וה 3-1 על אשדוד? היכולת הטובה נגד בית"ר והפספוס נגד הפועל ת"א? במכבי חיפה יש קבוצה טובה עם יכולת טובה, אין שום סיבה שלא נגיע לאמצע העונה והלאה עם יומרות חזקות מאוד לאליפות עוד השנה.
ניצחון חשוב. מכבי פ"ת יריבה לא קלה שעשתה(למכבי ת"א) ותעשה צרות ליתר הגדולות. קולמה וכיאל נתנו משחק טוב ושלטו לאורך כמעט כל שלבי המשחק במרכז השדה, כאשר כיאל אפילו קינח עם עוד בישול גדול שרק מזכיר לנו כמה כישרון טמון בילד הזה. קולמה, לאחק משחק לא טוב מול בית"ר, חזר לעצמו עם הרבה מסירות טובות ומדוייקות והרבה חילוצי כדור. נקווה שתהיה המשכיות ליכולת של שניהם. קטן ממשיך היום את פתיחת העונה המרשימה שלו. אמנם במחצית השניה התעייף ונחלש, אבל בסך הכל עוד משחק טוב שלו. בוקולי לעומת זאת, היה הכי חלש בחלק ההתקפי שלנו אחרי רפאלוב. גולאסה שהחליף אותו היה הרבה יותר יעיל. האמת, כשרואים אותו משחק ונלחם זה כלל לא מפתיע שילד שעוד לא הגיע לגיל 17 עולה בהרכב של אחת הקבוצות הגדולות בארץ. לגבי פאנטיני- מדהים ההבדל בינו לבין ארבייטמן באיכות הפעולות ההתקפיות, איזו חזרה גדולה ל'טרור' אחרי התקופה החלשה שלו בזמן שהיה פצוע... כמעט בכל מהלך רואים את הטכניקה הגדולה שלו והיום הוא סוף סוף הביא לנו גם תפוקה , ואיזו תפוקה... שער מצויין אחרי הבישול של כיאל ועוד שער שללא שום צל של ספק שער העונה עד כה. לא בכל יום(או עונה) רואים ביצועים כאלה בליגת העל. רק נקווה שלא יקרה לו כלום בנבחרת ושימשיך ביכולת הזו, חלוץ גדול!
להגיד שבוקולי היה במשחק לא טוב זה לעשות עוול לברזילאי (ישראלי). נכון, אולי מבחינה התקפית הוא לא הבריק בקו הימני, (על אף שזכורות לי הרמות די טובות ממנו במחצית הראשונה) אך מספר חילוצי הכדור היום היה פשוט מרשים. הדקות הרבות במחצית הראשונה שבהם מכבי פתח תקווה התקשתה לצאת מהחצי שלה היו בעיקר בגלל גוסטבו. נכנס לא מעט פעמים לאמצע, עזר כאשר כיאל עלה להתקפה, וגם במחצית השנייה הוא זה שעצר פעם אחר פעם את פתח תקווה. אם היה לי באמת כוח הייתי גם בודק לך את מספר חילוצי הכדור שלו, שאני מוכן להתערב על כך שהיה מבין הגבוהים בין שחקני שתי הקבוצות.
בוא לא נתחיל לשקר את עצמו. שיחקנו נחמד- לא יותר מזה. נכון- לא בית''ר עד עכשיו מרשימה, ולא מכבי ולא הפועל תל אביב. (מתניה לא צריך לחשוש) איך לא הזכרת דווקא את בני יהודה? חושך מצריים. מול בית''ר נתנו חצי שעה טובה, אחרי זה לא כל כך סיכנו את השער שלהם והשליטה הייתה שלהם.גם מול הפועל תל אביב היה משחק חלש שבמזל לא הפסדו(החמצת פנדל בדקות הסיום של הפועל). ממשחקי בית מול קבוצות 6-12 כמו אשדוד ופתח תקווה לא צריך להתלהב אם מנצחים. בסה''כ את הגדולות עדיין לא ניצחנו, את הקטנות דווקא כן, אני לא בטוח אם היכולת הזאת תספיק לנו.
שי- לא עשיתי איתו עוול. קודם כל לא אמרתי שהיה לו משחק לא טוב, אמרתי שהוא היה חלש בחלק ההתקפי. הרי בוקולי במהותו זה בראש ובראשונה עזרה לקבוצה וחילוץ כדורים. גם בשנתיים האחרונות החלשות שלו הוא תמיד עזר לקבוצה, ירד למטה וחילץ כדורים, אבל מה לעשות שזה לא מה שאני מצפה משחקן כנף, במיוחד לא כששמתחילת העונה סוף סוף הוא הביא לנו את בוקולי האמיתי שבלי קשר לעזרה שלו בהגנה, חזר להבריק גם בחלק ההתקפי. היום, לצערי, הוא לא עשה את זה. אני מקווה שהמשחק הזה היה מעידה חד פעמית מבחינתו ובמשחק הבא הוא יחזור לעצמו גם בהתקפה.
בקצב הזה אני חוזר לערוץ הלוויני בתשלום שמשדר את המשחקים החשובים מהליגה הישראלית בכדורגל...זה עולה ל הרבה כסף, אבל אם אתם יודעים אתר אינטרנט ראוי לשמו שאפשר לראות את הקבוצה אז אנא.
בקבוצת הנוער ממשיכים להיות מושלמים, עוד ניצחון, הפעם במשחק חוץ מול הפועל ב"ש, 2:1. כמובן, מכבי מובילה את הטבלה עם 18 נקודות, מכבי ת"א, שניצחה את אשדוד 3:0, במקום השני עם 12 נקודות. כל הכבוד לצעירים שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
נציין רק שהקבוצה רק הייתה על סף איבוד נקודות לאחר הרחקה ופנדל שנשרק לחובתה בדקות הסיום, פנדל שהוחמץ והשאיר את מכבי חיפה מושלמת.
קהל של מטומטמים. עד שהקבוצה מצליחה, במיוחד במשחקי הבית, מגיעה כמות יפה של צופים בכל משחק, חייבים להרוס את זה בזריקת בקבוקים. מילא לצעוק לאסולין "מהמר מהמר", אבל לזרוק עליו חפצים? יופי גאונים שלי, עכשיו תזרקו בקבוקי קולה בבית על אמא כשייתקיימו שני משחקי הבית הבאים שלנו.
העניין הוא שיש לנו עונש כזה על תנאי ולכן הוא אמור להיות מופעל עכשיו. בינתיים יצאו בחיפה במבצע מנוי לחמישה משחקים, שכולל בין היתר גם את המשחקים המדוברים.
אם נפסיד את יתרון הביתיות בשני משחקים עם פוטנציאל למינ' 10 אלף צופים, בגלל שנזרקה טרופית ליד אסולין זה יהיה כ"כ לא ספורטיבי ומרתיח... זה לא נראה טוב, אבל אני עדיין מחזיק אצבעות שלאנשים שקובעים את העונש יהיה קצת שכל.