חשבתי שזה פחות מסובך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx בספורט5 כתוב עכשיו שחרזי עשוי לחזור להרכב על חשבונו של קרופניק. טעות של קרופניק כמעט עלתה לנו בהפסד בשבת (דוידוביץ' כיפר עליה), חרזי עשוי לשבור את שיא ההופעות לשחקן בליגה אחרי מספר שבועות שהתואר נמנע ממנו בעקבות ספסולו. לדעתי בלי קשר ליכולת, תמיד טוב שיש לנו רוטציה ברמה טובה, אחרי הכל יש לנו בשבוע הבא את מכבי ת"א וגם משחק גביע חשוב בנצרת, שמיד אחריו עוד משחק ליגה - שלושה משחקים חשובים וסמוכים מאוד, כך שטוב גם שיהיו חילופים בעמדות משומר-חרזי-קרופניק, ארבייטמן-פנטיני, רפאלוב-רנספורד-גולסה-אפק-כיאל-בוקולי, ואפילו מסיללה-גפני.
ביום שאלון חרזי יפרוש מכדורגל יהיה אחד הימים המאושרים שלי בתור אוהד מכבי חיפה. כבר 3 שנים שהוא רק נזק. אבל כתבי החצר שלו ממשיכים לעשות את העבודה בשבילו.
אני רוצה להתחיל מהעובדה שמשבחים יותר מדי את דוידוביץ' "שהציל" שער בטוח של שמעון אבוחצירא. הוא שוער גדול ועל זה אין ספק, אבל בואו ניקח דברים בפרופורציות, אבוחצירא רץ ישר לגוף של דוידוביץ', האחרון פשוט היה שם, זה הרבה יותר החמצה של אבוחצירא מאשר הצלה של דוידוביץ', הרבה הרבה יותר. אני יודע לפרגן כשצריך, אני עדיין טוען שהוא יותר טוב מאוואט (ותאמינו לי שאני אובייקטיבי, אבל על כך אפשר להתווכח ימים ולילות), אך במקרה הספציפי הזה זה 100% החמצה של אבוחצירא. לגבי קרופניק, בסיבוב הראשון של העונה הוא עשה עבודה שקטה ויעילה, במהלך הסיבוב השני חלה אצל השחקן דעיכה, כנראה מאז בואו של אנדרסון ווסט לחיפה, שבעקבות המהלך הזה קרופניק ירד לספסל, מאז הוא איבד את הביטחון וחלה אצלו ירידה משמעותית ביכולת, אני לא רואה סיבה להשאירו בעונה הבאה.
כשתלמד קצת מהו משחק הכדורגל ומי הם שחקני מכבי חיפה, תחזור לתגובה הזו ותלמד על כמות השטויות הגדולה שכתבת. :aaaoffto:
מה שמעצבן, זה שיש עוד הרבה אנשים כמוהו (במיוחד מהארגון של הקופים הירוקים) שטוענים שאלון חרזי רק נזק, בן אדם חרא ובלה בלה. אולי שמישהו מהם יפרט למה במקום לזרוק רק גיבובים כאלה?
טוענים שהוא הדליף מספר דברים לתקשורת, לא יודע בדיוק פרטי פרטים אבל זה קשור להדלפות, אם אינני טועה ...
אהבתי את הטור הזה יום ב'וואן'. נחמד לראות אוהדים של קבוצות אחרות מקנאים בנו. למרות שראיתי תגובה טובה על יותר מדי חבר'ה צעירים שעולים לבוגרת עם מנטליות לא הכי טובה כעיקרון שחר כבר שנים דואג בצורה הכי טובה לקבוצה שלנו. למרות שהעונה הקבוצה לא ממש מבריקה אנחנו כבר מובילים שבועות ארוכים את הטבלה, מבחינתי זה ניצחון גדול על גאיידמק ושניידר. גם ניצחון גדול על משפחת בוזגלו שחשבה לעשות מיעקב שחר בדיחה. אנחנו רואים היום איפה מכבי ת"א עם ה'יהלום' שלהן ואיפה אנחנו...