מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/08.

1. Igi Member

אין לנו מחליף לפאנטני עד ינואר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

2. MHFC Member

כל הכרטיסים כבר נגמרו ליציע שלנו..ובגלל שהקצו מעט מאוד נוער גם אני נאלצתי לקנות מבוגר.
    למי שלא הספיק לקנות, שיקנה ליציע של ביתר ויבקש מאחד השוטרים למטה לעבור יציע, זה יעבוד.

וכן יושבים ביציע הצפון מערבי...

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אם היו אומרים לי שאלישע לוי יביא זר אחד בלבד עם הגעתו, וגם הוא כזה שהגיע מבני סכנין, הייתי חושב שצוחקים עלי.
    לא יודע, טענתי מלפני חודשיים כי ההתנהלות של חיפה העונה די אדישה, ואם לא יאיצו את העניינים אנחנו נהיה במרוץ כנגד הזמן להחתים זרים חדשים. אז נכון, לא צריך להחתים שחקנים רק על מנת להגיד שהנה הוחתמו שחקנים חדשים, אך גם להזכר יומיים לפני סיום חלון העברות זה לא בדיוק מודל ראוי לדוגמא.
    אני לא מתביייש להגיד זאת, מכבי חיפה לא קבוצה מספיק טובה כדי לזכות העונה באליפות. וכן, האמת שדי חבל שלא הוחתמו השחקן שניים האלה שהיו הופכים אותנו מקבוצה שמציגה כדורגל יפה ומשיגה תוצאות לא רעות בכלל, לקבוצה מאיימת.
    לאור היכולת של שתי התלאביביות, בית"ר היחידה שבאמת מסכנת אותנו. הפערים צומצמו מהעונה החולפת, חבל שלא בוצע המהלך שיהפוך אותה לשווי כוחות.

4. Lupo Member

אתה צודק בהחלט. אלישע נכנס לאופוריה אחרי המשחק המצויין מול בית''ר בגביע הטוטו ובליגה מול אשדוד.
    אחר כך הוא הבין שזה לא יכול להימשך כך באופו רציף, וחייבים להביא עוד חלוץ.
    אליפות? אנחנו לא קרובים לזה אפילו. הקבוצה רדודה ומשעממת כמו בסוף ימי רוני לוי ואני מקווה מאוד שמשחקים כמו בני יהודה לא יחזרו בקרוב.

5. צחי לייבמן Member

אולי הקבוצה משעממת , אבל כרגע עדיף לאגור נקודות וזה מה שהקבוצה עושה.

6. Igi Member

דווקא השחקנים שהוא הביא מסכנין התבררו כאחלה רכשים, אבל נעזוב את זה. חבל שלא השאירו את בן בסט, הוא היה יכול להיות אחלה מחליף לפאנטני. בטח שיותר משלומי...

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאמין לי שאם הייתי חובש כיפה לא הייתי נכנס בכלל ליציע אוהדי פיינורד אפילו אם סתם הייתי רוצה לראות מה קורה שם...בקטעים האלה האלימות בכל המדינות שווה, הכדורגל מושך תמיד את האספסוף האלים והגזעני. למה אתה חושב שההתאחדות ההולנדית עמדה לפתוח בחקירה כנגד הקהל של פיינורד אחרי המשחק ביום ראשון בין פיינורד לאייאקס ברוטרדם? מותר לך לנחש, כמו שמותר לך לדעת שגם פה לא עושים דבר נגד הגזענות והאנטישמיות במגרשים. פיינורד לבטח יקבלו קנס ותו לא, אני כבר מזמן רואה משחקי כדורגל מהליגה ההולנדית בלי ווליום...

לחזור למכבי חיפה, לדעתי טוב שהקבוצה לא הביאה זר בדקה התשעים. מבחינתי שבמועדון יסתכלו עכשיו כמה חודשים כדי שבינואר הקבוצה תתחזק. פשוט מה הסיכויים ששחקן יצליח אם יגיע במהלך הדקות האחרונות של תקופת ההעברות? אגוארו לא יעזוב את אתלטיקו מדריד, גם לא קלאס יאן הנטלאר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. FC_Bayern Member

למכבי חיפה יש קבוצה טובה מאוד, זה נכון שהספסל שלנו יחסית חלש, אבל עדיין- עד ינואר זה צריך להספיק לאסיפה לא קטנה של נקודות. בסה"כ יש לנו 11 שחקני הרכב טובים מאוד, שיכולים להתמודד שווה בשווה מול כל קבוצת צמרת אחרת בליגה. בינואר כבר נביא את ראנספורד (ונשלים את חוליית החוד) ואולי עוד קשר, שגם הוא ישלים לנו סגל פותח מצויין+שחקני ספסל טובים.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא נוכל להחתים קשר נוסף בשל העובדה שאנדרסון ממש את החוזה שלו בקבוצה, וישמש כזר הרביעי שלנו. אני חייב לציין שיהיה מעניין לראות כיצד אנדרסון יחזור לקבוצה, ועל תקן של איזה מחליף נראה אותו. כיאל וקולמה הוא שילוב נפלא, כאשר קולמה בדרך כלל ההגנתי יותר וכיאל הוא ההתקפי יותר. לא במקרה הוא כבש שער לפני מספר משחקים ואף היה אחראי לבישול לרפאלוב. אנדרסון אולי קשר אחורי סביר, אך בחלק ההתקפי הוא די מוגבל. אני מתאר לעצמי שהוא ישחק כאשר קולמה יקבל מנוחה/ ייפצע/ יושעה, ומקומו של כיאל בהרכב הפותח יישאר.
    כסיכום, כשחקן מחליף אשר ירחיב לנו את הסגל הוא לא רע בכלל, במיוחד כאשר כרגע, עם הדגש על כרגע, הוא לא תופס מקום של אף זר אחר שהיה אמור להגיע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/9/08
  10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אחרי שקבוצת אינטרנסיונל הברזילאית סירבה לשחרר את אדריאנו מרטינז למכבי חיפה,
    קיבלו הירוקים הבוקר עוד בשורה לא נעימה, כשמו"מ שניהלו עם חלוץ מדרום אמריקה התפוצץ,
    וכך נותרה הקבוצה ללא מועמדים, כשחלון ההעברות נסגר מחר.

עד חודש ינואר לפחות. שלומי ארבייטמן לא ישוחרר לקבוצה אחרת, והוא צפוי לקבל יותר הזדמנויות בהרכב בחודשים הקרובים.
    - - - - -
    למה זה מגיע לנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    עד ששמחתי אתמול ואמרתי : "ברוך שפטרנו מעונשו של זה", למה? למה אנחנו צריכים לסבול אותו?
    יש שיגידו שטמון בו פוטנציאל ולא נותנים לו מספיק הזדמנויות, אבל בזמן שנותנים לו הוא לא מוכיח
    את עצמו ולפי יכולתו הוא פשוט לא ראוי לפתוח בהרכב, לא רק שלא לפתוח בהרכב, גם לא להיות שחקן ספסל ...

וחשבתי שנסגור עם חלוץ זר שישחק לצידו של פאנטיני וכך יהיה לנו מחץ בהתקפה,
    אבל המו"מ פוצץ ונותרנו עם שחקן בלוף בסגל, גועל נפש.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא צריך להגזים. אפילו לא ראוי לשמש כשחקן ספסל?

12. שגיא Guest

ואולי מי שיתחיל לקבל את ההזדמנויות הוא מוחמד גאדיר שבינתיים כבש שער בטדי מול בית"ר בגביע הטוטו. הדיווחים אמורים פצצה לחיבורים. יהיה מעניין לראות.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מה שבמיוחד הפתיע אותי היה העדפה של גאדיר על פני ארבייטמן. תחילה חשבתי שיש כאן רמז לגבי המשך דרכו של שלמי בקבוצה, אך לאחר מכן כששלומי כבש הוא מיד רץ לאלישע לוי ונישק אותו. מבולבלים?גם אנחנו.
    בכל אופן, נחמד לראות שעל אף שעל פניו נראה שהספסל שלנו לא נוצץ במיוחד, יש שם לא מעט שחקנים שיוכלו לתרום לנו להמשך העונה. כמובן שקשה להשוות בין הלחץ בגביע הטוטו לבין משחקי ליגה חשובים, אך בעונה ארוכה ומרובת משחקים, לא הייתי כלל פוסל תרומה שלהם להמשך.

14. Igi Member

כנראה שהוא פשוט לא יכול שלא לכבוש בטדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    בכל מקרה, בואו נקווה שזה יתן לו ביטחון להמשיך ושיצליח להאכיל את כולנו בכובעים.

שער פשוט ענק של גאדיר, מחמם את הלב לדעת אילו כשרונות צעירים צומחים להם במחלקת הנוער של מכבי חיפה. ומה עבר על הראש של כיאל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏25/9/08
  15. FC_Bayern Member

במשך שלבים רבים של המשחק חשבתי שכיאל זה בעצם...קטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    עד שהתרגלתי כבר הגיעה דקה 70 בערך...