מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏8/7/08.

1. Riki Member

shabaaz לקויה היא אולי מילה כוללנית מידי וחזקה מידי למקרה הזה, אבל בוא נבצע הפרדה בין שני הדברים.
    אחרי שרוני לוי הלך ויש הרגשה של התחדשות, במועדון זה רק היה צפוי שמכירת המנויים תהיהיבעלייה. אחד לא קשור כל כך לשני.
    דבר שני, אני גם חשה שיש נימנום קל, כי באותה מידה שאני לא יעריך קפיצה מעל הפופיק ומסע רכש לא מחושב, באותה מידה אני לא יעריך שההיצע איך לומר... לא הכי מרשים.
    סובלנות יש לי בשפע זה לא האישיו, יש תהליך שיקומי עצום אבל קצת פלפל חסר לי אחרי הכול ציפיתי פה ושם לנסיון מינורי של חיזוק משמעותי.

2. TyphooNN Member

אוסיי ראנספורד הגנאי בן ה 17.5 שמשחק כחלוץ נחת בארץ ויעבור תקופת מבחנים בקבוצה,הוא יערוך את אימון הבכורה שלו בשעה 18:00,אוסיי הוא חלוץ נבחרת גאנה והוא הופיע במדי הבוגרת פעם אחת במשחק נגד טוגו,בשנה שעברה הצטיין אוסיי כשכבש 6 שערים בטורניר אליפות העולם לנבחרות עד גיל 17,הוא זכה בנעל הכסף כשהוא כובש יותר מבוז'אן קרקיץ' מברצלונה,מדובר בכישרון ענק ומאמינים כי הוא יוכל להיות טוב יותר מאיגביני ולמרות שהוא בסה"כ 170 ס"מ הוא שחקן מאוד מהיר ומקשה על הבלמים בפניות החדות שלו,למרות שכבש רק 2 שערים בקבוצה הבוגרת בקסבן עדיין מאמינים שמעבר לאירופה ייפתח אותו משמעותית.

3. roeiuzan Member

4. תומר22 Member

החלטה טובה.

לא הבנתי למה רצו לשחרר אותו מלכתחילה. שחקן שמסוגל לשחק בכמה עמדות ולהיות סותם חורים מצוין, ועוד אוהד של המועדון. אלישע הבין שצריך שחקנים נוספים (מלבד החלוצים, שזה התפקיד שלהם) שמסוגלים לכבוש, מה שקטן ורפאלוב די התקשו לעשות בעונה שעברה ובמשחקי ההכנה עד עכשיו.

5. beitar4ever Member

עומרי הוא שחקן טוב שיכל לתרום לבית"ר הרבה במידה ולא היה להם סגל כ"כ עמוק.
    הוא שחקן שיכול לשחק במס' תפקידים(מגן, קשר ואפילו חלוץ לפני כמה שנים) והוא עושה את תפקידו על הצד הטוב ביותר.

בקשר לרנספורד, אני כבר מצפה לראות אותו. לפחות עפ"י הפרטים שהובאו עליו הוא ניראה כישרון ענק.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/08
  6. Don Joan Roman Member

אז אחריי שהוא "חרש" את כל אירופה ולא מצא קבוצה, דחה את אשדוד ומכבי נתניה הוא חזור שוב למכבי חיפה, מראה שהסבלנות בד"כ משתלמת, שחקן לא רע בכלל שיתרום למכבי חיפה.

7. shabaaz Member

לגבי ראנספורד:עשו יותר מידי רעש סביב ילד שסה"כ לא ראינו שומדבר ממנו.אף אחד לא יודע אם הוא באמת בפורמה כדי להיות יותר טוב מיעקובו.
    אני מסכים עם ההנחה שחלוץ שקיבל את נעל הכסף זה לא סתם חלוץ ויש ברגליים שלו הרבה כישרון.אבל בוא לא נקפוץ מעל הפופיק עד שנראה את הסחורה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/8/08
  8. שגיא Guest

מה שאני לא מבין זה איך מעמדה כזו שהחלוץ נחשב לאחד הטובים בגילו עד לא מזמן, פתאום מגיע לישראל, ומילא מגיע, אבל רק כדי להיבחן ולא כדי לחתום. לפני חודש שהתחילו לדבר עליו, לא הבנתי בכלל קודם כל אם יש כיסוי לסיפור הזה, וגם אם כן, לא הבנתי למה פשוט לא מחתימים אותו וזהו.

כך שאולי יש דברים מתחת לפני השטח.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראינו מה קרה פעם אחרונה שעשו מהלך כזה(פאביו ג'וניור).
    ולא, זה לא שונה בכלל, עד שהצוות המקצועי שלכם לא יראה אותו אתם לא יכולים להחתים אותו סתם ככה.

10. Raulito Madridista

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/774699/IMG_8174_wa.Xxx

רוני לוי דחה את הצעתה של מכבי חיפה, לערוך לו טקס פרידה מהמועדון, לפני פתיחת משחק הליגה הראשון של הקבוצה, נגד אשדוד ביום שבת. המאמן שאימן את הקבוצה בחמש העונות האחרונות ובמהלכן זכה בשלוש אליפיות, גביע הטוטו והוביל את הקבוצה לקמפיין נאה בגביע אופ"א, הודה להנהלת מכבי חיפה על הרעיון, אך הבהיר שלנוכח האווירה העכורה שנוצרה סביבו בקבוצה, אין לו מה להגיע למשחק בשבת. המאמן נעלב מהתבטאויות של מספר שחקנים בסגל נגדו, ואף הודיע להנהלה שהוא חשב שהיא לא תאשר אמירות כאלו. לאתר ONE אמר רוני לוי דברים אחרים:"הסירוב שלי לא הגיע ממקום של כעס, אין לי בעייה עם אף אחד במכבי חיפה. שכל אחד יגיד מה שהוא רוצה, היו לי הרבה רגעים נפלאים בחיפה".

* החלוץ עדן בן בסט חתם במכבי חיפה לשלוש שנים. השחקן יושאל לקבוצה שתגיע לסיכום עם חיפה

(הלוואי שזו תיהיה הפועל למשל)

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/08
  11. שגיא Guest

לא יודע, במקום אחר רוני לוי אמר שזה שטויות.

בכל אופן, ובלי קשר לרוני לוי, טקס הצגת השחקנים לא יערך בשבת הקרובה אלא ידחה למועד מאוחר יותר.

לגבי בן בסט, קשה לי להאמין שהוא כבר יחזור לחיפה אבל עצם החתימה איתו תתן לחיפה אופציה לקבל עליו כסף במידה וייתן עונה טובה וירצה לעזוב.

12. Giallorossi Member

http://www.ynet.co.il/PicServer2/02012008/1608165/1_wh.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

13. AVISEY Member

אני הייתי מעדיף את החולצה הירוקה חלקה , אבל בסך הכל חולצות יפות,

14. shabaaz Member

אירוני שהם מצלמים תגובה כזאת בדיוק כשפול מקרטני מגיע לארץ...
    אולי פשוט יעשו הופעת איחוד?

15. gustavo_broccoli Member

השנה תהיה בחיפה קבוצה טובה ויש שקט אז יש ציפיה להשגים.