מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/08.

1. אביעדדד Member

de Middenweg

דדי בן דיין הוא מגן בינוני להחריד.
    מסיללה 3 רמות מעליו.
    בקרוב תבין את זה.

2. אביעדדד Member

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/09
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נדמה לי שמישהו אחר אמר אז שבן דיין לפחות כובש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני פשוט לא מוקסם ממסיללה ולדעתי ראינו שרוני גפני ממש לא נופל מהרמה שהדרום אפריקני מציג. בכל מקרה אני מקווה שאתה צודק.

4. Sergio_Ramos Member

מה זה בקרוב?
    העונה מכבי חיפה לקחה אליפות וכל השחקנים שם התעלו על עצמם, חוץ מאחד שהמשיך לשחק רע, וזה מסיללה. מסיללה זה המגן הבינוני להחריד ולא בן דיין.. מסיללה חסר מושג התקפי ובהגנה הוא סביר. ועכשיו אל תגידו לי שהוא שיחק טוב מול ניו זילנד, כי ניו זילנד זו נבחרת שגם דודו טופז יכל להבקיע ולבשל נגדה .

5. אביעדדד Member

עונה אחת היא לא אינדקציה לכלום.
    גם ראול במשך שנתיים היה בינוני להחריד, אז מה?

דדי בן דיין במשך כל הקריירה שלו היה בינוני.

מסיללה רק בן 24, ועונה אחת בינונית שלו( שגם בעונה הזאת לדעתי הוא היה הרבה יותר מבן דיין מבחינה הגנתית) לא תגרום לי לשנות את הדעה עליו.

הוא שחקן עם פוטנציאל אדיר, ואני בטוח שהוא יוכיח את עצמו גם בליגת מכובדות באירופה.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינת פוטנציאל יש לו פוטנציאל יותר מלבן דיין,אבל גם לראובן עובד יש יותר פוטנציאל מרוב הליגה ותראה איפה הוא(איפה הוא באמת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ).
    כרגע מבחינת התאמה לחיפה ומבחינת יכולת משחק יש לא מעט מגינים שיותר מתאימים לנו ממסיללה,אנחנו צריכים מישהו שייצור משהו באגף שמאל במיוחד לאור החולש השל אגף ימין עם משומר.
    מסיללה חוץ מלרוץ במתפרצות שגם את זה הוא עושה בצורה בינונית לא מסוגל לעשות כלום בהתקפה עומדת ולכן אנחנו מאבדים לא מעט התקפות סתם.
    גפני למשל יודע להגביה יותר טוב כדורים,בן דיין לפחות טוב במצבים נייחים וההגבות שלו גם יותר טובות ממסיללה(בנוסף הוא גם יודע לשלוח כדורי עומק לא רעים מידי פעם).

אני גם חושב שהשכר של מסיללה גבוה יותר ממה שבן דיין רוצה והרבה יותר גבוה ממה שגפני ייקח,כל זה מביא אותי לרצון לראות מישהו אחר במקום מסיללה,אולי עוד 3 שנים הוא יצליח באיזה קבוצה אירופאית ונגיד שאכלנו אותה אבל כרגע זה לא נראה ככה.

7. TyphooNN Member

מסיללה מקבל פחות מבן דיין המשכורת של דדי היא 220 אלף דולר בעונה ולמסיללה יש בקושי 150 אלף.
    חוץ מזה למסיללה יש פוטנציאל גדול מאוד הוא יכול להפוף לטוב פי 4 מדיי בן דיין ... ההרמות שלנו השנה זוועה אבל בשנה שעברה הוא ידע להרים ... תיזכרו בגול האחרון של רנאטו בליגה מול ק"ש מסיללה הכין לו יופי של כדור לרגל.
    כרגע לא צריך אף אחד לעמדה הזאת.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אני אגיד לך,אני מקווה שאני טועה ומסיללה יוכיח את עצמו,כרגע לפי מה שהוא עשה העונה הוא גרוע ולא רק יחסית לזר.

אגב בלי קשר למי שזוכר רפאל אולארה ששיחק בחיפה לא מזמן הוא שחקן הכדורגל הראשון שחולה בשפעת החזירים,מה שנשאר זה להחזיק לו אצבעות ולקוות שירגיש טוב ויבריא.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי חיפה תעבור לשחק בליגה הדרום אפריקאית וזהו?

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כבר באמת מוגזם, עדיף לי כבר שאוסף של ארגנטינאיים או ברזילאיים באים לשחק בקבוצה. בסה"כ דרום אפריקה לא נחשבת למדינה מובילה ביבשת השחורה. אם כבר עדיף ניגרים, גנאים או קמרונים. ברור שהם זולים יחסית, אבל מכבי חיפה לא צריכה בעונה הבאה לשחק במשחקי חוץ בקייפטאון או יוהנסבורג...

12. מקסים לנגו Member

מי שחושב לראות את מכבי חיפה מחוזקת בשחקנים זרים ברמה גבוהה (למשל ברמה של יעקובו, ז'וטאוטאס, פרליה...), יצטרך להתאכזב בתקופה הקרובה. נראה ששחר יחד עם הצוות המקצועי מוכנים להסתפק ברמת כדורגל נמוכה יותר, יתכף אף איבוד תואר או שניים וזאת כדי לא להגזים בהוצאות הכלכליות.

נראה שבשנים אלה סדר העדיפויות שנבנה הינו ראשית כל ההיבט הכלכלי ורק אח"כ ההישגים הספורטיביים. צודקים? טועים? תשפטו בעצמכם.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר להאשים את שחר,כבר ראינו שהניהול שלו הגיוני מאוד.

אני גם לא אוהב את זה שכל השחקנים מדרום אפריקה בגלל שה-2 הראשונים איכזבו(לפחות אותי),מצד שני,אי אפשר לדעת אולי כן מדובר בשחקנים טובים,בכל זאת מדובר בשחקני נבחרת לרוב וכמה שפנטיני ומסיללה הם יחסית אכזבה הם עדיין לא כאלה גרועים(פנטני 11 גולים למשל).

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רק לי יש את התחושה שבשורה התחתונה אף ישראלי לא יגיע לקבוצה?
    על יצחקי באמת שאין צורך להרחיב, אני לא חושב שמשהו באמת האמין שהוא יגיע לקבוצה, כך גם לגבי ברוכיאן. שכטר גם הוא לא אופציה רלוונטית כי נתניה לא תמכור אותו לאף קבוצה בארץ, וגם עם כן זה יהיה במחיר של הבאת שלושה שחקנים, סכום שברור ששחר לא ישחרר תמורתו.
    דויד רביבו ובנאדו התחרחקו מהקבוצה מסיבה שלא מובנת כל כך, ונשארנו בעצם מבלי אף שחקן חיזוק ישראלי. אין ספק שצריך להתחזק בשני זרים איכותיים, אך גם חובה שחקן ישראלי ברמה גבוהה. כרגע אין כזה ואני גם לא רואה שום דבר שמתקרב לזה.

15. ertyo Member

גם לי לא נראה שיבואו שחקנים כי שחר כבר לא רוצה להשקיע וחבל כי עם 4 שחקנים ברמה 2 זרים{ולא מאפריקה}ו2 ישראלים אפשר להעפיל לליגת האלופות שזאת המטרה הראשית בשלב הזה{לא שאם הסגל הזה אי אפשר בעקבות העובדה שלא נפגוש קבוצות גדולות, אבל יהיה יותר קשה}.