מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/08.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לכם 3 מגנים ימניים - משומר , חרזי ואפק מה הסיבה להביא עוד אחד?

2. Celtics Member

זה די ברור שחרזי לא יכול לשחק הרבה דקות משחק ברצף, אחרי חרזי בעמדת המגן הימני מגיע משומר,
    שדעתי עליו די ברורה,
    רמת המשחק שלו שווה לרמת משחק של ילד בחוג.
    הוא לא יודע להרים,לא יודע למסור,ההגנה שלו לא מספיק טובה בשביל לכפר על היכולת ההתקפית הגרועה שלו.
    אם אני לא טועה,אפק מגן שמאלי,בכל אופן הוא שיחק כמגן שמאלי בתקופת רוני לוי.
    למרות שאפק (אני חושב) יכול לשחק כמגן ימני אבל אני לא בטוח.

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/09
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

התמנון שב לפעולה

http://img388.imageshack.us/img388/343/gg812089kt8.Xxx

שוער מכבי חיפה, ניר דוידוביץ', חזר להתאמן בצורה מלאה עם הקבוצה,
    אך עדיין לא ברור אם הוא יהיה כשיר למשחק מול מכבי פ"ת בליגה בעוד 10 ימים.
    השוער שעדיין סובל ממוגבלויות פיזיות, ייטול חלק במשחק האימון מול אחי נצרת ובמשחק גביע
    הטוטו מול הפועל ת"א ורק לאחר מכן הצוות המקצועי יעריך את יכולתו לחזור למשחק פעיל גם בליגה.
    - - - - -
    צמד הדרום אפריקנים של מכבי חיפה, החלוץ תמבינקוסי פאנטיני והמגן פיטר מסיללה,
    חזרו לפנות בוקר לישראל וכבר התאמנו הבוקר עם יתר חבריהם.
    השניים כזכור, חזרו באיחור של יום מחופשת מולדתם, ובמכבי חיפה לא ראו את העניין בעין יפה.
    השניים שוחחו לפני האימון עם המאמן אלישע לוי, בה הם טענו כי הטיסה עליה
    הם היו אמורים לעלות הייתה מלאה ובשל כך לא יכלו לחזור במועד. טרם הוחלט מה יהיה עונשם.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפק קשר תוקף בכלל שאפשר להשתמש בו גם כמגן ימני,אבל זה די ברור שאלישע מתעלם ממנו לגמרי ככה שצריך להביא מישהו שאלישע לא יתעלם ממנו.

חרזי כבר לא ילד וצריך לחשוב על העתיד.

משומר כבר לא שחקן כדורגל,אני חושב שהוא מוכשר מאוד בהרבה דברים,הוא יכול להיות אחלה עציף,אולי סולם אם צריכים לשיפוצים,אבל בטוח לא שחקן כדורגל.

5. Celtics Member

אני ממש לא מבין מה הבעיה של אלישע עם אפק,
    אפק שחקן מצויין והוא גם הוכיח את עצמו , אני ממש לא מבין את אלישע בקטע הזה,במיוחד כשהוא נמצא במצב שהמגן הימני שלו (משומר) עגלה.
    אבל אם הוא לא מתכוון לתת לאפק דקות משחק,אז הוא חייב למצוא מגן ימני, קבוצה ברמה של מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה מגן ברמתו.

6. ertyo Member

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרור קשטן ב2002 , לואיס פרננדז ב2006 , יצחק שום ב2008 ועכשיו אלישע לוי ארבעה מאמנים שביניהם לבין אפק עבר חתול שחור , מי האשם? עמרי אפק.
    לא יכול להיות שארבעה מאמנים מכובדים כמו השמות שציינתי סתם ישעו שחקן , ועוד שחקן נהדר כמו אפק.
    אפק ששחקן פרובלמטי , הוא אמנם נראה שחקן אירופאי אבל הוא השחקן הישראלי הטיפוסי שמגיע עם ג'ינס וכפכפים לאימון תוך כדי שהוא מדבר בנייד.
    לואיס פרננדז אמר עליו: "אין לי כבוד אליו והוא לא יכול לשחק בבית"ר כל עוד אני שם. הוא לא מקצוען. נקודה. זו ההחלטה שלי לגביו וזהו. מי שלא נותן לי כבוד לא יכול לשחק. גם בספרד הוא לא שיחק וישב על הספסל. אולי בשבילכם הוא פיגורה, אבל לא בשבילי. עלי אף אחד לא עושה רושם. פיגורה בשבילי זה שחקנים כנים שבאים לאימון, עובדים ולא מדברים. שחקנים שהם לא פרופסורים ולא פוליטיקאים ושהסוכנים שלהם לא מדברים באמצעי התקשורת".
    אלישע מעדיף לעלות עם משומר הגרוע מאשר לשחק עם אפק הבעייתי שגם לא היה אמור להישאר בחיפה העונה הזאת.

8. שגיא Guest

בואו נעזוב את עניין המגנים לרגע לטובת חזרתו של ניר דוידוביץ'. דוידוביץ' חזר לשחק במשחק האימון מול אחי נצרת מהלאומית. דוידוביץ' שיחק 45 דקות ושערו לו סוכן יותר מידי. חיפה ניצחה 4-0.

החזרה של דוידוביץ' זו בשורה מצויינת ואני מקווה שבימים שנשארו את משחק גביע הטוטו הוא יוכל להיכנס לעניינים וגם לשחק במשחק. למרות שאדרי עשה בסך הכל עבודה לא רעה, השקט שמקרין דוידוביץ' הוא הרבה יותר גדול ואני מקווה בשדומה לפציעות הקודמות שלו, הוא ייצא מהן מחושל.

9. Celtics Member

בהחלט ,
    חזרתו של דוידוביץ' לכושר חשובה יותר מהרבה דברים,
    אני באמת מקווה שגם הפעם הוא יחזור לכושר.

10. beitar4ever Member

חזרתו של דוידוביץ' היא מאוד חשובה לחיפה למרות שאמיר אדרי היה לא רע.
    אדרי הוא שוער טוב לעתיד של חיפה אך יש לו המון ללמוד עוד והוא עדיין לא מספיק בשל בשביל להיות שוער ראשון בליגה. הוא צריך לעבוד המון על כדורים נמוכים, גמישות, בעיטות ארוכות וכו'..

11. שגיא Guest

ואם כבר מדברים על העתיד, אז קשה לי להאמין שאמיר אדרי הוא דווקא שוער העתיד. אם דוידוביץ' חוזר לכושר אז אדרי לא יראה מגרש מן הסתם ואחרי העונה הזו שהראה שהוא כן יכול לשחק בליגת העל אני חושב שאם תהיה לו הצעה לשמש שוער ראשון באחת מקבוצות ליגת העל (ובליגה של 16 קבוצות זה אפשרי) אז הוא לא יהסס לעזוב.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני מאוד מקווה שאדרי ינהג באיפוק ויהיה סבלני, שלא ילך בדרכו של תום אלמדון.
    אני מחזיק מאדרי ומיכולתיו בין הקורות, זה לא סוד שיש לו פוטנציאל, יש ליקויים פה ושם אך עם הזמן הוא ילמד וישתבח.

13. Celtics Member

האופציה שלדעתי הכי טובה בשביל חיפה היא להשאיל את אדרי לקבוצה כלשהי,
    שיקבל דקות משחק בקבוצה אחרת,
    כרגע לחיפה יש את דוידוביץ' שיכולתו עולה במספר רמות על יכולתו של אדרי ואם הם רוצים לשמור אותו לעתיד אז להשאיל אותו זה רעיון טוב לדעתי.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ואז במקרה של, חס וחלילה, פציעה נוספת של דוידוביץ', מי יחליפו? גד עמוס?
    אנו צריכים את אמיר אדרי אצלנו בקבוצה, החידה הלא ידועה באה מהצד שלו, האם הוא מוכן לפתוח מעתה
    והלאה על הספסל, אם לא יקרה משהו יוצא דופן, או שמא ללכת בדרכו של תום אלמדון הנכבד ולעבור לקבוצה אחרת.

אני מקווה שאדרי יבחר באופציה הראשונה.
    זה טוב לקבוצה וכן, במאוחר יותר הוא יבין שזה היה מהלך שעשה לו רק טוב.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדרי חייב להיות מושאל שנה הבאה,אלמדון לא הושאל ותראו מה קרה לו.
    צריכים להביא שוער ותיק בתור שוער מחליף(סמדג'ה,פרץ),אחד שלא יהיה אכפת לו לשבת על הספסל,יש לו ניסיון וגם יחסית לא מעט יכולת.
    וצריך לתת לאדרי זמן משחק,איך הוא ישתפר אם הוא לא ישחק?