בשתי מילים : מאור מליקסון. בעוד שתיים : שי בירוק. גם עליהם חשבו שיהיו הדבר הגדול הבא ותראה אותם היום. בירוק כבש בטדי לפני 4 שנים גול שהוא העתק מדוייק של השער של גאדיר בגביע הטוטו לפני כמה זמן. לעומת זאת, יצחקי וברוכיאן, דיברו עליהם הרבה פחות והם אלו שיצאו שחקנים ברמה.
אתמול היה פשוט בושה לראות את מכבי נתניה ששיחקה עם 10 בלמים ו"שוער", לירן שטרובר לבד בזבז 20 דקות פשוט בושה בונקר כזה לא ראיתי שנים מכבי חיפה הייתה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה הם לא נגעו בכדור וחיפה פשוט קיבלה גול מכל שטות בירם כיאל לא ירד להגנה ואמיר אדרי היה חלש, מכבי חיפה הרבה יותר טובה מנתניה וגם משחקת כדורגל בין היפים שהיו פה בשנים האחרונות עם מאמן מדהים שיש לו ביצים של סוס שמעלה למחצית שנייה שני צעירים בני 17 שאחד מהם גולסה הוא בכיתה י"א פשוט מאמן עם ביצים אף מאמן בארץ לא היה מגיב לפיגור בעוד ועוד התקפה ובנסוף מי שהיה באצטדיון פשוט היה עד לאווירה מדהימה שרק הכדורגל המגעיל של נתניה דיקה אותה אבל בכל מקרה היה מדהים וסוף סוף הקהל שלנו המפונק הזה עמד ונתן כבוד לשחקנים שפשוט מגיע להם את הכבוד הזה שהם קיבלו.
מאור מליקסון שחקן שחצן שיודע לכדרר רק ברגל אחת,ואף פעם לא רציתי שחקן כזה במכבי חיפה.מי שהביא אותו היה אדון רוני לוי הגאון שלא ידע להריץ שחקנים צעירים...ויודע מה?גם ממנו אלישע היה עושה כוכב. לגבי בירוק הכל נטחן כבר...שחקן כישרוני עם אופי של עבריין.אבל אם יש מאמן טוב הוא יכול להפוך גם עבריין לנסיך.ורוני לוי הרס שחקן אחרי שחקן מהנוער. כך את רפאלוב,אברהמי,מימון,אלמדון ועוד 1000 כמוהם.אף אחד לא קיבל קרדיט מספיק ממנו. ולקבל קרדיט זה לקבל קרדיט ולא לבוא אח"כ בעיתונים וללכך כמו שרק רוני לוי יודע.והקהל לא מטומטם כי הוא מריע לאלישע לוי שעושה עבודה מכופלת משל לוי בליגה פי 2 קשה עם הרכב פחות מוכשר ויותר שחקני בית. איך תסביר את זה? גם התקשורת וגם שאר הקבוצות לא מטומטמות:אף קבוצה לא פנתה עד היום לרוני לוי.כי יודעים שהבנאדם פשוט חדל אישים.רוני לוי זה היעקב ג'ינו של הכדורסל-עקשן!!!!פרד!! והוא לא מבין שהוא שרף את עצמו רק בגלל שהוא אלטיסט מסריח בגישה שלו כלפי התקשורת והשחקנים. ואני לא חושב שאתה מצדד בו חלילה,אני סה"כ אומר שהבריחה של הקהל ושל שחקנים אראקטיביים מחיפה היא כתוצאה מתקופה עגומה של מאמן מיושן פרימיטיבי חיפה.
מאור מליקסון שחקן שחצן שיודע לכדרר רק ברגל אחת,ואף פעם לא רציתי שחקן כזה במכבי חיפה.מי שהביא אותו היה אדון רוני לוי הגאון שלא ידע להריץ שחקנים צעירים...ויודע מה?גם ממנו אלישע היה עושה כוכב. לגבי בירוק הכל נטחן כבר...שחקן כישרוני עם אופי של עבריין.אבל אם יש מאמן טוב הוא יכול להפוך גם עבריין לנסיך.ורוני לוי הרס שחקן אחרי שחקן מהנוער. כך את רפאלוב,אברהמי,מימון,אלמדון ועוד 1000 כמוהם.אף אחד לא קיבל קרדיט מספיק ממנו. ולקבל קרדיט זה לקבל קרדיט ולא לבוא אח"כ בעיתונים וללכך כמו שרק רוני לוי יודע.והקהל לא מטומטם כי הוא מריע לאלישע לוי שעושה עבודה מכופלת משל לוי בליגה פי 2 קשה עם הרכב פחות מוכשר ויותר שחקני בית. איך תסביר את זה? גם התקשורת וגם שאר הקבוצות לא מטומטמות:אף קבוצה לא פנתה עד היום לרוני לוי.כי יודעים שהבנאדם פשוט חדל אישים.רוני לוי זה היעקב ג'ינו של הכדורסל-עקשן!!!!פרד!! והוא לא מבין שהוא שרף את עצמו רק בגלל שהוא אלטיסט מסריח בגישה שלו כלפי התקשורת והשחקנים. ואני לא חושב שאתה מצדד בו חלילה,אני סה"כ אומר שהבריחה של הקהל ושל שחקנים אראקטיביים מחיפה היא כתוצאה מתקופה עגומה של מאמן מיושן פרימיטיבי חיפה.
shabaaz- אני מניח שאם רוזנבורג לא היו שמים לנו את הכדור החופשי ההוא ברשת, היית מדבר אחרת. רוני לוי זה מאמן מצויין, שבוחר דרך והולך איתה בטוב וברע. הוא מאמן שלא מפחד להיכנס באגואים של כוכבי הקבוצה. ותאמין לי, אם רפאלוב לא שיחק אצלו, כנראה שגם לא הגיע לו לשחק. אולי הוא היה אצלן באימונים? את זה אתה לא ראית כמובן. למשל שחקן כמו דקל קינן- הושאל לנתניה, לסכנין, קיבל דקות וחזר למכבי חיפה להרכב הפותח. לא בגלל שהוא היה יותר טוב מבנאדו באותו זמן, מכיוון שדקל הוא בחור רציני ומקצוען, שעם חלוף השנים עושה התקדמות ענקית, מה שקשה להגיד בינתיים על רפאלוב המוכשר. אני לא אומר שרוני לוי נקי מטעויות, אבל קשה לשלוט בליגה לעשור שלם, רוני לוי שילם על כך בעייפות החומר של השחקנים ובהתעצמותה של בית''ר ירושלים. הייתי שמח לראות אותו חוזר אלינו ביום מן הימים.
הקבוצה הכי טובה שראיתי בארץ מאז בית"ר של 98 הייתה חיפה בעונה השלישית של רוני לוי, הייתה להם הנעת כדור שרואים רק בקבוצות גדולות באירופה. לדעתי הוא מאמן מצויין והייתי שמח אם היה מאמן את בית"ר במקום עטר.
לדעתי הקבוצה הכי גדולה הייתה דווקא ליצחק שום (למרות שלא לקחנו איתו אליפות- בגלל הפרש שערים מרגיז). התצוגות שעשינו בליגת אלופות היו פשוט מדהימות, אף פעם לא נהניתי ממכבי חיפה כמו מהשנה של שומי.
הקבוצה של שומי הייתה ענקית, מקבץ של שחקנים איכותיים ביותר שבספק אם נזכה לראות שוב בארץ שחקנים ברמתם. מבחינתי, הקבוצה של רוני לוי בעונה של שמינית גמר אוופה הייתה קרובה לקבוצה של שומי באיכות, למרות המצב המחפיר בטבלה. מי שרוצה לדעת על מה אני מדבר מוזמן לראות כאן. הגול האחרון שואף לשלמות משחק הכדורגל. תבלו.
תראו זה כבר עשור שלישי שאני רואה את מכבי חיפה ומכבי חיפה של רוני לוי לא השתוותה לא לקבוצה של שומי ובטח לא לקבוצה של שפיגל. לא היתה ולא תהיה קבוצה כמו זאת של 93.וזאת עובדה מוגמרת. הקבוצה של 93 קיבצה את הבסט של הבסט של הכדורגל הישראלי בדורם עם צוות מקצועי שלא נראה אז בעונה מדהימה מכל הבחינות. מספיק שתביט על קבוצות אחרות עם פחות כישרון שהתפרקו רק בגלל האגו ותבין כמה מכבי חיפה היתה גדולה על הליגה ובכלל.והשיא היה מול פארמה:שנוצחה בבית.לא סתם פארמה-הפארמה!!! פארמה של זולה,ברולין,אספרייה,בנאריבו. הכדורגל של דור 93 היה ועדיין מקדים את כל הקבוצות שמשחקות היום בליגה. אני נהנתי מאוד מהקבוצה של פראליה ובניון,גם משל שומי.אבל לאף אחת מהן לא היה את הדורסנות והכישרון של הקבוצה של 93.אין סיכוי. ולשים את רוני לוי ולהשוו אותו זה פשוט לבזות את דור 93. לקבוצה של רוני לוי לא היתה תחרות. שנית-כל פעם,אבל כל פעם שהם ניצבו במבחן רציני הם נכשלו מול קבוצות עלובות.או עשו בונקר. מכבי חיפה של 93 ידעה לשחק ב-10 שחקנים והתקפי. שלישית-הקבוצה של רוני לוי פשוט לא שיחקה אטראקטיבי היא שיחקה מבוקר.כמו הקבוצה של מתיאוס ופחות. רביעית-אני לא ראיתי הנאה בכדורגל של לוי.יותר מזה:הוא השאיר אחריו אדמה חרוכה. אחרי מכבי חיפה של 93 היו שמות שהלכו לעוד שנים כמו עטר,ברקוביץ' קנדא וכו'. רוני לוי הוציא את קולאוטי לחו"ל ותרם לרזומה שלו 3 אליפויות.חוץ מזה הוא רוקן את המגרש. אני לא רואה בזה משהו פנטסטי כל כך.כאוהד-לא אהבתי אף פעם את הכדורגל שלו. העדפתי אפילו את הכדורגל של בראילובסקי.
הבנתי שהוא שחקן טוב, ולשחקנים טובים תמיד יש מקום בקבוצה, אבל השאלה שלי היא איפה הוא אמור לשחק ועל חשבון מי?
זה לא בדיוק על חשבון מי, הוא ישחק לצידו של פאנטיני אני מאמין, את קטן יורידו לאגף ימין/שמאל בקישור, על חשבונו של בוקולי, ככה אני רואה את המצב הזה. טוב שהוא חתם, טמון בו פוטנציאל ועד כה הוא הראה כ-40% מהיכולת שלו ... שיהיה בהצלחה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
ההחתמה של פאנטיני לאו דווקא אומרת כי החלוץ הצעיר ישמש כשחקן צעיר. אני בהחלט יכול להבין את ההחתמה שלו כי למעשה במידה ופאנטיני נפצע, הספקנו להבחין בכך שארבייטמן הוא לא בדיוק התחליף המושלם עבורו. כך תהיה לנו עוד אופציה התקפית במידה ואחד החלוצים מושעה/ מורחק. בסך הכל החתמה בהחלט טובה, שחקן צעיר שאני בטוח שעוד יתרום לנו בשנים הבאות, חשיבה לטווח ארוך תמיד מבורכת.
אני חושב שיש להשאיל אותו ולהביא בינואר שני זרים למרכז השדה. או לפחות להביא זר אחד למרכז השדה וחיזוק ישראלי לאגף השמאלי-אמצע בדמות טועמה או אפילו זנדברג.