איזה שכל? למה שישנו דווקא עכשיו את החוקים? בית"ר נענשה על זה לא מזמן עם משחק ללא קהל.. גם הפועל ת"א חטפה עונש ללא קהל, נכון זה מבאס וזה עונש שמוציא הרבה מהכיף לכדורגל אבל למה שההתאחדות דווקא עכשיו תעשה הנחות למכבי חיפה?
אם הם הפעילו את העונש על משחק כמו הפועל תל אביב-מכבי חיפה שהוא פוטנציאל לבלומפילד מלא, אני לא רואה סיבה הגיונית למה שהם לא יבצעו זאת גם על משחקים כמו אלו שצפויים לנו בהמשך. כמו שאמרת, נקווה לטוב.
לא משנה מה יהיה העונש, למישהו יהיה משהו להגיד. אם זה מהצד שלנו אז זה לא סופרטיבי לקבל עונש כזה, אם לא נקבל עונש רדיוס אז למה לא קיבלנו כי הפועל תל אביב כן קיבלה ואם זה היה קורה לבית"ר אז בלה בלה. בקיצור, זה ימשוך תגובות ולא משנה מה יהיה העונש.
הם אשכרה רוצים לתת עונש של 2 משחקי רדיוס בלי קהל על זה שזרקו טרופית שאפילו לא פגעה באסולין. אין בישראל כדורגל, לא היה בישראל כדורגל ולא יהיה בישראל כדורגל, תרחיקו את הילדים שלכם מהמגרשים שלא יידבקו במחלה הזאת, אבי לוזון יהרוס גם אותם. תמשיכו לצאת בקמפיינים להחזרת האוהדים למגרשים, מתחילת העונה כבר הרסתם משחק גדול אחד ואתם רוצים להרוס עוד 2, מעניין מה היה קורה אם האוהדים של מכבי פתח תקווה היו זורקים טרופית על שחקן.
קשה לי להאמין שנצליח להוציא תוצאות טובות ( נצחונות ) נגד נתניה ומכבי בלי קהל . אולי נצליח להוציא תיקו אבל זה יהיה בלחץ וחבל שאנחנו נשאף לתיקו אם עם אוהדים אנחנו יכולים לנצח ולרוץ חזק ואפילו לפתוח פער בצמרת .!
איכסולין קיבל מטר של קללות ובקבוקי מים במהלך המשחק. אנחנו עשויים לארח את מינכן 1860 ונתניה ללא קהל,אם עונש על תנאי מ-2007 יופעל לבסוף. כמו שאנחנו מכירים את הדמגוגים בביה"ד,הוא יופעל.
אלה קומץ קטן מאוד שזרק את הבקבוקים חבל לדפוק את כל הקבוצה בגלל זה אבל אין מה לעשות אם לא עונש של קהל זה יהיה הפחתת נקודות אז אני חושב שעדיף את המשחקי רדיוס .
איזה בקבוקים כבר אפשר לזרוק?? מותר להכניס בקבוקים למגרש ואני לא יודע על זה? לפי מה שהבנתי זרקו עליו טרופית או כוס קולה, אם על זה נותנים 2 משחקי עונה ללא קהל אז אפשר כבר לסגור את הכדורגל. אני שילמתי על מנוי ואין סיבה שאני יפספס 2 משחקים כל כך חשובים.
וגם בהפועל זה היה קומץ קטן, אז מה? זה לא משנה, אם לא יתנו לכם בסוף את העונש הזה ההתאחדות תוכיח כמה עלובה היא.
אין בעיה מר לוזון, תן עוד שני משחקים ללא קהל, במיוחד משחקים חשובים כמו מכבי חיפה - מכבי ת"א ומכבי חיפה - מכבי נתניה, אחרי שכבר הסכמת שהפועל תארח את מכבי חיפה במשחק טעון ללא קהל. אני נותן לך חצי שנה, גג שנה, עד שתצליח להרוס את הכדורגל עד ליסוד.
אם משו נזרק זה לא היה בקבוקים, אי אפשר להכניס בקבוקים לאצטדיון. בכל מקרה, חייבים להפסיק להעניש את כל הקבוצה, צריכים למצוא את האשמים הבלעדיים (למרו תשזה כמעט בלתי אפשרי) כמו שהיה בתקופת האבוקות.
על שקית טרופית מסכנה שהייתה ריקה נותנים רדיוס? אפילו אסולין לא שם לב שנזרק עליו "חפצים"(אם מה שבאמת היה, שקית טרופית ריקה). לפני שבוע בליגה הספרדית אוהדי ברצלונה זרקו אבוקה ליציע אוהדי אספניול וגרם לעצירה של 10 דקות במשחק, איזה עונש קיבלה ברצלונה? רדיוס זה בטוח שלא. בושה שעדיין יש עונשים של ללא קהל, הוכח כבר המון פעמים שבלי קהל אין כדורגל.
לוזון יצר כדור שכמעט בלתי אפשרי לעצור, כשהו נותן רדיוס לבית"ר אז הוא לא יכול שלא לתת לקבוצות אחרות, ואז זה לא יכול להיגמר כי תמיד יהיה איזה מקרה כזה. איך אפשר לעצור את זה? אין לי שמץ.