אם חיפה קבוצה מספיק טובה, אוי ואבוי לה אם תפסיד בדוחא, למען האמת- כל תוצאה פרט לניצחון, וכן גם אם זה בדוחא, תהיה רעה. שיהיה 1-0 שיהיה 4-0, לא משנה- חיפה צריכה לאותת למעלה, לרוץ מעכשיו לאליפות, להראות כמה היא רעבה לתואר- ולנצח את אימפריית המגזר.
דוחא תמיד הייתה ותמיד תהיה איצטדיון אחד הביתיים בליגה , כמה שחיפה שיחקה טוב מול פ"ת היא צריכה לשחק פי 2 יותר טוב כדי לנצח בדוחא כי סכנין לא נראה לי שתעשה את הטעויות וההחמצות שהיו לפ"ת . וחוץ מזה שההתקפה צריכה להיות טובה פי שתייים בגלל שדוידוביץ' לא עומד בשער . בקיצור כל הסימנים מראים על תיקו או הפסד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ( אני מקווה שאני יאכל את הכובע בסוף ) !!
חברים אני אוכל את הכבוע על מה שאמרתי לפני כמה ימים ואני שמח על כך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אדרי הפתיעה אותי ממש לטובה המשחק שלו נגד סכנין היה אחד הטובים שלו בקריירה שעוד תהיה ארוכה מאוד . דוידוביץ' יכול להיות רגוע וגם אנחנו האוהדים יכולים להיות רגועים עם שוער כזה . יש עתיד למכבי חיפה בזה אין ספק בכלל !!!
ראיתי אולי 10 שניות של אדרי, אבל מהקלוז אפים של התקציר בערוץ הספורט אני ראיתי שוער פיזי שיש לו נוכחות טובה. איך הוא למשל מבחינת כדורי גובה?
כדורי גובה הם בדיוק הבעיה שלו, על הקרקע הוא מצויין הוא מתמקם טוב ולא מפחד להכנס למצבים מסוכנים, אבל כשנשלחים לרחבה כדורי גובה הוא חלש מאוד. גם במשחק היום וגם נגד מכבי פ"ת הוא איגרף כמה כדורים ישר לרגליים של שחקנים יריבים ורק במזל לא שילמנו על הטעויות האלה. בני סכנין ניסתה להכניס המון כדורי גובה היום וכמעט ולא הצליחה לעבור את דקל וקרופניק, אבל במידה וההרמה עוברת את הבלם הראשון ואדרי יוצא אליו, אני מיד נכנס ללחץ. בכל אופן, בתור שוער מחליף הוא טוב, אני בטוח שאני לא היחיד ששם לב לחיסרון הזה וצמד הבלמים יעשה מאמץ כדי לחפות על אדרי בכדורי הגובה גם במשחקים הבאים.
מוזר, ראיתי את המשחק ולא שמתי לב לבעיות מיוחדות בכדורי גובה. דווקא זכור לי כמה כדורי גובה שהוא קלט טוב. נגד מכבי פ"ת הוא היה די חלש וניכר עליו שהוא עצמו הופתע מזה שהוא פותח בהרכב. נגד סכנין רואים שהוא עשה הכנה טובה, חיפה הייתה חלשה נגד סכנין והוא הציל אותה ולטעמי היה השחקן המצטיין.
אני לא חושב שאפשר להשוות בין השניים, דוידוביץ' באמת נמנע מלצאת לכדורי גובה במקרים מסוימים, אבל כשהכדורים מוגבהי םאל תוך רחבת החמש הוא לא יחכה שאחד הבלמים ינקה אותם בשבילו, כמו שאדרי נוהג לעשות לעיתים. אני לא חושב שהיציאות שלו הן אסון, אבל אין ספק שהן החיסרון הגדול שלו, וחיסרון שלא יהיה קשה ליריבות חזקות יותר לנצל. בקשר למשחק היום ספציפית, במחצית הראשונה היו הטעויות עליהן דיברתי בעיקר, בשנייה הוא ממש נמנע מיציאות ולקח כדורי גובה רק כשהיה בטוח ב100%. אבל כמובן שבסך הכל הוא נתן תצוגה טובה.
מזה בדיוק פחדתי...לא נעשה מזה יותר מדי כי בסה"כ הבחור עוד צעיר, אבל ניר דווידוביץ' לדעתי גם שוער בינוני מאד בקליטת כדורי גובה. איכשהו ניר שיחק את כל המשחקים הטובים שלנו בעשור האחרון באירופה, אבל ניר עדיין משחק אצלנו. יכול להיות שתצטרכו לתקן אותי, אבל לדעתי חוץ מזה דווידוביץ' שוער בהחלט מצויין. עניין ההרמות תמיד היתה בעיה אצלנו, אפילו שוערים שבסוף שיחקו בארץ עשו מדי פעם פאדיחות. משום מה יש לי הרגשה שאוואט דווקא גדל והשתפר בקטע הזה, אבל אני ממש ממעט לראות אותו בפעולה. לפי הרושם הראשוני אדרי שוער עם פוטנציאל, אבל ימים יגידו אם הוא ימשיך עם זה. אני שוקל עכשיו ברצינות לחזור לעניין הערוץ הישראלי בלווינים כי אני רוצה את הקבוצה שלי בארץ. בכל מקרה טוב לי שהקבוצה שלנו פתחה את העונה ברגל הנכונה. לא יודע, אבל אפילו אם לא נזכה באליפות אלישע לוי הכניס אווירה חדשה למועדון. מתי שיחקנו רצף של 6 משחקים לא תמיד טובים בלי הפסד? אגב למה לרוני לוי אין קבוצה? מה, הוא מחכה לבעיות עם בן שמעון או משהו כזה? מכבי ת"א תמיד חומדת אנשים שלנו כך שלא אהיה אופתע אם בשבוע הבא אנחנו ננצח את הצהובים ויום אחרי לוי מאמן אותם...
אמנם לאדרי יש חיסרון בכדורי גובה, אבל אתמול זה לא בא לידי ביטוי. הוא יצא לא מעט פעמים עם ביטחון, כמו ששוער צריך לצאת לכדור גובה ולקח את זה. בנוסף, הוא הציל אותנו גם מספיגה עם הצלה נהדרת מחלאיילה ומגיטא (איזו בעיטה!).
לרוני לוי אין קבוצה בגלל רוני לוי,אני זוכר שלא מעט קבוצות רצו אותו אבל הוא העדיף לחכות להזדמנות טובה.
חיפה שוב זרקה מפה את אנדרסון. בושה וחרפה :aaaprot: חבל שהמועדון לא רוצה לשלם לו את מה שמגיע לו. חבל לי מאוד שהוא לא שחקן בסגל שלנו, הוא שחקן שיכול להוסיף לנו הרבה.
אדרי בהחלט נתן משחק טוב, אבל מספיקה טעות אחת בשבוע הבא ואנחנו נחזור לקטול אותו. אין לי ספק שהיום הוא התעלה על עצמו וטוב שכך. הוא גם יודע את מקומו במכבי חיפה ונשאר צנוע וגם זה טוב מאוד, כך שהיכולת הטובה לא עולה לו לראש והוא גם יודע שברגע שניר יחזזור אז הוא יחזור לתפקיד המקורי שלו בקבוצה - שוער משנה.
קריאה לאוהדי מכבי חיפה ומכבי ת"א להזדרז לקנות כרטיסים למפגש בין השתיים שיערך ביום שני (27/10/08) לאחר שקצב מכירת הכרטיסים גבר והצפי לסיים את המכירה עוד השבוע כך שקופות הכרטיסים ישארו סגורות ביום ראשון כיממה לפני תחילת המשחק. בתוך כך מתארגנים מספר מחנות אוהדים בחיפה להצגת פירוטכניקה גדולה בעת פתיחת המשחק בין הקבוצות, כבר עתה מתקיימות פגישות אוהדים בהן מארגנים את הציוד הדרוש כך שיגרום לאווירת מלחמה-ספורטיבית בקרב שחקני מכבי חיפה שתוביל לניצחון מול מכבי ת"א.