מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/08.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בית"ר לא מנצחת את הפועל וחיפה מנצחת בנתניה אפשר לקרר את השמפניות, האליפות בכיס והצ'מפיונס קרובה מתמיד. היחידה שיכולה לאיים על חיפה לדעתי זו בית"ר ירושלים, וזה יקרה רק אם בית"ר תנצח בבלומפילד מחר וחיפה תאבד נקודות נגד נתניה/קרית שמונה והבית"רים ינצחו את המשחקים שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/09
  2. yulis Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx עדיף שבית"ר תפסיד אם כך היא פורשת מהמרוץ,
    יש מצב שמכבי תל אביב תגיע למקומות טובים וקרובים מאוד לאליפות,
    הפועל תגיע למשחק מול בית"ר באוירה קצת שלילית מכיוון שהיא הובסה 3-0 שבוע שעבר .
    אם כך בעוד שבועיים מכבי חיפה תתארח בקופסה מל נתניה ויש סיכוי שמכבי חיפה תשמור על מומנטום חיובי ותנצח!.

3. שגיא Guest

קצת לגבי אנדרסון ווסט. אני מקווה שהמשחק אתמול הוא לא אינדיקציה ליכולת שלו, כי אתמול ראינו כמה חסרונות שלו, דווקא במשחק מול הקבוצה הכי חלשה בליגה. אני כנראה עדיין נוטה לחשוב שזה בגלל שזה משחק ליגה ראשון ועדיין צריך לתת לו כמה ימים של חסר. מעבר לזה, כשבחנו אותו בחיפה דובר על כך שהוא בן 24, אבל משום מה עכשיו אני רואה שבאתר של ההתאחדות מדווח שהוא ילד בן 19 וחצי (יליד 1989), ואני סבור שהמידע שבאתר ההתאחדות הוא הכי אמין שניתן למצוא אודות שחקנים בליגה. כך שאם זה אכן הגיל שלו, אולי הרכישה שלו יכולה להפוך לאפילו יותר חכמה.

4. Igi Member

לאנדרסון יש 20 עוד חודשיים, כך שהדיווח באתר ההתאחדות מדייק.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חכמה כמו אג'ופור ווסלי פינה?
    זה משחק שני שאני רואה שלו והוא פשוט לא שחקן טוב,עצוב לראות שקרופניק יושב על הספסל בשביל אחד כזה.

6. Igi Member

רק אני לא מבין איך אנשים במדינה שלנו יכולים להיות כ"כ קנאים וחסרי מושג בכדורגל כדי לקרוא ליניב קטן "אפס"/"עגלה"/"נכה"/"אוברייטד" וכו'?

גם אם היכולת שלו לא יציבה לאורך כל המשחק ולא תמיד בשמיים והקבוצה שלנו די תלויה בו, פשוט אי אפשר להתעלם מהעובדות - זה שחקן שנמצא במקום ה-2 במלכי הבישולים, הוסיף לעצמו 5 שערים, הביא לחיפה לבדו(!!!) העונה 12 נק' עם השערים שלו וזה בדוק. בקיצור, אם אני צריך לבחור עכשיו את שחקן העונה, אני אבחר בזה שעשה את ההשפעה הגדולה ביותר על הליגה שלנו וזה ללא שום ספק או התלבטות, יניב קטן.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

קבוצת הנוער של מכבי חיפה פתחה אתמול ברגל שמאל את טורניר ויארג'יו המסורתי באיטליה, כשנכנעה 2:0 ליובנטוס.
    מחצית ראשונה לא טובה, בה לא שולבו הכוכבים אייל גולסה ומוחמד גדיר, עלתה לירוקים בהפסד.

את שני השערים לזכות הקבוצה האיטלקית כבש איוב דאוד, חלוצה הסומלי של יובה, בדקות 16' ו30'.

הרכב חיפה: גד עמוס; רותם בנסל (מוחמד גדיר/46), גיא פילוסוף, זיו אוסון, אלי ארליך;
    ליעד אלמליח, לירון חבויניק (אייל גולסה/46), ישראל זגורי, חנא נסאר; שלומי אזולאי, ג'אבר הינו (חסיב אבו-רוקון/80).

המשחק הבא של הירוקים יהיה מחר מול קבוצת הנוער של פארמה.

8. אביעדדד Member

קבוצת הנוער של מכבי חיפה ניצחו היום 2-1 את קבוצת הנוער של פרוזינונה האיטלקית ושמרו על הסיכויים לעבור לשלב הבא.

אייל גולסה כבש שער בפנדל בדקה ה-6

לוטפי נאסר כבש את השני בדקה ה-36.

ביום שישי הקרוב יערך המשחק נגד פארמה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/09
  9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מאמן מכבי חיפה, אלישע לוי, החליט הערב להשאיר את מוחמד גדיר
    עם קבוצת הנוער שמשתתפת בטורניר באיטליה, ולהשיב ארצה רק את אייל גולסה.

http://img13.imageshack.us/img13/6473/782sn1.Xxx
    מוחמד גדיר. בחיפה מאוכזבים מיכולתו.

ההחלטה מעידה על האכזבה הגדולה שיש לאחרונה בחיפה מיכולתו של גדיר,
    שיצטרך לעמול קשה ולשכנע ביכולתו בכדי לחזור לסגל הקבוצה הבוגרת.

מאידך, גולסה ממשיך להציג יכולת גבוהה, והערב, כפי שציין אביעד,
    הוא סידר לנוער ניצחון ראשון בטורניר ויארג'יו, 1:2 על פרוזינונה, בו כבש שער אחד ובישל את השני.

10. שגיא Guest

אני חושב שהיה אפשר לוותר גם על גולסה לטובת ההצלחה של הנוער. אמנם גולסה בהחלט נקלח בחשבון אצל אלישע, ואם הוא מחזיר אותו אז כנראה שהוא גם ישלב אותו במשחק, אבל גולסה עדיין לא שחקן מפתח בחיפה ולכן אני חושב שהשארה שלו לא הייתה פוגעת בנו או בסיכויים במשחק הגביע, בטח ובטח שלזכות אלישע יעמוד סגל מלא.

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמשיהו לעזאזל יסביר לי,למה השחקן שבגללו אני רוצה להתעניין בליגה הישראלית לא משחק?
    אוסי רנספורד.
    אמרו שהוא ישחק בינואר,אמרו יתעכב עוד שבועיים בגלל אליפות אפריקה. מה עכשיו?

12. הפועל_23 Member

מי אמר שהוא לא משחק?
    הוא נחת ביום שבת בישראל ובאותו יום נכנס מחליף, ולפי אתרי האינטרנט יפתח בשבת במכתש.

13. שגיא Guest

קבוצת הנוער של מכבי חיפה שוב מצליחה באיטליה!

מכבי חיפה ניצחה היום את קבוצת הנוער של פארמה ובכך ככל הנראה הבטיחה את עלייה לשלב הבא. חיפה אף עשויה לסיים את השלב הזה במקום הראשון בבית אם יובנטוס תפסיד לפרוזינונה. אם יובנטוס לא תפסיד, אזי רק אם חיפה תהיה בין 3 הסגניות הטובות ביותר היא תעפיל לשמינית הגמר. כרגע הסיכויים לא רעים בכלל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/2/09
  14. אביעדדד Member

גאדיר הבקיע את שער הניצחון.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיד אנחנו טובים בטורנירים האלה אבל לא יוצא מזה כלום.
    השחקנים בדרך כלל לא משתפרים(לפחות לטווח הארוך לא רואים משהו מיוחד) ושחקנים שלנו לא יוצאים לשחק באיטליה אחרי זה.
    זה נחמד תמיד לראות שבנוער אנחנו ברמה גבוהה,אבל עדיין...