הוא עשה המון תנועה על כר הדשא והוא עושה רושם של שחקן עם איכויות גבוהות אבל מוקדם להסיק מסקנות. קולמה כמו קולמה, אני מרוצה ממנו, מהתעוזה שלו, גם כשהוא מאבד כדור הוא רץ אל עבר השחקן היריב בשביל לתקן, לפעמים הוא עושה את זה באגרסיביות טיפה ועושה עבירות אבל הוא שחקן גדול, אין לי מילים אחרות לתאר אותו. אני עדיין אנטי ארבייטמן, אני לא מבין איך שחקן שמציג יכולת בינונית מינוס בכל משחק, גם אם זה באימון, נשאר בקבוצה, למה אלישע מתעקש להשאיר אותו? זה משהו שלא מובן לי.
גם לאלישע לוי אין. אני חושב שבהחלט יש מקום לשקול להחתים את הילד הגנאי ולשתף אותו במשחקי הקבוצה החל מדצמבר.
את שני השערים הראשונה של חיפה אולי הגנה יותר רצינית(ושיפוט מדוייק יותר), הייתה\היו יכולים\יכולה למנוע, אבל אין ספק שחיפה שלטה במשחק והגיע לה לכבוש שערים נוספים. מעבר לעובדה שהשחקנים עלו למגרש בחיוך, בעיקר יניב קטן, שמתי לב לשני שינויים אחרים בחיפה: 1. כל הקבוצה עושה תנועה ללא כדור, דבר שלא היה בשנה שעברה. השחקנים היו עומדים על המגרש והיו מנסים לנצח בהליכה, ככה זה לא עבד מן הסתם. 2. פאנטני עושה הרבה דברים בחלק הקדמי. בשנה שעברה הוא לא כל-כך הרשים אותי, ולא הבריק פה כל-כך. השנה רואים ממנו ניצוצות של שחקן גדול, שחקן חכם שיודע עוד דברים פרט לבעיטה או נגיחה. הוא נע לעומק בצורה חכמה, מפגין שליטה טובה בכדור, מוסר כשצריך ונראה חד מאוד. בקשר לעניין של שחקן זר, אותי ג'וזה ההוא דווקא הצליח להרשים. הוא נראה מתואם עם קטן כאילו הם משחקים בייחד כבר שנה לפחות, הוא היה חד, דריבל לא רע, ראיית משחק, הכל חוץ מכושר גופני, וזה דבר שאפשר היה לתקן, לא היה קורה כלום אם הוא היה נכנס לשיאו אחרי חודש או חודשיים, ובינתיים היה עולה מהספסל או כאלו. יכול להיות שאלישע פיספס. הקבוצה הייתה צריכה להתחזק בעוד שחקנים התקפה. מצד שני, אולי אלישע החליט לבנות על השחקנים הצעירים כסותמי חורים, משום שלא התרשם מאף שחקן זר(כנראה הוא ראה משהו שאנחנו לא ראינו מג'וזה ההוא\יודע דברים שאנחנו לא יודעים).
הוזכר לפני כמה ימים שיכול להיות שראנטו יחזור כי הוא חתום לארבע שנים נוספות בקבוצה . ודובר על חיפוש אחר "יעקובו " הבא של הקבוצה ולפי דעתי החלוץ הגנאי הצעיר יכול להיות כמו יעקובו , לא כרגע אולי אבל עוד כמה שנים הוא יכול להפוך למכונת שערים .
אני לא חושב שהוא מתאים כרגע לחיפה במיוחד שהוא שחקן שמשחק במרכז המגרש ויש לנו מספיק שחקנים באמצע . אבל ככל הנראה הוא כבר מצא קבוצה אם לא שומעים ממנו .
אני גם מעדיף שלא יחזירו אותו,סתם רציתי לדעת אם הוא כבר מצא קבוצה או שיש סיכוי שהוא יחזור אלינו ויתפוס מקום סתם.
לא ידרוך יותר במכבי חיפה. המשחק נגד הפועל ת"א נקבע לשבת הקרובה בשעה 19:20 באצטדיון בלומפילד - ללא קהל. תסכימו איתי שניצחון בבלומפילד תוך תצוגה לא פחות רעה מהמחזור האחרון, יציף למעלה את ההתלהבות של כולם - מקום ראשון מחזור שני רצוף וספתח מעולה לקראת ההמשך.
לדעתי יש מקום לשקול את חזרתו של רנאטו, מאז עידן טל לא היה לנו קשר קדמי ברמה גבוהה ורנאטו למרות שהראש לא היה בכדורגל בעונה שעברה הוא הראה ניצוצות של שחקן גדול. באמצע העונה היו לו חודשיים נפלאות, כמעט כל משחק גול... יש לו מקום בסגל של מכבי חיפה למרות שהקישור די עמוס, אבל זה טוב לרוטציה, החזרה שלו והחתמה של רונספרד יכולים להיות חיזוק משמעותי.
רנאטו שחקן איכותי, אבל הוא לא מראה שום רצון לשחק כדורגל. הנחישות שלו שואפת ל-0, ועם כל ה"אני מאמין" של אלישע, אין לו מקום בתחום הזה.
אני מסכים עם מנשה, כבר אמרתי את זה בדיון עליו לא פעם אחת, כישרון יש לו אבל החוסר מוטיבציה להשקיע ולהוכיח את עצמו עוד בלטה בעונה שעברה. ואני חושב שעצם המחשבה להחזיר אותו היא בדיוק כמו להמר על קבוצה בווינר, כמה שהוא איכותי ויודע כדורגל, אין לדעת איך תהיה העונה שלו אם אכן הוא יחזור. אני הייתי מוותר עליו.
אבל עדיין חסר לנו את השחקן בתפקיד שלו, או אולי אפילו ברמה שלו... עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד, לא ניתן לדעת באיזה שלב של העונה החיוכים של קטן ייפסקו, או האם בוקולי ישחזר את ימיו היפים או רפאלוב יעשה את הפריצה... שחקן כזה יוסיף הרבה ברק ותיחכום למשחק הקבוצה וישלים התקפה קטלנית לדעתי.