מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/08.

  1. gustavo_broccoli Member

    הצטרף ב:
    ‏27/7/08
    הודעות:
    242
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה שהכי משמח זה השקט.כשעובדים בשקט בלי שערוריות כל שני וחמישי אז יהיו תוצאות.

     
  2. dany14792 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/7/08
    הודעות:
    15
    לייקים שהתקבלו:
    0
  3. מקסים לנגו Member

    הצטרף ב:
    ‏31/7/02
    הודעות:
    437
    לייקים שהתקבלו:
    0
  4. מקסים לנגו Member

    הצטרף ב:
    ‏31/7/02
    הודעות:
    437
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אומנם מעט באיחור אבל אני חייב לומר כמה מילים.

    כמי שמתקשה זה שנים להתנתק ממשחקי הכדורגל בישראל, למרות כל החסרונות שבהם, צפיתי גם בסוף השבוע האחרון במשחקים ששוחקו והתרשמתי (מעט) אודות איכות הקבוצות ורמתם.

    אני לא הולך לספר לכם על כל הליגה, אלה לגעת רק במה שבאמת מעניין את רוב האנשים שנכנסים לקרוא אשכול זה - מכבי חיפה. כשראיתי את המשחק, עם המסירות המהירות, ההתקפות המסוכנות והעובדה כי ההבדל בין 3 שערים לבין כפול מזה נובע מהמילה "מזל". זאת יחד עם האיכות "הפנומנלית" של שאר קבוצות ליגת העל, תחושת בטן חזקה אומרת שלמכבי חיפה צפוייה עונה טובה. במקרה של הבאת 2 זרים נוספים - עונה מצויינת, מקום ראשון, זוכרים אותו?! בהצלחה.
     
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    קיצר מזל טוב למכבי חיפה על האליפות. כולה מחזור אחד...
     
  6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    כולה אמר שאפשרי לקחת אליפות, גם ברור שאם היו אומרים אותו דבר על קבוצתך היית קופץ נכון?
     
  7. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    עזוב אותו, הבן אדם חי מלהיתפס פה על קטנות.


    מקסים - אין ספק שאתה צודק. לא יודע עד כמה זה ישליך על המשך העונה, אבל אין ספק שאיכות ומהירות ההתקפות+הנחישות של השחקנים השתנתה לחלוטין עם מהעונות הקודמות.

    עוד דבר קטן - נאחל כולנו בהצלחה לניר. למרות הטעות, לכולנו ברור שהוא היה ונשאר השוער הישראלי הטוב ביותר. אמן ויקבל את המקום שמגיע לו בשבת.
     
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    בשביל לדבר על אליפות צריך לראות דפוס, דפוס זאת אומרת לתת לקבוצה לרוץ סיבוב. אתה לא יכול לבוא אחרי מחזור אחד ולהגיד שאם יעשו X ו-Z אז הקבוצה תרוץ לאליפות. זה לא חוכמה להגיד, החוכמה היא להגיד ולדבר תוך כדי העשייה, ותוך כדי העשייה זה סיבוב, 11 משחקים, יכול מאוד להיות שבמחזור 11 מכבי חיפה תוביל את הטבלה, ואז יהיה רלוונטי לדבר על אליפות, אבל כל העוד לא הגענו אפילו לשליש הסיבוב הראשון, שהקבוצות אפילו לא משחקות כמה משחקים ברצף בשביל לראות לאן הקבוצה נוטה לדבר על אליפות או על אפשרות לאליפות זה לא ריאלי.

    זה אותו הדבר שיגידו על מכבי שהיא יכולה לרוץ לאליפות, על בסיס מה בדיוק? על בסיס שהם ניצחו את בני יהודה? ואם יפסידו אחרי זה לבית"ר אז? נכון זה לא אומר שהם לא ירוצו לאליפות אבל זה גם לא אומר שהם כן ירוצו. צריך לזכור במיוחד את עונת הגלאקטיקוס, מכבי ניצחו גם את בית"ר וגם את הפועל ב-2 מחזורי הפתיחה, נחשב אולי ל-2 היריבות הקשות ביותר, אבל מתוך 27 נקודות אחר כך הם לקחו 11! והיו בפער של 16 נקודות ממכבי חיפה! תנו לקבוצה לרוץ שנראה מה באמת צריך לעשות בסוף הסיבוב הראשון בשביל להביא אליפות, כשעוד אפשר לתקן ולא אחרי משחק.
     
  9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    תמיד חייבים לתת השערה על האליפות, והוא אמר שאחרי 4 משחקים שמכבי חיפה כבר עשתה היא משחקת יפה, מה רע? שאומרים על בית"ר שהיא תזכה באליפות בטוח זה לא בסדר?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/9/08
  10. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    ראינו את אותו משחק? כי אני ראיתי גול באופסייד, גול מפנדל שלא היה ועוד גול במזל.
     
  11. gustavo_broccoli Member

    הצטרף ב:
    ‏27/7/08
    הודעות:
    242
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כמו שכבר אמרתי זה קצת מוקדם מדי לסכם עונה שרק התחילה.
     
  12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    אז כנראה שאתה לא רואה טוב, ידידי.
    תוציא לך מהראש שהיה אופסייד כי בכלל אבל בכלל בכלל לא היה.

    אבל עזוב אין עם מי לדבר, מכבי חיפה הציגה יכולת טובה+ והיתה ראויה לניצחון הזה,
    בעוד שקבוצתך האהודה מהבירה שיחקה נגד קונוסים ולא הצליחה לנצח ...

    הוא לא אמר שחיפה תאבק בוודאות על האליפות אבל בהתחשב בשנתיים האחרונות הרעות שהיו לקבוצה,
    יש שינוי לטובה, אווירה שונה, מאמן חדש, רוח רעננה, תצוגת כדורגל טובה במשחק פתיחה, מקווה שתהיה המשכיות.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/9/08
  13. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    כל מילה בסלע. במיחד משפט המפתח בהודעה שלך לבן אדם שמגיב על משחק שלם לפי הגולים שהובקעו בו - אין עם מי לדבר. שכחנו כנראה שבכדורגל של היום צריך להציג התקפות מרהיבות עיניים(בערך כמו האליפויות האחרונות של בית"ר, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx ) כדי להגדיר משחק של הקבוצה שלך כמשחק טוב, מה שללא ספק היה בקריית אליעזר בשבת האחרונה. כמו שנאמר פה כבר, לא מדברים על אליפות, אבל בהחלט מדברים על שינוי מאד חיובי בכדורגל של הקבוצה משנים קודמות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/9/08
  14. מקסים לנגו Member

    הצטרף ב:
    ‏31/7/02
    הודעות:
    437
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחדד מעט את מה שאמרתי לטובת חדי העין (או הקריאה).

    לא אמרתי שמכבי חיפה היא האלופה של העונה הקרובה, בשביל זה צריכים לקרות עוד כמה דברים שאם יהיו טובים (מאוד) אז נוכל לחגוג - אחד מהם הוא הבאת 2 הזרים, ברמה גבוהה.

    התכוונתי לכך שבסיום המחזור הראשון, המשחקים הרישמיים והרציניים הראשונים, בהשוואה לשאר הקבוצות מכבי חיפה נראה טוב ואפילו עולה על כמה מהקבוצות שמועמדות לאליפות (לפחות מבחינת התקשורת/דעת הקהל).
     
  15. שגיא Guest

    ובין הויכוחים שלכם מכבי חיפה קיימת הערב משחק אימון מול בני סכנין. אחרי שכבר היו בפיגור של 2-3, השחקנים של אלישע לוי הצליחו לכבוש שלושה שערים ולנצח את המשחק. מי שהיה המצטיין במשחק הזה, הוא החלוץ הנבחן אוסיי רנדספורד שכבש צמד. שער נוסף נכבש על ידי קולמה. כרגע נראה שהסיכויים של רנספורד לחתום הם די גבוהים, אם כי עדיין לא ברור אם יושאל, או ישאר בקבוצה. בין כה, השחקן לא יוכל לשחק במשחק רשמי לפני שימלאו לו 18 וזה יקרה רק בדצמבר.