מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. מיכל3 Member

איגי, אני לא יודעת אם התגובה שלך הייתה בקטע של היינו מסוגלים\לא היינו מסוגלים להביא כמות כזו במשחק כזה בר"ג, אבל אני חושבת שזה עדיין לא שווה את זה. גם 10,000 בבלומפילד עדיפים על 40,000 בר"ג. ואני גם מאמינה שהיינו מביאים אולי חצי מהכמות הזאת.

2. Igi Member

מיכל, ברטור שאני מעדיף10 בר"ג על 40 שהיינו מביאים לבלמופילד.
    התכוונתי שהבן כנראה לא מכיר את הקהל של חיפה אם הוא חושב שהיינו מביאים לא יותר מ-18 אלף איש. ings יקירי, אני לא יודע אם שכחת, אבל הקהל של חיפה מכונה קהל הצלחות בגלל העובדה שבקריית אליעזר במהלך העונה יש ממוצע אוהדים לא גבוה כמו שיש לתל-אביביות וזה קורה בגלל שחלק גדול מאד מהקהל של חיפה מורכב מאוהדים מאיזור המרכז, אם המשחק יהיה בר"ג אני די בטוח שהאיצטדיון יהיה מלא.

3. Green Lantern Member

4. wings Member

הגזמת פה בענק. איזה איצטדיון מלא?
    משחק אליפות סופר חשוב והכל, זה עדיין לא קרוב אפילו למשחק ליגת אלופות מול באיירן מינכן. בחיים לא היית ממלא את רמת גן.

5. Green Lantern Member

מלא לא,אבל אחרי המצב שנוצר אחרי הניצחון הדרמטי מול בית"ר ושהמקום הראשון חזר אלינו אחרי שאיבדנו אותו,עם כמה שהקהל שלנו שבע בעשור האחרון היו באים לפחות 25-30 לדעתי.
    בכל מקרה,זאת סתם טחינת מים,לא נצטרך לשחק באיכסטדיון הזה למזלנו.וטוב שכך,קיבלנו מספיק כאבי לב בגביעים השונים ובמשחקים באירופה שמה.

6. Igi Member

תקשיב, אתה חי בסרט שהקהל של חיפה לא היה מגיע אפילו ל-18 אלף בר"ג, אז הבהרתי לך שלא רק שאנחנו נגיע ל-18 אלף אנחנו גם נהיה קרובים למלא את האיצטדיון. אני לא יכול לקבוע בוודאות כמה יהיו, אבל 25 אלף אוהדי חיפה למשחק שיכול להיות משחק האליפות בטוח היינו מביאים.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם זה רק אני או פשוט התחלנו כבר עם חגיגות האליפות? האווירה שנוצרה לא מוצאת חן בעיניי, אני מאמין שננצח, אבל עושים כאילו הניצחון כבר מובטח. אם השופט תבריזי הוא עוד יהרוס לנו את המסיבה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

חוץ מזה אני מבין שבוקארי יושאל. ההרגשה שלי שהבחור לא יחזור יותר לקבוצה שלנו. אני פשוט לא מבין איך השחקן הזה היה מחטף של הפועל ת"א. דבאלישווילי נשאר? במקרה הזה אני רוצה להאמין שארבייטמן בדרך לחו"ל ואולי הגאורגי מקבל חיזוק מיצחקי. אני רוצה להאמין שדבאלישווילי ויצחקי יכולים טוב מאד לשחק אחד עם השני.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שי, אל תשכח שיש לנו חלוצים מושאלים, לאו דווקא הישראלים, אלא אוסיי ראנספורד, שמשחק (יותר נכון נמצא בסגל) בקבוצה בליגה בה אתה עוקב. הייתי רוצה לראות את אוסיי חוזר אלינו, קיים בו פוטנציאל גדול שלא נוצל עקב מיקום שגוי של אלישע. הגנאי צריך לשחק במרכז הרחבה בתור חלוץ שני, מאמין שיש לו הרבה מה להציע. נחכה לתום העונה ונהיה יותר חכמים.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגמרי שכחתי ממנו...את האיכויות של אוסיי ראנספורד עדיין לא גיליתי כי הוא לדעתי בכלל לא שיחק ולו דקה בליגה ההולנדית. אין לי מושג אם טוונטה מעוניינת להמשיך בקשר כך שנצטרך לחכות אם הוא יחזור אלינו.

10. alexshw Member

רנספורד הוא שחקן של טורנירי נוער וילדים

11. wings Member

בוא נדייק קצת בדברים.
    אוסי בן 19.5. אתה חושב שיש שחקן התקפה בהרכב של מכבי חיפה שהיה מקבל דקות אצל אלופת הולנד? אולי קטן? שלומי? רפאלוב? פחחח. בטח לא בגיל 19, אבל גם לא היום.
    הוא שחקן חשוב בנבחרת גאנה הצעירה, לא דבר שיש לזלזל בו. אליפות אפריקה האחרונה אפילו הוזמן לסגל הבוגרת. אמנם לא שיחק, אבל זה מראה כמה שהם מחזיקים ממנו בגאנה. ואתה בטח יודע מי משחק בהרכב של נבחרת גאנה.

כשהוא היה בקבוצה הוא עדיין היה ילד וגם לא ממש קיבל הזדמנות רצינית מאלישע. החלק ההתקפי שלנו עמוס בשחקנים שאלישע מפחד להוציא מההרכב, ולשחקן זר בן 18 קשה מאוד להשתלב. ובשורה התחתונה, אם מביאים לפה זרים ברמה של לדו, אז עדיף כבר להחזיר את אוסי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/10
  12. Green Lantern Member

הוא לא שיחק אפילו לא דקה אחת בטוונטה,שישאילו אותו לעוד עונה אחת במקום שיקבל יותר דקות וניראה מה הוא שווה.
    כרגע להחזיר אותו יהיה הימור שאנחנו לא יכולים לקחת עם עוד זר בחלק הקדמי.

13. Don Joan Roman Member

תמיד מי שמושאל הוא הכי טוב, אם ראנספורד היה כזה להיט בטוונטה היו לו הצעות ממקומות אחרים, כרגע אין לו ובינתיים הוא לא מממש את עצמו, לא חסרים שחקנים שבגילאי נוער היו תותחים ובגילאי בוגרים הפכו לסמרטוטים, צריך לתת לזמן לעשות את שלו.

14. alexshw Member

לא רוצה שהקוצה תבזבז זמן על כל מיני "פוטנציאלים" אפריקאיים.
    פוטנציאלים יש גם במחלקת נוער והרבה.
    צריך כאן זרים ברמה גבוהה שיהיו יותר טובים מהישראלים.
    צריך זרים בהשקעה גדולה יחסית.
    זרים יכולים חעשות שינוי אדיר בקבוצה ישראלית.
    לא רוצה את כל הילדונים האלה מאפריקה שיהיו "פוטנציאל" גם ב - 2030.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/10
  15. wings Member

סבבה, אבל כמו שכתבתי, עדיף לקחת סיכון עם אפריקני שיש לו פוטנציאל כמו אוסי מאשר להביא שחקן מהליגה הלטבית שרץ כמו סבתא שלי. אם יחליטו להנחית פה זרים עם רקורד רציני, זה כבר סיפור אחר.