אני בכלל לא בונה על אדרי בתוך השוער הבא של חיפה, כך שאני לא מקדיש לזה חשיבות של אם הוא יושאל הוא לא. דוידוביץ' כבר בן 32 ואם יחזור לעניינים אז הוא יכול בכיף לדעתי לתת לפחות עוד שתי עונות טובות מלבד העונה הזו. מן הסתם אדרי לא ישאר לשמש שוער שני שנתיים נוספות. השוער הבא של חיפה יהיה השוער שיהיה בזמן הנכון ובמקום הנכון כאשר דוידוביץ' יאלץ לסיים את הקריירה, בין אם כבר הספיק לו ובין אם תגיע עוד פציעה. יש בנוער שוערים טובים מאוד ואני מאמין שהטובים שבהם גם יעלו לקבוצה הבוגרת וישנשמו כשוערים משניים לפחות בשנתיים הקרובות. אני מקווה שנוכל להצמיח משם עוד שוער שיוכל להיות ממשיך דרכו של דוידוביץ'.
אני מאוד מקווה שהקריטריונים של השוער הבא לא יהיה "מחליפו של דוידוביץ'". כי באמת, שוער ברמה של ניר,קשה למצוא. אבל כמו שאמרת לכל דבר יש זמן ומקום מתאים.
גם אני כמו שגיא לא רואה באדרי את שוער העתיד של הקבוצה. הוא היה בסיכומו של עניין לא רע, אבל בטח ובטח לא מתאים לקבוצה שאפתנית כמו מכבי חיפה.
כתבה מעניינת בnrg על מכבי חיפה והחשיבה לעתיד בכלל ולאירופה בפרט - http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/834/626...3&loc=1&tmp=636 אני מסכים פחות או יותר בהכל, פרט לשורה האחרונה בכתבה.
עקב שזרוע דשא באיצטדיון האורווה בפתח תקווה, המשחק בין מכבי פ"ת למכבי חיפה ייערך באצטדיון וינטר ברמת גן.
למרות שזה הפועל ת"א וזה מתסכל, אני רואה אור חיובי בהפסד היום, וזה התקווה שלי שאלישע יבין שמשהו לא דופק בקבוצה כמו שצריך, וזה לא רק במשחק היום. אני מקווה שהמשחק חסר חשיבות הזה יעורר אותו ויביא לשינויים שבסופו של דבר יביאו אותנו לזכיה באליפות.
הדבר המשמעותי ביותר במשחק היום מבחינתי היה שאלישע לקח מרוני לוי את ההרגל המגונה של להגדיר משחק כ"יוצא מן הכלל טוב" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ...חוץ מזה, אין יותר מדי מה להסיק ממשחק גביע הטוטו מעבר למה שידענו. בעיות בהגנה ולא סתם מחפשים בלם זר בקבוצה, כבר אמרתי כמה פעמים העונה שמבחינתי זה יותר קריטי ממגן ימני.
אלישע מאמן בינוני מינוס,לא יותר מזה. הקבוצה נראית כבר הרבה מאוד זמן לא מאומנת ובינונית,במיוחד ההגנה. קרופניק לא שחקן שמתאים לרמה של מכבי חיפה,עדיף כבר לפתוח עם מימון וקינן. קולמה שחקן אפור וחסר מחשבה יצירתית,הוא מתאים לקבוצות כמו סכנין ואשדוד-לא למכבי חיפה. כיאל כבר הרבה מאוד זמן לא מספק את כל מה שהוא יכול לתת,ולמרות שכשהוא יצא מרכז השדה הפך להיות פרוץ לגמרי-צריך להבין מה קורה עם הבחור. רנספורד שחקן טוב שצריך ללטש,אבל הוא צריך לשחק חלוץ ולא קשר ימני. כך גם גדיר. קטן משום מה נתן משחק חלש מאוד,כנראה שדני ענבר ניחס גם אותו ונצטרך להסתפק במאזן הנוכחי שיש לו העונה,כי גולים הוא כבר לא יתן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx . משומר ומסיללה דווקא היו טובים היום,גפני הראה שהוא עושה חורים באגף בלי סוף. אני לא יודע מה לגבי דוידוביץ',אני קיבלתי את התחושה שהוא כבר לא יחזור ליכולת שלו מפעם. מאוד חסר ביטחון,מוגבל בתנועות שלו,וזה נראה כאילו הוא איבד את הניצוץ בעיניים,הניצוץ שגורם לכל שחקן כדורגל באשר הוא לעלות למגרש בטירוף. אם זה ימשיך ככה,צריך לשקול להעלות את אמיר אדרי עד לסוף העונה. בקיצור הפסימיות חוגגת,אבל מי יודע-נקווה לטוב.
דוידוביץ' יוצא לאיטליה להשלמת הטיפולים ניד דוידוביץ' אמור לצאת מחרתיים לאיטליה לסדרה נוספת של טיפולים בבירכו. השוער ייעדר חמישה ימים אך בקבוצה מקווים שהוא יהיה כשיר כאשר תשוב ליגת העל לפעילות סדירה.
:aa1: הבלם הניגרי אנדרסון ווסט אמור לנחות מחר לפנות בוקר בישראל, כדי להיבחן במכבי חיפה. השחקן יעבור ב-13:00 בצהריים בדיקות רפואיות ואם יתברר כי הוא כשיר, יקח חלק במשחק האימון נגד הפועל עכו אחה"צ. אם ירשים, יחליף הניגרי את ליאוניד קרופניק בהרכב, בעוד האחרון עשוי למצוא את עצמו בבעיה וייתכן כי יבקש לעזוב את הקבוצה.
מכבי חיפה עושה צעד חכם כשהיא מנסה לצרף בלם נוסף. ליאוניד קרופניק זה לא בלם לרוץ איתו לאליפות. הוא איטי למדי ולכן כשהוא טועה, כמעט ואין דרך חזרה.
אני לא יודע אם צריך להפיל על קרופניק את כל האשמה, נכון שהוא איטי מדי אך בין משחקים פחות טובים הוא נתן גם משחקים יותר טובים. אני זוכר ששיבחנו אותו כאן, לא יודע אם אתה ספציפית אך כמה משתמשים כאן בפורום, שהוא שחקן שעושה את העבודה בצורה שקטה וטובה. אז נכון שחלה אצלו ירידה אך לא הייתי רוצה שהוא ייפרד מהקבוצה כל כך מהר, סביר להניח שזה מה שיקרה בהנחה שאנדרסון יוחתם, עדיין אני מחזיק מקרופניק וחושב שיש לו מה לתרום בתור שחקן ספסל, אך אני מניח שהוא לא מתכוון לשמש כאופציה חלופית ולכן זו הסיבה שנצטרך להפרד ממנו, חבל.
רוב השבחים שהוא קצר כאן היו פחות על יכולת טובה, אלא יותר על היכולת שלא לטעות בצורה שבה הקבוצה משלמת ביוקר. מה גם שזה קרה מול קבוצות חסרות יומרה. כשמכבי חיפה פגשה קבוצות רציניות כמו מכבי נתניה, הפועל תל אביב וביתר ירושלים (אמנם לא ספגתם, אבל ביתר ירושלים כמעט ולא יצרה מצבים ובכל זאת הגיעה אליהן), זה בא לידי ביטוי. אני חושב שבלם טוב יותר לצידו של דקל קינן ישפרו את הסיכויים של מכבי חיפה לזכות באליפות.