מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/08.

1. Riki Member

תאמין לי שיעקב בוזגלו מעלה לי את רפלקס ההקאה לדרגות גבוהות מאוד, אבל לשבת בבית ? מה אנחנו במדינת עולם שלישי ?
    זה שיש לו פה גדול והוא חתיכת חראיית רציני זה מוסכם מבחינתי, אבל בין זה לבין העובדה שהוא צריך לפחד להראות את פרצופו בקרייה יש דרך ארוכה וזה בחיים לא יהיה מקובל מבחינתי.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ריקי, את מדברת על ישראל ועל תרבות הכדורגל המגעילה שלנו.
    בסיטואציה הזאת הוא היה צריך לשבת בבית למען כולם.

מאחר וזה לא יקרה בהחלט יכול להתפתח משהו מאד לא נעים. מעבר לזה אחד הנושים שהכי מגעילים אותי בעולם הכדורגל הישראלי. הבן אדם יותר תחמן מהלוזונים. אני מקווה שהבן שלו יצליח, שהוא אבל יקבל אותה בהפוכה, כ"כ מגעיל אותי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/10/08
  3. מקסים לנגו Member

כבר היינו ראשונים 314 פעמים, הטבלה שיקרה אותנו ומשהו חדש מרחף באוויר
    לאוהדי מכבי חיפה אי אפשר למכור לוקשים. הם כבר היו בכל תסריט אפשרי. אולי בגלל שלא ספרו אותנו, אולי בגלל השקט התעשייתי, אולי בגלל מהפכת הגיל. מי יודע ? רק אל תשאלו אותם אם רצים לאליפות. בצילום של ראובן כהן: הנשיא שחר מדריך את רפאלוב

לכתבה:
    http://maccabi-haifafc.walla.co.il/ts.cgi?...pt=item&id=8336

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו בדרך הנכונה, הניצחון היום בסדר גמור. תמיד אפשר להגיד שאולי היינו צריכים לגמור את הצהובים מתל אביב ממש כמו בימים הטובים, אבל עדיף להתחיל את העונה בצורה לא משכנעת ובסוף כן לספור את הכסף במדרגות!

קיימנו בנתיים 3 משחקי צמרת מסורתיים, שתי תוצאות תיקו בבלומפילד מול האדומים ואחר כך בטדי. את מכבי ת"א שלמרות הכל אני עדיין חושב שהן יכולות לחזור לתמונת האליפות, ניצחנו בבית.

אלישע לוי עושה בנתיים אחלה עבודה, את האמת, לא ציפיתי. אני חושב שהבחור הכניס אווירה חדשה למועדון וכמו תמיד מגיעות לשחר את המחמאות על ההחלטה האמיצה הזאת. אפילו עם בוזגלו הוא בנתיים ירה ישר למטרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אח של ...

גוסטבו קולמה, אחיו הצעיר בן ה-15 של ג'ון קולמה, נחת בארץ והגיע לאצטדיון, ביחד עם אמו של השחקן.
    גוסטבו נחשב לכישרון גדול בקולומביה ובימים הקרובים הוא ייחל להיבחן בקבוצת הנוער של המועדון.
    - - - - -
    מקווה שבעוד כמה שנים כאשר יעלה לבוגרים הוא יציג יכולת לפחות כמו אחיו, ג'ון, יש יש עתיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

6. Villarreal Member

אני לא מבין למה בירם כיאל כבר מתחילת העונה כל משחק בועט לפחות 3 פעמים לשער מחוץ לרחבה,הוא עשה את זה גם בנבחרת.
    וגם אלמוג כהן מנתניה עושה את זה,זה מה שמלמדים קשרים אחוריים בארץ?במקום לחפש את המסירה פנימה מנסים לבעוט מול הגנה צפופה שקרובה אליך ולא נגיד בתוך הרחבה ששחקן יוכל להסיט את הכדור.
    עוד נקודה על בירם-כבר הוא פיתח לעצמו שיטה מצוינת שהוא עושה אותה באומנות להכנסת כדור,הצ'יפ הקטן הזה עם הרגל שהכדור עושה קשת מעל הבלם ומגיע לשחקן בתנועה שבא מהאגף זה דבר גדול ושמתי לב שהוא עושה זאת פעם במשחק,מישהו יודע אם יש איזה שחקן גדול שהוא לקח את זה ממנו?

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע שבניון היה עושה את זה הרבה כשהוא היה בחיפה.

בקשר לבעיטות מחוץ לרחבה,אני דווקא די בעד זה,אם הוא עושה את זה כשצריך ואתמול הוא עשה את זה לפחות פעם אחת מתי שצריך,כמו שתמיד אומרים,זה פותח קצת את ההגנה וגורם להם לחשוב על בעיטות מבחוץ ולא רק הגבהות והכנסות כדור.

8. Number 8 Member

מכבי חיפה נמצאת במצב הכי טוב. היא מציגה את הכדורגל הכי טוב עד כה מבין כל הקבוצות, הוציאה שני נקודות מתוך שש נגד הפועל ובית"ר בחוץ, ניצחה את מכבי בבית, ועל הנייר יש לה עוד משחקים סבירים עד סיום הסיבוב(עוד שבועיים משחק העונה נגד נתניה). נכון שזה עוד מוקדם להגיד אליפות ובלה בלה בלה... אבל היא חזק חזק בתמונה. הכי חזק מכולן.

9. Lupo Member

גם אני בעד זה, אבל כיאל לא עושה את זה טוב מספיק בינתיים.
    צריך לעבוד איתו על זה באימונים, ואם הוא ישתפר בבעיטות האלה זה בונוס גדול לקבוצה הרי הוא בועט מספר פעמים במשחק מרחוק.

10. שגיא Guest

האמת שלכיאל יש בעיטה אדירה ואני מדבר על העוצמה. לרוב פשוט נראה שהוא משקיע כלכך בכח שהוא בועט את הכדור מאשר בכיוון הכדור. כבר היו מצבים שהוא הצליח לכבוש בזכות זה. כל עוד הוא מצטרף להתקפה זה מצויין. כתבתי על זה גם אתמול במחצית המשחק. במחצית הראשונה כיאל היה חלש מאוד ולא השתתף כלל במשחק. בשתי הדקות האחרונות הוא החל לצאת קדימה והגיע בעצמו לשתי הזמנויות. העובדה שהוא משחק עם קולמה עוזרת לו מאוד, בניגוד לעונה הקודמת, אז הוא היה צריך להיות האחורי בקישור.

11. FC_Bayern Member

אמנם קצת באיחור, אבל אני חייב להגיב פה על מה שהלך אתמול בקרית אליעזר.
    מכבי חיפה שיחקה כדורגל טוב מאוד. לא מצוין, אבל טוב מאוד. לפרקים היה נראה שהירוק חוזר לכושר של עונות האליפות, ובגול ה-3 של חיפה היינו פשוט בעננים ביציע. התקפה מתפרצת כמו שכתוב בספר! היכולת של קטן ופאנטיני אתמול הגיעה לשיא.

כל הכבוד לאלישע לוי שמציג לנו קבוצה רעבה, צעירה, התקפית ואטרקטיבית. עם כדורגל משכנע, כדורגל שהקהל בכרמל אוהב לראות, ולראייה- הגיעו אתמול 14,000 צופים נלהבים למגרש שלא ראה יציעים מלאים כבר תקופה ארוכה.
    אני מקווה שהפורמה הטובה תמשיך. נכון שחיפה עדיין לא דורסנית כמו בתחילת שנות ה-2000, אבל היא טובה בהרבה ממכבי חיפה של השנתיים האחרונות ובטח שרוצה יותר. השחקנים משחקים כאילו כל משחק הוא משחק חייהם, וכך זה צריך להראות...

גם העובדה שחיפה הבקיעה אתמול שני שערים עם פתיחת המחצית הראשונה והשנייה, מצביעה על ההתלהבות שאלישע מחדיר בשחקניו רגע לפני שהם יוצאים מדלתות חדר ההלבשה, וגם זה ייאמר לזכותו ולזכות השחקנים כמובן.
    אני רוצה לקוות ששעריו של רפאלוב העונה (כבר 3 במספר) הם סימן טוב לבאות ושאהוב הקהל יחזיר רק בדברים טובים על המגרש לאנשים שבאים לראות אותו מצליח. רפאלוב היה טוב אתמול, לא רק בגלל הגול, אלא גם בגלל שהוא שינה קצת מהתפיסה הדריבליסטית שלו והתחיל למסור כדורים לחבריו. רק שימשיך כך.

קטן ופאנטיני- אין לי מה לרשום עליהם חוץ מ"כל הכבוד, רק תמשיכו כך" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אמיר אדרי- קצת קילקל את השם הטוב שבנה לעצמו בדוחא, אבל עדיין- יחסית לשוער מחליף, עשה את העבודה בסדר ולא הרס לנו את 3 הנק' (שהם הדבר החשוב ביותר כמובן).

כל הכבוד אלישע לוי, כל הכבוד מכבי חיפה וכל הכבוד לכל האוהדים הירוקים הנפלאים שמגיעים לתמוך בקבוצה. רק שהקבוצה תמשיך לדבר על המגרש ואנחנו בדרך הנכונה. יישר כח!

12. MHFC Member

מכבי חיפה ניצחה את מכבי בבית?
    זה לא נשמע כזה טוב...

FC_Bayern, סיכמת יפה את המשחק ובכלל איך שמכבי חיפה נראית. רק שיימשך כך.

13. FC_Bayern Member

ובינתיים, הילדים של חיפה מפרקים את מכבי נתניה במסגרת גביע הטוטו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לא רוצה להגיד שנתניה העלתה הרכב יותר חזק מזה של אלישע, אבל עדיין- מדובר בהצהרת כוונות אמיתית, אפילו שזה רק גביע הטוטו.

ירוק עולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. Igi Member

אז אני אגיד, נתניה העלתה הרכב חזק מזה של אלישע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. FC_Bayern Member

אני חושב שהיום קיבלנו עוד הוכחה לשאלה האם צריך להחתים את ראנספורד כזר הרביעי של חיפה בינואר. השחקן מראה עד כמה הוא דינאמי, לא חושב רק על לכבוש בעצמו, אלא גם מפרגן לחברים: יודע להבקיע כמו שהוא יודע למסור, ולראייה המשחק הנהדר שלו היום עם שער ובישול. שילוב שלו עם פאנטיני בחוד יכול להיות חלומו הרטוב של כל אוהד ירוק בכרמל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אני מאוד מקווה שהיכולת תמשיך להיות גבוהה ושהשחקנים יתנו מעצמם יותר ויותר בכל משחק.