מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/08.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

חיפה רוצה את אמיר אדרי גם לעונה הבאה

http://img208.imageshack.us/img208/3028/776i.Xxx

שוערה השני של מכבי חיפה, אמיר אדרי, ששיחק העונה 11 משחקים בשל פציעה של ניר דוידוביץ',
    נתבקש ע"י הצוות המקצועי של הקבוצה להמשיך גם בעונה הבאה, לאור שביעות הרצון ממנו.
    לאדרי יש חוזה עד 2011 בקבוצה, אך באפשרותו לבקש השאלה לקבוצה אחרת, כאשר יוכל להחליט רק בתום העונה.

*תום אלמדון, ששייך לחיפה ושיחק העונה באחי נצרת, יחזור לקבוצה אוטומטית
    מהשאלה בסוף העונה אולם הוא לא צפוי להישאר, ויתבקש לחפש לעצמו קבוצה אחרת.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה לאוהדי חיפה, לאור הפירסומים לגבי הרצון של רוני גפני לעזוב את הקבוצה בקיץ, מתי החוזה של גפני במכבי חיפה מסתיים?

3. Don Joan Roman Member

סוף העונה הנוכחית אם אני לא טועה.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

גוסטבו בוקולי האריך את חוזהו במכבי חיפה בשנתיים נוספות.
    הקשר הברזילאי עדיין לא חתם, אך שוחח עם הבעלים, יעקב שחר, וסגר את כל תנאיו.

5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

והיום הוא הראה לנו למה,שחקן ענק.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מסכים.
    שחקן שנותן את כל כולו על המגרש, משקיע ושורף את הדשא, לעומת אחרים שעושים טובה שהם רצים.
    הוא בא לעשות את עבודתו, את מה שלשם כך משלמים לו, וזה לשחק כדורגל, חבל שהוא היחיד שמבין מה זו מחויבות.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בעיקר שמתי לב השנה שלבוקולי יש בעיטה מעולה. לדעתי יש לו לבטח אחת הבעיטות הכי טובות בליגה. גוסטבו מאד מזכיר לי את קנדאורוב, גם הוא היה שחקן שקט שעשה עבודה רבה עם בעיטה מצויינת. רק שאני חושב שבוקולי שחקן יותר הגון.

8. אביעדדד Member

בוקולי בהחלט הוא שחקן כדורגל טוב
    נתן 2 וחצי עונות טובות מאוד בליגה
    וגם במשחקים אירופאיים הוא תמיד סיפק את הסחורה.

בכל מקרה קנדאורוב הוא שחקן כדורגל הרבה יותר טוב מבוקולי.
    קנדאורוב מעמדת הקשר 50/50 הבקיע 40 שערי ליגה ב-118 משחקים.
    קנדאורוב לטעמי הוא הזר הטוב ביותר ששיחק במכבי חיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/09
  9. Don Joan Roman Member

לבוקולי תמיד הייתה בעיטה טובה, הרמה טובה, מהירות ובעיקר המון מחויבות ונחישות וזה מה שהביא אותו להיות השחקן הכי טוב בארץ בשנת 2003, בשנים האחרונות המהירות ירדה ואיתה גם היכולת אבל הוא מקצוען במאה אחוז ותמיד נותן את הכל ובגלל זה אני גם אוהב אותו ומעריך אותו.

נראה לי שהסיכום עם שחר גרם לבוקולי להיות הרבה יותר מפוקס היום והוא החזיר עם שער פנטסטי ו-2 בישולים נאים ביותר.

בנוגע להשוואה לקנדאורוב, יש הבדל אחד משמעותי, קנדאורוב היה קשר מרכזי בכל רמ"ח איבריו, בוקולי הוא קשר ימני שלעיתים משחק במרכז, אבל מדובר בהחלט ב-2 שחקנים מצויינים כשאני יותר מתחבר לבוקולי אבל יותר נהנתי מקנדאורוב שלדעתי גם היה שחקן הרבה יותר איכותי ותורם.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/09
  10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לתת כבוד,היום סוף סוף אחרי 2 סיבובים וכמה משחקים,מסיללה עשה פעולה טובה בהתקפה ואפילו 2.
    איך שמתחילים לאיים שהוא יעוף מההרכב הוא פתאום מתעורר או שזה אולי ה"הגנה" של אשדוד?

11. שגיא Guest

אני אישית מאוד מחזיק ממסיללה, למרות העונה החלשה שלו. דווקא בעונה הקודמת והאיומה שלנו מסיללה היה נקודת אור, אבל משום מה השנה הוא הצליח להתרומם. מבחינת נתונים יש לו הכל - פיזיות, מהירות, יכולת טכנית לא רעה בכלל. מסכים שהחלק ההגנתי הוא החלק החזק שלו, אבל אני עדיין חושב שיש לו פוטנציאל להיות מגן שמאלי מצויין.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדברים על מסיללה ועל מוחמד גדיר ב'וואלה'...
    http://sports.walla.co.il/?w=/157/1465766

היות שרק מהעונה הזאת אני עוקב בצורה רצינית אחרי מסיללה אני לא חושב שהוא הבעיה המרכזית של הגנת הקבוצה. מבחינתי שני הבלמים הרבה יותר פגיעים מאשר המגן הדרום אפריקני. צריכים גם לשים לב לעניין שמסיללה לרב עושה קילומטרים מיותרים. הוא ממעט לקבל כדור כדי להרים לרחבה, אייל ברקוביץ' צועק על זה הרבה פעמים. משום מה עכשיו מדברים על לתת צ'אנס לרוני גפני...מה שכן, אני כעיקרון בעד החזקת שני שחקנים טובים לאותה עמדה. מסיללה שחקן לא רע, אבל בלי תחרות על ההרכב הבחור לבטח מרשה מדי פעם להתרשל בתפקידו.

עם גדיר יש לי בעיה הרבה יותר גדולה. אם מכבי חיפה מחליטה שהיא רוצה להשאיל אותו אז אהלן וסהלן, אבל נראה לי שהשחקן (או סביבתו) רוצים שהחלוץ משחק בהרכב. מצטער, אבל לקבוצה יש חלוצים לא פחות טובים ואם ארבייטמן לרב לא צייץ (העונה לפחות) אז גדיר בכלל צריך לשתוק. זמנו יגיע, אבל כנראה בסביבה שלו חושבים אחרת.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מילת המפתח היא ללא ספק - סבלנות!
    הוא עדיין צעיר, שיחכה להזדמנות מהספסל, אני מבין את רצונו לשחק אבל יש עוד שחקנים מלבדו.
    בדרך הזו ועם ההתנהגות הזו הוא לא יתקדם לשום מקום, חבל לי עליו כי כישרון יש לו ...

לגבי מסיללה, בניגוד למשחקים קודמים, מול אשדוד הוא עלה למעלה והשתתף במשחק ההתקפה,
    היה שותף לשני שערים כמדומני והשתדל, אך זה לא חוכמה לעשות את זה מול הגנה נאיבית וחלשה כמו של אשדוד,
    הציפיות שלי ממנו הן שיבלוט גם במשחקים יותר גדולים, שיתן מעצמו, הוא כמעט ולא מורגש במשחקים הללו.
    אולי אם אלישע יפתח עם גפני במקומו, מסיללה יבין שמקומו בהרכב לא כל כך מובטח ויתאמץ יותר, מלחמה על ההרכב זה דבר חיוני וטוב בקבוצת כדורגל.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אלישע שיחק עם רוני גפני כמה משחקים והוא היה אפילו די טוב, לא?

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלישע לא שיחק עם גפני בכלל וזאת הבעיה.
    מסיללה הוא באנקר בהרכב והוא לא מצדיק את זה.
    אני חושב כמו שגיא ברוב הדברים,מסיללה מאוד מוכשר,הוא מהיר הוא טכני יחסית לליגה(למרות שיש לו טכניקה בהגבהות כמו שלמיקי בוגנים גבריות) אבל כעיקרון הוא חושב שהליגה שלנו קטנה עליו והוא מזלזל בנו ובליגה,אז הוא עם כל הכבוד יכול ללכת להזדיין ואני רוצה לראות את גפני מקבל לפחות איזה 2-3 משחקים בתור צ'אנס.

במקרה של גדיר,הוא חוצפן,הוא קיבל פה ושם הזדמנויות ולא היה הכי טוב,אין בעיה שהוא רוצה שישאילו אותו עונה הבאה אבל הוא לא יכול לבקש לשחק בהרכב כי הוא גם לא מצדיק את זה.