העונה עוד ארוכה... אנחנו אחרי 5 מחזורים אם אני לא טועה, ואין לנו כל כך על הספסל מי שיחליף אותם במקרה של הרחקה\פציעה או כל מקרה אחר. וחוץ מזה- אם הוא יהיה טוב יותר מאשר כיאל או קולמה- אתה לא בעד לתת לו לשחק?
אז כל הפונקציונליות שלו מתסכמת מבחינתך בריזיקה להחלפה ? באנקר פלוס באנקר ועוד באנקר סתם מכניס אותי לדיפרסיה, הייתי מעדיפה לראות חומר גלם מגוון יותר במשחקים, במיוחד בתקופה שטפו טפו טפו יש לי קצת נחת...
האמת שלא, אני לא כלכך בעד לתת לו לשחק. לא במצבו. הרי גם ככה לא ממש רוצים אותו, וגם אני לא בטוח שהוא משתוקק להיות פה. שני הצדדים פשוט נקרשו בקשר האחד עם השני, קשר שכרגע לא ניתן להתיר. השחקן לא מצאה קבוצה, הקבוצה לא מצאה לו קבוצה אחרת וכך נוצר הקשר הלא רצוי הזה. אם אנחנו מביאים זר על מנת שיהיה שחקן מחליף בהגדרה זה אומר שהכדורגלן הישראלי כלכך טוב? שיעביר עוד חודשיים וחצי באימונים ויעבור לבני יהודה או משהו
האמת שבקצב שכיאל וקולמה חוטפים צהובים, דרוש קשר אחורי בדחיפות לעיבוי הסגל. צירופו של אנדרסון יכול לעשות רק טוב. אז נכון, הוא זר, מרוויח המון, ויושב על הספסל - ועדיין, אני מאמין שתחת הדרכתו של אלישע, עם עבודה קשה ומלחמה על ההרכב- אנחנו נראה אנדרסון שונה, לכו תדעו, אולי אפילו תופתעו. תנו לבחור צ'אנס.
אנדרסון הוא סתם רכש. מכיר לי את הימים ששחר היה מביא שחקנים כמו לורפיסה בשביל לרצות איזה סוכן. לא שהוא שחקן גרוע,פשוט יש כבר זר בתפקיד שלו,וזה נראה לי מטופש להביא שחקן זר בשביל שיישב על הספסל.מה גם שהוא חוזר מפציעה ארוכה,ולכו תדעו איך הוא ייראה.
אז מה עדיף? אנדרסון בספסל או אנדרסון ביציע? גם ככה נתקענו איתו כי אין קבוצות שרוצות אותו, אז לא מפריע שיישב על הספסל כי במקרה שכיאל או קולמה נפצעים יש לנו מחליף לא רע, עדיף מאשר יישב ביציע חצי עונה.
אנדרסון הוא שחקן טוב ואני בטוח שיש לו מקום בהרכב של כל קבוצה בליגת העל כולל מכבי חיפה, פשוט ציפו ממנו לדברים שהוא לא יודע לעשות, לדעתי הוא קשר אחורי מעולה ולא הייתי מתנגד לראות אותו מחליף את דרק בואטנג בבית"ר כשזה יעבור לחו"ל.
אין מצב שהוא ישחק במקום כיאל וקולמה. מרוב שאלישע בונה עליהם הוא לא החתים את הזר ההוא שהיום הוא באיאקס
שחר לא יכול לנסות למנוע מאיתנו לשחק בדוחא? מצויין שהם אישרו את האיצטדיון, למה אי אפשר לעשות את זה לפני הליגה? אם מכבי חיפה מאבדת שם נקודות היא צריכה לפנות לבית הדין הבינלאומי באירופה כדי להקנות לה ניצחון טכני. בעצם למה לא לפנות עכשיו? העניין הזה לא קשור לשיפוצים אלא לעניינים של סכנין שמזמן כבר היתה צריכה לרדת ליגה בשביל הטמטום הזה. רק שלא תחשבו שאני נגד ערבים או משהו כזה, מבחינתי מדובר פה בחוסר ערך ספורטיבי מוחלט, זיוף תחרות אם תרצו לקרוא לזה, כי בית"ר ומכבי ת"א, שתי מועדוני צמרת לא נאלצו לשחק במגרש הביתי של סכנין. בקיצור, עוד שערוריה של לוזון!
אני לא מבין מה אתה רוצה. למכבי חיפה יש משחק חוץ מול סכנין והיא תשחק אותו בחוץ, כי לסכנין יש זכות לארח במגרשה הביתי. בית''ר ומכבי תל אביב לא שחקו את משחקי ה"חוץ" מול סכנין בביתם, ומי שנפגעה מכך היא רק סכנין.
ואלה שהרוויחו מכך הן מכבי ת"א ובית"ר ירושלים, מכבי ת"א ניצלה את חוסר הביתיות של סכנין וניצחה, בית"ר לא, אך גם לא הפסידה. בכל אופן אנחנו לא צריכים להשתמש בזה כתירוץ, מכבי חיפה חייבת לקחת את מלוא הנקודות בדוחא בכדי להתקרב לפסגת הטבלה.
חברים, על מה הויכוח? נגיע לסכנין, נעלה 11 שחקנים, נסיים את המשחק מול 10 שחקנים של סכנין, כמה כדורים ברשת כשעל החתום קטן, רפאלוב ועוד אחד לקינוח. נמשיך הלאה, למה מי זו סכנין? (בציניות)