מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/08.

1. Don Joan Roman Member

הבהרה: אני נגד עונשי משחקי רדיוס ללא קהל.

אבל עכשיו נראה אם ההתאחדות מפחדת מיענקל'ה או שיש לאבי לוזון גם ביצים להתמודד איתו ולפגוע בו ובקבוצה שלו ולא רק לצאת על בית"ר ירושלים.

2. {forza-haifa} Member

איזה שטויות ?!
    מתי תבינו אוהדי בית"ר שלוזון לא נגדכם זה אתם פשוט מתגרים בו . ומגיע פה לחיפה רדיוס אז היא תקבל אותו בלי הרבה להתפלסף . ואם לוסון באמת שונא את בית"ר זה האוהדים שהביאו את זה על עצמם !

3. בוקלי 7 מכבי חיפה עד המוות Member

לוזון לא יוצא נגד בית"ר אתם מביאים את זה על עצמכם
    אבל מתי הוא יבין שאסור לתת עונשי רדיוס זה פשוט הורס את הכדורגל

4. shabaaz Member

מיזה בכלל אוהדי בית"ר שידברו על רדיוסים אחרי שהם מתנהגים בגזענות לשחקנים ערבים,רודפים אחרי אוטובוסים ורוגמים אותם באבנים(ולא בפעם הראשונה) ומכים אוהדים?!
    הם שידברו על ענשיה?חבורת מקקים עלובים.
    גם את שחקני הקבוצה שלהם הם מכים ועוד יש להם את הפה לפתוח.
    מה שמצחיק הוא שעכשיו הם מכחישים כל קשר לאוהדים שרגמו את האוטובוס באבנים.
    אלא מי רגם אותו?אוהדי ק"ש?חחח...עלובי נפש אין מלה אחרת.

מי שלא קרה את הראיון עם אלי ארזי לא יבין בחיים איזה מנטליות בשקל יש למועדון הזה ולאוהדים שלו.

אבל רגע...רגע!רגע!
    זה בסדר להרביץ,להכות,ולרדוף,לרגום...ולאם צריך לענוש ולהרוג מחוץ למגרש.כל עוד זה נעשה בדרך מתורבתת ובקבלת החלטות מסודרת של 'המשפחתון'(פעוטון יותר נכון...לה-פמיליה עאלק).כי אחרי הכל להשתין במגרש זה נחשב.אבל להשתין בקיר זה לא מסריח נכון?
    מנטליות כבר אמרנו?

5. {forza-haifa} Member

אף אחד לא אמר שלהרביץ ולזרוק חפצים ולשבור זה לא ראוי לעונש . זה ראוי ועוד איך ורדיוסים זה לא פתרון וגם הפחתת נקודות זה לא עונש .. פשוט לתת קנסות ממש גבוהות או להעביר את המשחק הבית הבא של אותו קבוצה למגרש נטרלי או דווקא למגרש של הקבוצה היריבה !

6. הרצליה Member

צודק

וזה לא הפעם הראשונה וגם לא האחרונה שאוהדי
    בית"ר התנהגו ככה פעה הבאה פשוט צריך לתת עונש שיפגע בבית"ר ולא בכל הכדורגל הישראלי
    (כמו עונש רדיוס)

7. Number 8 Member

מכה מקצועית קשה למכבי חיפה - ניר דוידוביץ', השוער הראשון של הקבוצה, ייעדר ככל הנראה כחודש וחצי מהמגרשים בעקבות ניתוח ארתרוסקופיה אותו ייאלץ לעבור בימים הקרובים, כדי לטפל בדלקת ברגלו, ממנה הוא סובל בשבועות האחרונים.

שוערה המחליף של הקבוצה, אמיר אדרי, שכבר פתח בשער בשבת במשחק הניצחון מול מכבי פ"ת בקרית אליעזר 1:3, עודכן ע"י המאמן אלישע לוי כי קיימת אפשרות שהוא יאייש את עמדת השוער הראשון בשבועות הקרובים.

8. AVISEY Member

המכה הכי קשה שיכלנו לספוג , ואני לא מגזים , חבל חבל .. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

9. מקסים לנגו Member

מכבי חיפה היא קבוצה מספיק טובה כדי להתגבר על החיסרון הגדול בעמדת השוער, למרות שחסרונו יכול להשפיע על כלל המערך. אדרי הוא שוער מצויין שיחד עם היכולת של קיינן והניסיון של חרזי יוכל להתגבר על חוסר הניסיון ולייצב את המערך האחורי של הקבוצה. יהיה בסדר.

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

היעדרותו של התמנון יכולה מאוד להשפיע עלינו, מקווה מאוד שאדרי יתגבר על חוסר הביטחון שלו,
    היו לו מספר טעויות במשחק מול מכבי פ"ת, קבוצה אחרת כבר היתה מנצלת את הטעויות הללו,

משחק הבא אנחנו מול סכנין, זה משחק שאנחנו חייבים לקחת בו את מלוא הנקודות, חייבים.

נקווה להופעה טובה של אדרי בין הקורות ... מצד אחד אני רוצה להיות אופטימי, אך משום מה אני פסימי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

11. שגיא Guest

אני דווקא ממש לא מחזיק מאדרי. הוא נראה סתם בחור מגודל והמשחק שלו מתאפיין בחוסר בטחון. גם במשחק מול מכבי פתח תקווה למעשה לא ראינו אותו נותן שום הצלה גדולה ששווה הצלת שער, מה שדוידוביץ' נותן לפחות פעם במשחק. מקווה שהוא יוכיח לי אחרת.

12. Igi Member

מסכים עם שגיא. כשיש בקבוצה שחקן שהוא הטוב במדינה בעמדתו, לאבד אותו זו מכה עצומה,בטח ובטח כשהמחליף שלו ברמה נמוכה. מה גם שעוד מעט נקבל את העונש ה"ספורטיבי וההוגן" של ההתאחדות ולא רק שנאבד הכנסות ואוהדים ממשחקי העונה בליגה, לאבד גם את השוער שלנו... לא נראה טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/08
  13. shabaaz Member

אדרי לא שוער גדול אבל אני אופטימי מאוד לגביו.
    הוא שוער שני בסדר לחלוטין ואפשר להכשיר אותו תוך שבועיים להיות בשער.זה לא שאנחנו משחקים פה נגד קבוצות מהצ'מפיונס שמפציצות אותנו במי ישמע 15 בעיטות לשער ותרגילים אדירים.סה"כ ליגת העל העלובה.
    ראינו את המשחק האחרון של אדרי וחוץ מחוסר הניסיון שלו הוא הפגין ביטחון רב ביציאות לכדורים ובהתנהלות שלו.חוץ מזה-הוא סה"כ היה שחוק(מעבר לזה שהוא לא שוער ענק).לדעתי אפשר להרוויח אותו כשוער שני קלאסי.תחת אלישע לוי כבר ראינו הרבה דברים בלתי צפויים קורים.

14. VaN Member

מבחינתי אדרי הוא שוער שני סביר, אבל יש לו בעיה גדולה מאוד עם כדורי גובה, נגד פתח תקווה הוא עשה המון טעויות שמול קבוצה אחרת היו עולות בשער.
    בכל אופן, כשדקל יחזור הוא צפוי עשוי לפתור את הבעיה הזאת יחד עם קרופניק לפחות באופן חלקי. ובלי לזלזל בסכנין, גם בלי ניר הציפיות מההגנה מול קבוצה שכבשה רק שני שערים בליגה לא צריכות להשתנות.

מעבר לסוגיית השוער, אני מאוד שמח שונתנים לרפאלוב ביטחון וגם אם פחות מצליח לו במשחק מסוים והוא לא משלים 90 דקות, הוא עדיין מקבל הרכב והזדמנות חדשה במשחק הבא. זו הדרך בבה צריך לנהוג עם שחקן כשרוני כמוהו, גם אם כרגע הוא נראה לא תכליתי או אפקטיבי.
    כל זה בתקווה שבעוד כמה זמן נוכל להנות מהיכולות שלו ומהתוצרת שהוא יביא.

15. {forza-haifa} Member

בואו נגיד ככה שההתקפה תצטרך לעבוד כפול כדי לחסות על כל הגולים שנקבל . אני לא יורד פה על אדרי הוא משו פשוט הוא שוער לא מנוסה אבל יש לו הרבה מאוד פונטציאל . נקווה שההגנה תכסה עליו ויעבדו איתו הרבה מאוד באימונים כדי להחדיר בו ביטחון וכמה מילים טובות מדוידוביץ' לא יזיקו ותאמינו לי שהוא יוכל לעבור את המשחקים בשלום עם מעט מאוד גולים !