו להיות המנהיג ולצערי הוא לא מראה את זה מספיק. קינן? גם הוא ממשיך לא להתקדם. יש ביקורת על טשיירה, אבל דקל קינן צריך להיות הבסיס בהגנה, לא? רפאלוב כבר קיבל את העונש וכשראו מה גולסה הביא לדעתי הבחור צריך להסתכל יותר במראה. אז נכון שאלישע לוי לרב מוציא אותו, אבל אלישע לוי גם יכול להחליט על השארת גולסה בהרכב...

אז עברנו, אבל אני כרגע יותר מתעצבן על חוסר הצדק באנסחדה...עזבו, זאת כבר בעיה שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. LIVERPOOL87 Member

יוו חזרתי עכשיו מהמשחק.. יש לי את העונג לומר שהייתי עד למשחק הכי גדול במסגרת אירופאית לקבוצות ישראליות.
    היו משחקים גדולים מנצסטר וכל מיני, אבל מה שהיה היום במשחק אי אפשר לתאר.
    אחרי הגול הראשון אמרנו לא נורא מעצבן אבל אפשר לעשות את זה
    בגול השני כבר היה שקט והלם
    בגול השלישי שלהם היינו על הקרשים.
    ואיזה מתח לאט לאט מדקה לדקה האמנו שאפשר לעשות את זה
    בגול הראשון של חיפה היה בלאגן
    בגול השני לא הבנתי מה קורה עפו לי המשקפיים הייתי בעננים
    השלישי והרביעי.. איזה טירוף היה שם

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן כי לנצח את צ'לסי בבית ולא להפסיד בחוץ, לנצח את פארמה ולוקומוטיב בחוץ ואת מילאן בבית זה משחקי אימון. כנ"ל לנצח את אייאקס בצ'מפיונס ואת אולימפיאקוס על האפס.

אכן מכבי חיפה נגד אקטובה, המשחק הכי גדול של קבוצות ישראליות באירופה :aaarofl:

רציתם תשובה למה אנחנו ליגה סוג ז' קיבלתם, כי אוהד כדורגל מבסוט מניצחון על דייגים שעשו צחוק מהקבוצה שלו ב-10 הדקות שהיה להם אוויר. פרט לשאגת ה-יש האדירה שצריכה להיות לך כאוהד, אתה צריך פשוט לחוש בושה וכלימה שככה נראה הכדורגל שלך, מביש. אני פשוט רוצה לחשוב מה היה קורה אם אקטובה היתה משחקת כדורגל ולא עומדת במקום.

חבל שמכבי חיפה לא הודחה היום רק בשביל שבלון הכדורגל הישראלי יתפוצץ לנו בפנים, עכשיו נמשיך לחשוב שאנחנו שייכים לאליטה, מקום 6 באירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/09