לשחקנים של בית"ר אין בעצם שום מוטיבציה: הם יודעים שזו העונה האחרונה שלהם לקבל שכר פי 5 ממה שהם שווים,אז הם יעבירו את העונה בסבבה כל מי שיוכל למצוא קבוצה בסכום סביר יברח, והם יישארו עם השאריות. אף שחקן מבחוץ לא ירצה לבוא לשחק בקבוצה עם עתיד מעורפל.
זה לא הדיון של בית''ר, אבל בכל זאת אתייחס לנושא כי זה קשור גם במכבי חיפה. ברוקולי, אין כזה דבר ששחקנים לא ירצו לשחק שם בגלל שהעתיד שלהם מעורפל, כל עוד הם משיגים את החוזה שהם רוצים לא איכפת להם. יש להם חוזה בקבוצה ואין להם שום סיבה לעבור לקבוצה אחרת אם השכר שלהם יפגע. זנדברג מרוויח 350 אלף דולר לעונה אם אני לא טועה. במקרה שיחליטו לשחרר אותו הם צריכים או לשלם לו את משך החוזה שנשאר לו בקבוצה, או שימצאו קבוצה אחרת שתשלם לו את אותו השכר ובכך הוא יסכים לחתום בקבוצה שתקנה אותו. זנדברג זה סתם דוגמא. אני לא יודע למי נשאר בביתר חוזה לעוד כמה עונות ולמי מסתיים החוזה בקיץ, אני לא חושב שאנחנו צריכים להתחיל לאכול מהשאריות שלהם. את תמוז הייתי שמח לראות מגיע לחיפה, אבל שחקנים כמו טל, זנדברג בנאדו וכו' - בהם לא הייתי נוגע.
תמוז? אם כבר הייתי מנסה להביא את ברוכיאן שלא חתום שם על חוזה ששחר לא יכול לשדרג,ואת הקוצ'וקין הזה שהוא כישרון ענק ובטח מרוויח שם רק כמה גרושים. את הזקנים שמרוויחים שם מליונים צריך להשאיר לעטר וקורנפיין, ולשני התותחים שמנהלים באמת את בית"ר,בעצם תותח ותותחית,יחד עם הקוסם שלהם.
שחקנים עם חוזים נמוכים אין להם סיבה לשחרר. שחקנים כמו טל וזנדברג עם חוזים מנופחים הם הראשונים שילכו לדעתי.
בתור בלם, הוא שחקן מוכשר ומבטיח מאוד. בתור מגן ימני שצריך לתמוך בהתקפה, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
אני קורא פה תגובות של פינטוזים על ברוכיאן, בואטנג, תמוז וקוז'וקין ואני שואל את עצמי: האם בית"ר תשחרר אותם למכבי חיפה? ויותר מכך האם למכבי חיפה יש את הכסף לשלם לבואטנג ולפתות את אבירם לעזוב את הבית? על 2 השאלות אפשר לענות במילה אחת: לא! נכון, התקציב של בית"ר יקוצץ בכמעט חצי, אבל הוא יקוצץ בחוכמה לאחר שיקולים מקצועיים וכלכליים כאחד, לא הולכת להיות פה מכירת חיסול (ומי שרוצה לדבר באוויר מוזמן אבל עדיף לדבר ת'אכלס מה קורה עכשיו במצב הנתון הזה) של שחקני בית ושחקנים שתורמים למועדון אלא הולך להיות קיצוץ במשכורות של חברי ההנהלה, אם קודם היו"ר קיבל 4.7 מיליון ש"ח בשנה אז עכשיו קורנפיין יקבל מיליון ו-200 אלף ש"ח לשנה, אם קודם הדובר קיבל 2 מיליון ש"ח בשנה אז עכשיו הוא יקבל חצי מיליון ש"ח וכך הלאה, וקיצוץ במשכורות של שחקנים שמסיימים חוזה או מכירות של כאלו שלא תורמים למועדון ועוד דברים שמטרתם היא 1. להחזיר את השפיות הכלכלית לבית"ר 2. לחסוך כסף שיילך כנראה להקמת מתחם אימונים 3. לתת יותר במה לשחקנים המוכשרים תוצרת מחלקת הנוער כדוגמת קוז'וקין, בראשי, ורד, אידבינדר, מויאל, ריקן, עזריאל, ניסים, משעלי, הרוש וכו'.
לפי דעתי השחקנים הבאים ילכו מבית"ר לאירופה ולמכבי ת"א\נתניה: טל,בנאדו,תמוז,יצחקי,בואטנג,אלברז,קאלה,זנדברג מכבי חיפה יכולה וצריכה להילחם על השחקנים הבאים:גרשון,ברוכיאן לדעתי אי אפשר לדעת אם שאר השחקנים ישארו עם בוס אחר שיתמודד עם חובות הענק בתקציב נמוך. מישהו דמוי פניג'ל אבל בטח לא פניג'ל. הוא בטח יצליח להשאיר את קאלה,בן שושן,קוזוקין,אמסלם,זנדברג,עזריאל.
אני לא מאמין שיעזבו כאלה הרבה שחקנים/כוכבים ( ועוד מההרכב הפותח ) של בית"ר . אולי חצי מכל השחקנים שאמרתה שיעזבו אכן יעזבו . גידאמק הוא איש עסקים טוב אני חושב שהוא יצליח לסדר את הבעיות והעניינים . אולי יש לו עוד כמה מליונים שהוא פשוט לא יכול למשוך מסיבות שונות אנחנו לא באמת יודעים מה הבעיות של גידאמק אז אני חושב שזה מוקדם לדבר על "פשיטת רגל " של גידמאק ונפילת בית"ר .
ברוכיאן לא יעזוב את בית"ר, הוא סמל במועדון הזה וכל מאמן, גם עטר, יודע שעל מנת להצליח בקבוצתו החדשה הוא ייצטרך לבנות על הירושלמי הצעיר. מעמדו של ברוכיאן רק ייתחזק ככל שתתקדם העונה, במיוחד אם ימשיך להציג יכולת כה גבוהה. לגבי גרשון, באמת שאני לא מוצא סיבה אחת להחתים אותו. הוא כבר לא נער, ולדעתי גם קצת מעבר לשיאו. בנוסף, החתמתו תדחוק לצד את אחד מהשניים-קרופניק או מימון. את שני השחקנים האלו הייתי רוצה לראות נשארים בקבוצה, ולכן אין שום סיבה שהוא יגיע לחיפה. נוסף על כך, גרשון לא יוותר על הסכומים שהוא מרוויח בבית"ר, ולאור העובדה שאין בלמים טובים ממנו בשוק, גם בית"ר לא תוותר עליו.
לא מבין בכלל למה התחלתם לבנות על שחקנים של בית"ר או של כל קבוצה אחרת בישראל של היום? למכבי חיפה יש מספיק שחקנים טובים כדי להצליח, מה שחסר לה זה שני זרים רציניים וטובים - ברגע שהם ימצאו, העסק הזה סגור. אל "תאכלו" את הדייסה שהכינה לעצמה בית"ר, זה רק יזיק לנו.
בתקופה הקשה הזאת של בית"ר שאני מאמין שהיא עוד תמשך אנחנו נראה כמה האוהדים וכמה השחקנים נאמנים לקבוצה , כי לא מעט שחקנים התגלו כבוגדים וכחובבי כסף מושבעים כאשר קיבלו הצעה מבית"ר אז אני לא יתפלא שכדברים יתחילו להתפורר בבית"ר ( ולא נראה לי שזה יקרה כל כך מהר ) שחקנים יקחו את הרגליים שלהם וילכו .