מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/08.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם שאלה,אם חיפה הייתה מתעניינת בפרנסמן,מה הייתם חושבים?
    הקטע שאני לא כל כך בטוח מה העמדה שלו,בהתחלה אני זוכר שהוא היה בלם,אחרי זה קשר אחורי ואני כמעט בטוח שראיתי אותו גם כמגן בכמה משחקים.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בגרמניה מדברים שבליגה השווצרית מגלים בו עניין, אם אני לא טועה יאנב בוייז ברן.
    בכל אופן אני מקווה שהוא יחזור לחיפה, בעצם שיחכה עד שאלישע ילך, כי עד אז גם אותו הוא יכניס לדיכאון ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

3. COYS Member

יכול לבוא לך בתור בלם,קשר אחורי ומגן שמאלי.
    בהחלט שדרוג להגנה של חיפה ויחסית לעלויות זאת מציאה.

4. שגיא Guest

מסכים, פרנסמן שחקן טוב מאוד ורב גוני שזה בכלל יתרון. אני גם חושב שחיפה צריכה ללכת עכשיו אולי על רחמים צ'קול ששוחרר מאשדוד בתור מגן שמאלי מחליף ולשחרר את גפני שבין כה לא רוצה להישאר. שחקן צעיר עם עתיד ואני מאוד מחזיק ממנו.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה שהאימונים מתחילים ביום שלישי,אוטוטו אנחנו כבר נהיה באירופה ועדיין אין שום דבר,שום עסקה וזה נראה שכרגע יש רק דיבורים וגם לא רציניים.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

קבוצות מליגת העל פנו לחרזי, עשוי לשקול שנית האם לפרוש
    כבר דנו כאן על הנושא של חרזי, אך אני מעלה זאת שוב בעקבות הידיעה הנ"ל. חבל שבמועדון לא נותנים לחרזי לשחק עוד עונה שלמה, שבסיומה יוכל לפרוש בצורה יותר מכובדת. לשחק במוקדמות ולאחר מכן לפרוש זה לא רציני ובטח לא מוסיף כבוד לקריירה הארוכה של המגן הותיק. לראות אותו עושה עונת פרישה במועדון אחר זה יהיה צורם, מקווה שלא נצטרך להקלע למצב שכזה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך גל. אפשר בקלות לתת לחרזי לתת עוד עונה ולקיים מעין סדרה ארוכה של מסיבות פרידה. אני משוכנע שהקבוצות שמעוניינות בו הן גם הפועל ת"א ומכבי ת"א. לא, אי אפשר להסדיר את העניין בצורה אחרת?

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם לא מבין למה ההתעקשות להיפרד ממנו בצורה לא יפה ובכלל לא רק ממנו.
    לא רק שצריך לדעת להיפרד יפה מחרזי אלא שגם הוא עדיין מספיק טוב לשחק כל העונה אצלנו.

9. Don Joan Roman Member

חוץ מזה מה רע שהוא יהיה מחליף מדיי פעם? חרזי לא דורש כלום חוץ מלשחק עוד עונה משחק פה ומשחק שם וצריך לתת לו את המינימום של הכבד להחליט מתי הוא רוצה לפרוש.

10. Igi Member

דיברתם על מודל יעקובו והנה מכבי חיפה רוצה להביא חלוץ ובלם מדרום אפריקה... לא נמאס?

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהקבוצה שלנו רוצה להפוך לקבוצה דרום אפריקנית...מבחינתי זה מוגזם, אבל לך תדע אם זה יצליח.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אם זה יצליח אני בשמחה אוכל את הכובע, אחרי הכל אני רוצה כמובן בהצלחת הקבוצה.
    מישהו ציין כאן, לא זוכר בדיוק מי, שבכל הנוגע להתאקלמות זה ישחק לטובתה של הקבוצה,
    מכיוון שכבר ישנם שני דרום אפריקאיים בקבוצה ובצירוף של שניים נוספים זה יכול להקל עליהם
    בכל הנוגע להתאקלמות וההשתלבות הקבוצתית, בעקבות שיתופם במשחקי נבחרת מולדתם.
    אך עדיין זה לא מבטיח שהם יספקו את הסחורה ונרוויח סוף סוף זרים איכותיים, ולא כאלה שזרים לכדורגל. הזמן יגיד ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/6/09
  13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי בעיה עם הדרום אפריקאים ספציפית,יש לי בעיה שזה פשוט נראה שבזמן האחרון חיפה לא יודעת לבחור את הזרים שלה כמו פעם.
    לא יודע אם זה אלישע ורוני לוי היו אשמים,אם זה שחר שמנחית עליהם עסקאות שקשורות לזהבי,או סתם מזל רע,אבל הגיע הזמן לעשות משהו בנוגע לזה למשל כמו להקים מחלקת סקאוט ראויה ולא להישען רק על פיני זהבי.

14. Butragueño מנהלים

האמת? אני סומך על אלישע לוי בהבאת זרים, בעיקר מאפריקה.
    אם אני לא טועה אלישע הוא זה שהביא לכאן את יבואה, שללא ספק חלוץ בסדר גודל של קבוצה שרוצה לרוץ לאליפות. בואו נהיה קצת אופטימים.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן ראיתי בערוץ הספורט שיש כמה שהתלהבו שהוא הביא את יבואה,מאז עבר כמה זמן?לא מעט ולא זכור לי שהוא הביא מישהו אחר שהוא טוב.
    הוא הביא גם את אנדרסון ווסט.