אני ממש לא הייתי רוצה לראות את מגראלשווילי חוזר לחיפה, קבלתי ממנו מספיק טראומות מהטעויות הטירוניות שלו מול ליברפול במוקדמות ליגת האלופות
בעונה שמשחקים בה גם בליגה וגם באירופה במקביל, בנוסף גביע הטוטו וגביע המדינה, תאמין לי שכל שחקן בסגל יזכה לדקות משחק. אם מגרשוילי יעמוד על שלו בכך שאם הוא מגיע זה רק על תקן של מאבק שווה בין מסיללה אליו, אני בספק עד כמה לוי יהיה עיוור. אם הייתי בספק אם גפני טוב יותר מהדרום אפריקאי, אין לי ספק שהגרוזיני טוב ממנו. אגב, הנה משהו מעודד: החלוץ אוסיי ראנספורד, שמועמד לטוונטה ההולנדית, עדיין לא נרכש על ידי חיפה ורק לאחר שכרטיס השחקן שלו יירכש, חיפה תפעל להשאלתו לטוונטה.
אלישע מאוד עיוור,על זה שהוא יפקח את העיניים ממש לא הייתי סומך. אם הוא היה פוקח את העיניים מסיללה וקולמה לא היו משחקים השנה ולעומת זאת עומרי אפק כן היה משחק.
אבל זה בדיוק העניין. זו בדיוק הסיבה שגפני עזב, מכיוון שאלישע אמר לו במילים יפות שמסיללה זה באנקר בהרכב. למה שהוא יגיד אחרת למגרלשווילי?
טוב מאוד שישאר. למרות שלא כלכך ברורה לי הפציעה שלו, כי אם הוא יצטרך ניתוח עדיף כבר לעשות אותו ולא לחכות עם זה. אני במקום אלישע גם נותן לעוד שחקן או שניים חוץ מקטן מנוחה ונותן קצת למחליפים לשחק.
בשביל שארבייטמן ובלו ישחקו באגפים? זה לא משנה כמות החלוצים על הנייר, אלא המערך. מאמין ששלומי יפתח במקום קטן אבל כנראה לא יהיו שינויים נוספים.
אני מאמין שאנחנו אמורים לשחק עם 3 חלוצים,לצערי אתה צודק ו-3 חלוצים בארץ אומר למאמנים חלוץ מרכזי ועוד שני שחקנים שמתגברים את האגף. נעים או לא נעים,יש לנו אפשרות לעשות ניסוי כלים והופעות בכורה לכמה שחקנים,אני לא רואה שום סיבה שמימון,אדרי גולסה בלו וארביטמן לא יפתחו.
יש סיבה ובסיבה הזו אלישע ישתמש - על מנת להריץ את ההרכב שאמור לרוץ לפחות בתקופה הקרובה. הוא לא רוצה לעשות הרבה שינויים כדי לשמור על רצף.
אנחנו לא צריכים לבזבז יותר מדי אנרגיה. אנחנו לא צריכים לפתוח עם 3 חלוצים אם מדובר בחר'ה שלא מסוגלים לעבור שחקן באגף...סביר להניח שאלישע לוי לא יסטה מתכנית משחקו הרגילה. בסה"כ הלחץ עליהם...
שאלה לאוהדי מכבי חיפה, כקבוצה שלאורך השנים משאילה המון שחקנים (בלו, מור דהאן, שי מימון), חלקם אפילו בגיל יותר בוגר (כמו אלמדון בשנה שעברה) האם חיפה דורשת דמי השאלה עבור השחקנים? ואם כן, עבור כולם, או רק עבור "הבכירים" שבהם? למשל האם על שחקן כמו שי מימון בעונה שעברה או מור דהאן שהושאל השנה לאחי נצרת חיפה מקבלת דמי השאלה?
דמי ההשאלה שמקבלים הם לא משהו שבונים סביבו את תקציב הקבוצה לצורך העניין. ההכנסות מדמי ההשאלה הן די אפסיות, מדובר לרוב בעשרות בודדות של אלפי דולרים. לא משהו שבונים עליו כהכנסה. בסך הכל התקווה היא להשאיל וכמובן להחזיר את הטובים שבהם, למרות שרוב מי שיוצא בהשאלה לא ממש חוזר. כדוגמאות אפשר באמת לתת את תום אלמדון שככל הנראה כבר לא יחזור לחיפה אבל יש גם מקרים שעבדו יותר כמו דקל קינן (הדוגמא הטובה ביותר) ואולי גם שי מיימון. אגב, הרבה פעמים חיפה משאילה הרבה שחקנים למועדון במסגרת איזשהי עסקה וכו'. אבל שוב, דמי השאלה האלו הם לרוב לא יותר מסמליים.