מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/08.

1. Don Joan Roman Member

בינתיים שום דבר לא מתפורר והשחקנים שיעזבו אחריי הקיצוץ בתקציב יהיו שחקנים שהתרומה שלהם למועדון לא מצדיקה את סכומי הכסף שהם מקבלים כגון עידן טל ומיכאל זנדברג שגם הם לא ישוחררו בחינם אלא רק תמורת סכום כסף שהנהלת בית"ר ירושלים תקבע או אם החוזה שלהם נגמר ובית"ר לא מעוניינת להאריכו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/9/08
  2. gustavo_broccoli Member

המשחק של חיפה היום היה עם הרבה מצבים, אבל אפס ניצול,וזה לא טוב.

3. AVISEY Member

יניב קטן במשחק נהדר היום, הוא עבר את שחקני הפועל כאילו הם לא שם, והיו לו כמה מסירות נפלאות , פשוט היה כיף לראות אותו, מקווה שיפרגנו פה בפורום , סוף סוף יניב קטן הראה מה הוא שווה(וזה לא הכל ), שימשיך ככה ומקווה שקשטן ישים לב טוב טוב ..

4. Cup of Tea Liverpool, UK

הלוואי שקשטן ישים לב. אולי אז הוא ישחרר את בוזגלו לצעירה מול איטליה.

ועכשיו אתם: "אבל הבוגרת מעל לכל......בלהבלהבלה.."

5. gustavo_broccoli Member

ק(ש)טן לא רואה, הוא רק שומע מה סיני לוחש לו.

6. Lupo Member

עזוב אותך מקשטן, הוא עוד יהפוך אותו לקשר אחורי. שיתרכז רק בחיפה, הכי טוב.

7. gustavo_broccoli Member

אבל שיתרכז ויבקיע, לא משחק אחד וייעלם לנו.

8. Lupo Member

הוא נתן היום משחק טוב, זה שהוא לא הבקיע לא אומר שהוא נעלם.

9. AVISEY Member

נראה שהזריזות חזרה לקטן , הוא נהיה שחקן פשוט שמח, ועל זה מגיע קרדיט גם לאלישע .

קטן: "העונה כולנו שמחים יותר"

חבל לי על הפציעה של פנטיני , גם כי הוא שחקן מצוין והיה חסר, וגם כי אני פשוט לא יכול לראות את ארבייטמן משחק כדורגל .

10. Igi Member

אני חושב שהביקורת על ארבייטמן קצת מוגזמת. נכון שהוא היה השחקן הגרוע ביותר במגרש אתמול, אבל זה בעיקר בגלל שהוא פשוט לא יעיל כחלוץ מטרה בודד. מן הסתם זה לא יפעל העונה לזכותו, כי לא זכור לי מתי בשנים האחרונות חיפה שיחקה בשיטה של שני חלוצי חוד(ובכלל אף אחת מהגדולות לא משחקת בשיטה הזו). העתיד של שלומי לצערי לא נראה מזהיר כרגע, נקווה שאני טועה.

לגבי קטן, נראה שהמאמן האישי שהוא הביא בקיץ והגישה החדשה שאימץ עשו לו טוב, כי לפי 2 המשחקים האחרונים נראה שיניב קטן חזר להיות רמה מעל הליגה(כמו שהיה לפני שיצא לווסטהאם), אבל כמובן שמוקדם להסיק מסקנות. אם זה ימשיך ואם זה יזכה באותו בזימון לנבחרת? לא ממש אכפת לי, העיקר שימשיך להתרכז ביכולת המדהימה שלו בחיפה, זה כל מה שחשוב.

ד"א, מישהו שם לב אולי מי הקפטן של חיפה ב-2 המשחקים האחרונים? אם אני לא טועה ראיתי שבמשחק ה-1 זה היה חרזי ואחרי שנפצע העביר לקטן.. אתמול זה היה רק חרזי?

11. {forza-haifa} Member

אחרי התצוגה של קטן אתמול ואני מאמין שהוא ימשיך בתצוגה הזאת קששטן יהיה חייב לזמן אותו לנבחרת כי הוא יכול להוסיף אמון לנבחרת בעיקר מהירות וזריזות .

בקשר למשחק אתמול אני חושב שתיקו לא מקפח אף צד ואם הוא כבר מקפח אז הוא מקפח דווקא את הפועל כי הם הגיעו למצב הכי רציניים בכל המשחק ועוד החמיצו פנדל .

12. shabaaz Member

אני כל כך מצטער שלא ראיתי את המשחק הזה...וקייוותי שהוא ייערך עם קהל ואסע אליו

חייב לספר לכם משהו:ביום חמישי חליתי באופן די קשה בוירוס וביום שישי כבר התפנתי למיון.כל מה שחשבתי היה על המשחק(מלבד על הבריאות כמובן).המצב היה נראה שמיטיב עימי מאחר ושיחררו אותי באותו יום,ואמרו לי שאין לי מה לדאוג ולהישאר עד שהכל יעבור לי.עד שביום שבת המצב החמיר והאשפזתי שוב בצהריים,אחרי כמה ימים שלא אכלתי,שתיתי וכמעט זזתי.
    עדיין אני זוכר איזה רגע שאני מתקשר לאח שלי ואומר לו שיעביר את הממיר בבית לחדר אחר כדי שכשאני אבוא אני אוכל לשכב לראות שם לראות את המשחק.
    האמונה הטפלה שלי אמרה שאם אני בבי"יח מכבי חיפה מנצחת 4-1 אבל משום מה תיקו אפס.
    בסופו של דבר,לא הספקתי לראות את המשחק-אלא רק לנג'ס לכולם ולעכוב בפלאפון.
    שחררו אותי משם ב-1:30,הייתי שמח עד הראש,עייף אבל אמרתי לעצמי שאני קונה תיקו(תרתי משמע).העיקר הבריאות.

13. {forza-haifa} Member

כולנו עוברים דברים דומים אחי ואין אוהד שרואה את כל המשחקים , יש משחקים שמפספסים אין מה לעשות . העיקר שהחלמתה וברוך רופא חולים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. FC_Bayern Member

גם אני קונה תיקו. למען האמת עוד לפני המשחק ידעתי שרשום על המשחק הזה X אחד גדול (תרתי משמע). משחק ללא קהל=חוסר עניין=חוסר מוטיבציה=חוסר בגולים=0-0.

נכון שהיו צריכים להיות כמה שערים אתמול (לפחות 3) אבל אתם יודעים מה? התוצאה משקפת, וסה"כ- בסדר גמור. לא יכול לחכות כבר למשחק נגד הזהובים...אני בקרית אליעזר כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. {forza-haifa} Member

אני הייתי מעדיף שהמשחק נגד בני יהודה יהיה בבלומפילד ( פשוט שמה לחיפה יש יותר מזל ינגד מכבי ובני יהודה ) אבל בכל זאת צריך לנצח ולנסות לפתוח פער בצמרת .

חוץ מזה דקל קינן כנראה לא ישחק מפני ששבר את האף . אסור לו לשחק במשך שבועיים .
    החלמה מהירה . !