מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתם לא יודעים עם מינימום 15 אלישע יכול ללכת הביתה

2. שגיא Guest

משומר פגע בעונה שעברה פעמיים בסך הכל במשחקים חשובים, וזה היה בבעיטות לשער, לא בהגבהות. המשחקים מול גלנס הם חשובים? הרי אם היינו משחקים מול קבוצה טובה יותר לפחות אחד מהבישולים שלו בשבוע שעבר כנראה היה נחתך על ידי שחקן הגנה וכך היינו שוכחים את זה.

אני עדיין מחכה למשחק שאחוז המסירות המדוייקות שלו יהיה לפחות 50 אחוז.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חצי מסכים עם שגיא פה,למה חצי?כי יש את הסיכוי הקטן שאולי באמת משומר השתפר העונה,זה קרה לסבן במהלך העונה אצלנו ואולי זה יקרה גם למשומר.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה מאמר נחמד שלבטח יצחיק את עומר...
    http://www.one.co.il/Article/141251.html
    הכותרת פשוט עשתה לי את היום!

אם האיש באמת אמר את הדברים האלה הוא אולי היה שיכור. אפשר לחשוב שאנחנו מתקרבים לרמה של, בוא נגיד, ריאל מדריד :aaarofl:

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע כנראה שהוא ולוזון רואים דברים אחרת קשה להסביר את זה.

חיפה אחת הטובות באירופה? :aaarofl: היא אפילו לא במאייה הראשונה.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא ממש צודק.
    אני חושב שההבדלים בין קאקה לבין רפאלוב הם ממש קטנים :)
    אבל האמת זה ידוע שתמיד מאמנים מדברים שטויות לפני מפגשים,כמו שאלישע אמר שעוד לא עלינו אחרי ה-6-0 וכמו שגיא לוזון אמר שהקבוצה שבני יהודה הביסה היא קבוצה טובה,קיצור הוא סתם מברבר בניסיון להרדים אותנו רק שגם את הוא לא עושה טוב.

7. שגיא Guest

נו באמת, מה אתם מתייחסים לאמרה כזו ברצינות? אנחנו אפילו לא יכולים לדעת אם הוא באמת אמר זה או אמר משהו אחר והכתב רצה שתהיה לו "כותרת" אז זה מה שהוא כתב. זה לא רציני. באותה נשימה הוא אמר שהוא מצפה לעבור שלב, כך שזה קצת מסייג את דבריו.

8. Igi Member

אני היחיד שממש, אבל ממש מפריעה לו נוכחותו של קולמה בהרכב/קבוצה שלנו..?

9. שגיא Guest

ממש לא. דיברתי על זה כבר אחרי המשחק הראשון מול הצפון אירים. הוא אמנם מחלץ די הרבה כדורים והוא אכן גרזן, אבל האיבודים שלו פשוט בלתי נסבלים. אם נעשה סטטיסטיקת חילוצים/איבודים אני חושב שהמספר של האיבודים יהיה גבוה יותר וזו הבעיה. הוא לא מדייק במסירה.

יחד עם זאת, לא רואה שאלישע הולך לוותר עליו או להחליף אותו

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אמנם לא אוהד של הירוקים אבל גם אותי תפסה היכולת הבינונית של קולמה מול גלנטורן.
    ביום שבו אתה רואה את משומר שולח כדור מדויק על 40 מ' ואת מסיללה שורף את האגף שלו ואת ארביטמן לא מחמיץ ועדיין קולמה מתקשה להעביר פסים מדויקים אז זה מפריע.
    במקרה ומכבי חיפה עולה לסיבוב המוקדמות השלישי קשר אחורי הוא בגדר חובה.

11. שגיא Guest

אגב, סתם אנקדוטה, בשני המשחקים מול גלנס, קולמה יצא כשהתוצאה הייתה נמוכה. את תוצאות הסיום אתם יודעים. המסה העיקרית של השערים הגיע כשהוא לא היה זה שהעביר את הכדור מההגנה להתקפה אלא בוקולי

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק ביום שלישי יערך בשעה 18:00 (21:00 בערב שעון קזאחסטן)

13. ertyo Member

הקולמה הזה הוא בושה של שחקן. הוא כל הזמן רק מאבד כדורים, הוא לא יודע לשחק כדורגל, הוא רק יודע לכסח, ההגנה שלו גרועה, הוא לא שום קיר או חומה{עוברים אותו בקלות} ועל התקפה אני בכלל לא מדבר, כי פשוט אין לו.
    קבוצת כדורגל מקצוענית לא יכולה להחזיק בקבוצה שחקן כזה במיוחד שהוא לוקח משבצת של זר.
    אם אלישע לא מבין שצריך להעיף את השחקן הבושה הזה שהוא אנטי כדורגל בכל משמעות של המושג אז הוא צריך לעוף ביחד איתו.

14. אביעדדד Member

לא חושב שהיה אי פעם במכבי חיפה קשר אחורי יותר גרוע מקולמה.
    גם אופיר קופל וגם פאוליניו היו פחות גרועים ממנו.
    אין לו יכולות בסיסיות של קשר אחורי,אין לו הבנת משחק מינימלית.
    סתם בול עץ שמסתובב באמצע המגרש בלי תכלית.
    שחקן נוראי.

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/09
  15. Raulito Madridista

קולמה הוא לא הצלחה גדולה במכבי חיפה. אבל להגיד שהוא שחקן גרוע(ופה חלק אמרו מעבר לכך), זה לא רציני. משום שאשתקד בבני סכנין הוא הציג יכולת נהדר והיה אחד מהקשרים הטובים בליגה. היה ברור שקולמה יבלוט פחות מחיפה, כי חיפה היא קבוצה שמניעה את הכדור ברוב הזמן - קבוצות מסתגרות נגדה, ולא כמו שהיה בסכנין - אז הקבוצה של אלישע הייתה זו שמסתגרת ויוצאת למתפרצות קטלניות, ואז לקולמה היו יותר שטחים לרוץ או למסור. מה גם שבחיפה יותר כדורים הולכים לכיאל. קולמה אגב כן יודע להרוס, הוא יודע לעשות לחץ על השחקנים. אלישע בחר להביא את קולמה, שהוא פחות או יותר ידע את האיכויות שלו, מאשר להמר על שחקן זר אחר, ולא בטוח שההימור הצליח. אבל, לחיפה יש זמן לתקן, ולא בטוח שזה לא יקרה. כי כל שני וחמישי רשום במעריב שהקבוצה לא מרוצה ממנו.

לשחק עם בוקולי כקשר אחורי לצידו של כיאל - השיטה הזאת לא תצליח נגד הקבוצות הגדולות. אם כן, זה יהיה במקרה. בוקולי שחקן שנע הרבה והוא חכם, אבל הוא בכל-זאת לא גרזן, וגם כיאל לדעתי יותר מנהל את המשחק מאשר חוטף כדורים, למרות שהוא בהחלט שיפר את החלק ההגנתי שלו. מה שעובד נגד הקבוצה המצחיקה שחיפה שיחקה נגדה - לא צפוי לעבוד כשהרמה תעלה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/09