מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לא, הדיון הזה לא נועד כדי לדבר על המשחקים של חיפה באירופה, כי בדיוק מהסיבה הזאת נפתח הדיון של הישראליות באירופה.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

את דעתי לגבי המשחק עצמו כבר נתתי בדיון של הישראליות באירופה, אני רק אתייחס להשלכות של המשחק הזה על השחקנים ששיחקו הערב.
    תום אלמדון חייב חייב להיות מושאל בעונה הבאה, הוא פשוט איום ונורא ואחרי התצוגה הזאת אני מתאר לעצמי שגם לוי יבין כי עליו להיות מושאל לקבוצה אחרת, עד כמה שאני יודע בני סכנין היא זו שצפויה לקלוט את השחקן.
    היום ראינו רק מעט מהכישרון שיש לבוזגלו ובירם, ויהיה עצוב לראות לפחות את אחד מהם מחמם את הספסל של הקבוצה בעונה הקרובה.
    מי שמשך את תשומת ליבי מהמעט שהספקתי לראות הוא המגן הימני מוחמד שחברי , שהיה לא רע בכלל ואף הרים מספר פעמים כדורים מדוייקים לרחבה.

3. ori76 Member

עזוב אותך משחברי..שלא היה כזה טוב דווקא ועשה טעויות בהגנה.. סתכל על הכישרון של בירם כיאל
    איזה שחקן מתפתח לנו פה.. איזה כישרון!

4. TariboWest Member

בירם כיאל עד עכשיו לוקח כל צ'אנס שנותנים לו בשתי ידיים. אני מקווה שהוא ייזכה לדקות משחק גם בהמשך העונה, יש לו פוטנציאל גדול. מבחינת סגנון משחק, הוא בדיוק מה שהיה חסר למכבי חיפה בעונה שעברה, שחקן שמסוגל גם להגן וגם לתקוף. אם רוני לוי לא מתכנן לתת לו דקות משחק, עדיף להשאיל אותו לקבוצה מהלאומית שם יהיה שחקן הרכב. יש לו את האופי להצליח.

5. Riddler Member

Sport5 : בטאו צפוי להגיע השבוע ולחתום על חוזה, ביינתים מחפשים קשר שמאלי זר שיחליף את אלן מסודי.

6. manchiz Member

ירו בלו שישחק השנה בקרית שמונה, שייך למכבי חיפה והוא שחקן עם נתונים מאוד מרשימים הן טכנית והן פיזית, למרות שבשבת הוא אכזב. צופים לו עתיד ורוד, אולי יעקובו הבא??

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יעקובו בגיל שלו כבר נראה לי כבש בפומפי,יעקובו הוא לא יהיה אבל אולי הוא יהיה חלוץ טוב,צריך להשאיל
    אותו לאחת מקבוצות התחתית בליגת העל לדעתי בשביל שיצבור ניסיון בליגת העל.

8. Thierry 14 Henry Member

בן כמה בלו?

9. TariboWest Member

יעקובו יש אחד, אבל בלו יהיה חלוץ מצוין. הוא עוד צעיר והביטחון וקור הרוח מול השער יתחזק אצלו לאט לאט. יש לו נתונים פיזיים טובים, הוא אתלט מצוין והטכניקה בסדר...סוג של טוטו תמוז אולי.

10. ertyo Member

בלו בן 19 וחצי

11. Thierry 14 Henry Member

תודה.

הוא נשמע שחקן טוב, יש לו נתונים מאוד טובים, פיזי מאוד, איגביני יעקובו הבא הוא לא יהיה.
    נראה אחלה שחקן.

12. roeiuzan Member

הוא הססן בטירוף וראו את זה במשחק מול ביסטריצה הרומנית.
    לוקח עוד שניה ועוד עצירה לפני הבעיטה, לפחות 2 גולים בטוחים הוא היה יכול לתת.

13. בית"רי מלידה Member

http://www.ynet.co.il/PicServer2/04062007/1164813/DSCF5353_w.Xxx

אחרי חילול קברים, ומיטען דמה, הגענו (שוב) לזילות השואה.

לא רוצים את רוסו? על הכיפאק. לכו תפגינו אצל שחר במשרד. זו לא הדרך.

14. מיכל3 Member

הדרך שחלק מהאוהדים מפגינים את דעתם\הרגשתם לגבי רוסו ממש לא לגיטימית, אבל ללא ספק אני מסכימה עם דעת רוב הקהל. עזבו את זה שהוא עזב לאחת היריבות השנואות עלינו רק לטובת כסף, מבחינת היכולת הנוכחית שלו אין לו מה לחפש בחיפה. הסיבה היחידה שהמיעוט כן בעד החזרתו היא "שמחת חיים", עם כל הכבוד השמחת חיים של רוסו היא לא זו שתגרום למכבי חיפה לדרוס שוב את הליגה. חיפה צריכים שחקנים צעירים (לאו דווקא בני 20, גם כאלה שבאמצע-שיא הקריירה) ורעבים שרוצים להצליח. לא שחקן בן 33 (או אפילו יותר) שלא מציג עשירית מהיכולת שהוא הציג בקדנציה הקודמת שלו בקבוצה.

15. idan- Member

מסכים איתך במאה אחוז מיכל.
    הייתי מעדיף שרוני לוי ישקיע את הכסף שלו בשחקנים חזקים לקבוצה ולא בשחקנים שהוא מביא אותם על תקן ליצן.