שיתחשבו גם בזה שמגרד לי התחת, בצד שמאל, ליד החריץ. חלאס כבר עם השטויות שלכם. פעם אחת הלכו איתכם לפי החוק, אז אתם מתלוננים?
נימני שם רגל לשופט בדרבי לפני כמה שנים והורחק לשש משחקים רוצים עוד בבקשה השנה הוא התפרץ על אלי חכמון וקיבל רק חמישה
אתה רק מחזק את הטענות של אדום אפו שההרחקה של טשיירה מוצדקת, אם על הכשלה שעד היום לא יודעים אם היא מכוונת או לא ועל התפרצות לעבר חכמון נימני קיבל את העונשים האלה אז גם לטשיירה שאחז בידו של שופט ומנע ממנו להתקדם ראוי לעונש דומה.
לא מובן לי למה תבריזי המסריח יוצא נקי מהסיפור, הרי המעשה שעשה גרם לטשיירה עוד יותר לצאת מגדרו. מאוד צר לי שמתעלמים מהמקרה, הגיע הזמן לשים גבול לכל השופטים הבני בליעל האלה שחושבים שמותר להם הכל.
מה הוא בידיוק עשה? הוציא לו צהוב על עבירה, טשיירה מחא לו כפיים ומן הראוי שיורחק מהמשחק. לא משנה מה, שחקן לא צריך להתנהג ככה.
אני מתכוון לזה: http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs462.snc3/25390_1375325070402_1450096865_941668_1370995_n.Xxx
שישה משחקים בחוץ, אולי יורידו איזה משחק שניים לאחר ערעור, אבל מה זה משנה. נשאר רק לסמוך על שי מימון ולקוות שהוא וקינן יהיו כשירים עד סיום הפליאוף. ואם כבר מדברים על שופטים, אז כן תבריזי תמיד היה מהסוג הנחות. דרך אגב, משהו יודע למה מאיר לוי משובץ כמעט באופן קבוע למשחקים של הפועל ת"א? אשמח לקבל נתון של מספר הפעמים שהוא שפט אותם העונה לעומת שופטים אחרים. תודה. **טוב בדקתי ומאיר לוי השבת ישפוט את הפועל ת"א בפעם החמישית העונה. לא קריטי. משום מה חשבתי שזה יותר.
הוא קילל, אחוז בידו של השופט ועשה את זה לא ברגע של כעס אלא במשך 2 דקות תמימות, העונש הוא ראוי ואין לכם שום טעם לבכות, בנוגע למאיר לוי לא יודע ולא מעניין אותי איך נקבעים שיבוצי השופטים אבל תמיד כשמאיר לוי שופט את הפועל נגד בית"ר יש משהו תמוהה בשריקות שלו כשאני זוכר טוב טוב את הפנדל שהוא נתן ואז לקח מעמית בן שושן ואם אני לא טועה גם את הפנדל ההזוי שהוא נתן לצוללן דגו במשחק ההישארות של הזיפטים בעונת 2007/2008 ולא תצהיה חוצה מצידי לחשוב שהוא ישפוט גם במשחק הגביע בין הקבוצות ושוב יחליט נגדנו איזו החלטה הזויה.
נו באמת, שבאדיר צעק על השופט נתת את האליפות לחיפה הוא קיבל 2 משחקים, זה פי 3 חמור? תצא מהסרט שאתה חי בו, תוסיף לזה שתבריזי הלהיט את טיישירה, גג 4 משחקים, שש זו הגזמה מטומטת. ואנחנו עוד בוכים, אני יכול להביא לך עשרות תגובות של אוהדי הפועל בוכים על כל דבר קטן, אז תירגע. ואפשר לחשוב שנגדנו אין טעויות שיפוט, בחייאת די!
1. באדיר צעק משהו חמור מאוד וקיבל עונש, הוא לא אחז בידו של השופט וקילל אותו כמו שעשה טשיירה, אי אפשר להאשים אותי באהדת יתר לדבר הזה שנקרא "הפועל תל אביב" אבל העונש לבאדיר היה מוצדק וזה של טשיירה מוצדק הרבה יותר ואני מקווה שמהמקרה הזה והלאה השחקנים יבינו שאסור להם לגעת בשופט, לבוא בתלונות זה חלק מהמשחק, לאחוז בו זו בושה ועבירה שיש לתת עליה את הדין. 2. אני לא צריך שתביא לי דוגמאות של אוהדי הקבוצה האדומה(לכתוב פעמיים בעשר שורות את השם שלהם זה כבר יותר מדיי) כי אני יודע יותר טוב מכולם עד כמה הם בכיינים, אל תשכח שאני אוהד בית"ר. 3. לא דיברתי על אף טעות שיפוט, מישהו כאן זרק משהו על מאיר לוי, אז "עליתי על הגל" מה שנקרא ונכנסתי בשופט הזה קצת, טעויות שיפוט היו בעבר ישנם בהווה ויהיו בעתיד, לנו נותר לקוות שהטעויות לא ישפיעו על תוצאות משחקים וחלילה אל זכיה בתארים של קבוצה זו או אחרת.
מאיר לוי לא בעד שום קבוצה, הוא סתם שופט גרוע. http://www.youtube.com/watch?v=hOSWf3ff78E (תעבירו ל2:43) ולא משנה מה תבריזי עשה לטשיירה, טשיירה עשה מעשה ששווה הרחקה לשישה משחקים, נקודה, סוף סיפור.
אני לא טוען שהוא לטובת איזה שהיא קבוצה, אני מאמין שהם באים לעשות כמיטב יכולתם אבל הם לעיתים מושפעים במהלך המשחק מדברים כאלה ואחרים ובבקשה ממך תגיד לי שאתה לא רציני כי מאיר לוי ביטל פה את השריקה שלו וכבר דנו בזה פעם ולא הגיעו לעמק השווה.
אגב, אנטבי הורחק ל4 משחקים לפני איזה 8 שנים בגלל שלטענת הקוון זטלמן הוא אמר לו "מזדיין". תכלס תראו את העונשים ותבינו שהכל פרופורציונלי. דון ג'ואן - לא רציני בנוגע למה?