מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. {forza-haifa} Member

רוני לוי היה בן אדם עד שהוא עלה לאמן את הבוגרים וההצלחה עלתה לו לראש . דברים כאלה קורים והיה לו מלא הזדמניות לרדת לקרקע והוא לא עשה זאת .

2. B23K Member

2 דברים אני אזקוף לזכותו של רוני לוי:

1. היו לו קשרים טובים בעולם עם פיני זהבי ועין מיוחדת למציאת כשרונות
    2. הוא אהב לקחת שחקנים מנוסים והשען אליהם ולגנוב את ההצגה מהם

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אז אתה כנראה מדבר על אוהדי הצלחה. רב האוהדים של חיפה לא סבלו את לוי גם בעונת האליפות, אני אחד מהם. רק היום שהוא הלך אני מתחיל להרגיש כמה הבן אדם הזה הרס לי את האהבה למכבי חיפה כבר שנים,רק היום אני מודע לעצם ההרסנות שלו ולעובדה שהוא במו ידיו הרחיק אותי כאוהד ממכבי חיפה, היום שהוא הלך אני מרגיש כבר די מנוכר מהקבוצה וזה כבר שנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/7/08
  4. {forza-haifa} Member

אין ספק שרוני לוי עשה גם דברים טובים בכל זאת הוא הביא את חיפה לגיבע או"פא ושלוש שנים רצופות של אליפות (למרות שאני חושב שזה היה אליפויות בלי מאמן ) אבל אי אפשר בגלל שבן אדם הביא שלוש להשאיר אותו לכל החיים במכבי חיפה כשהוא עושה שגיאה אחרי שגיאה אחרי שגיאה , מסלק שחקנים , מתנקר לצעירים ועוד הרבה דברים .

5. shabaaz Member

יש לך מאמנים שהביאו לך סגנונות שלמים,זכרונות,קהל ובנו דורות של אוהדים:אפילו שום שהיה רק שנה הביא איתו יותר ממה שלוי הביא ב-5(!).
    לוי אולי היה 5 שנים אבל הביא רק אליפויות:הבנאדם הרחיק אם לא 2 דורות של קהל מהמגרש,אפילו יותר.
    הבנאדם הביא תארים:יופי,אבל לא היה להם שום ערך כל עוד הקרקע שהיתה תחתים היתה חלולה.

הוא בחיים לא יהיה באותה אסכולה של שפיגל,שרף,הרדי ועוד שבנו קבוצות אדירות שהחזקו שנים לא סתם התפוררו.

6. oFiRzZz Member

אני לא יודע איך זה הולך בחיפה (אם אתה גר שם) אבל בנתניה יש המון (הרבה הרבה ממש המון..) אוהדי הצלחות שאוהדים את חיפה .. בגלל האליפויות הללו . (לא רק בגלל זה .. גם לפני זה עם שום והכל.. אבל יש לזה חלק גדול) .

7. B23K Member

ברור שהצלחה מביאה אוהדים ועושה אותם מפונקים, אבל [ויש פה אחד גדול] יש דרך לזכות באליפות, אם שומי למשל היה זוכה באליפות היו זוכרים לו את זה כ"האליפות" של מכבי חיפה,
    לעומתו גם את גרנט לא כ"כ זוכרים באליפויות שלו בחיפה..
    רוני לוי וגם אברם גרנט [בזמנו] הגיעו למכבי חיפה על מנת להחזיר לה את תואר האליפות אחרי כ"כ שנים [במקרה של גרנט]
    רוני לוי לא היה צריך לבנות קבוצה, ובנינו ראינו מה קרה לו שהוא ניסה לעשות את זה, הוא קיבל קבוצה מוכנה שאפילו אוהד שהיה מבין בכדורעף חופים היה מנצח כמו רוני לוי..

8. Raulito Madridista

אני לא מהחובבים הגדולים של רוני לוי, ממש לא, אבל הטענות כנגדנו הן מוגזמות באופן מסויים.
    ראשית, על כל אליפות יהיה תלונות. אני בטוח שגם על שתי האליפיות בעידן של גרנט היו לאוהדים תלונות. האליפות הראשונה של מכבי חיפה הייתה מקרטעת מאוד, אבל גם בעונה ההיא הקבוצה הפגינה עליונות ברורה מעל שאר הליגה. אני לא בטוח שהאליפות של בית"ר עם יוסי מזרחי הייתה מרשימה יותר. בשנתיים לאחר-מכן בכלל אין מה לדבר, הקבוצה דרסה את הליגה. בעונת 06\2005 הקבוצה עשתה ריצה של 20 משחקים ללא הפסד וגם ניצחה למעלה מסיבוב שלם.
    שנית, אני חושב שהדחייה של ברקוביץ הייתה מעשה נבון. תראו כמה נזק אייל הביא למכבי ת"א. אני בטוח שגם יעקב שחר לא שש להחזיר אותו כל-כך מהר. ברקוביץ ידוע בפרובוקציות שלו ובהשפעות השליליות שלו על חדר ההלבשה. במכבי חיפה באותה תקופה היה שקט וברקוביץ היה יכול לעורר מהומות שונות. מה גם שחיפה הייתה מכונה משומנת שרצה בייחד ולברקוביץ לא היה מקום בהרכב ואין טעם להביא אותו כשחקן ספסל.
    דבר אחרון, זה יפה לומר שהוא לא קידם צעירים, אבל כאשר יש לך את הישראלים הכי טובים בארץ וגם את הזרים המובילים, תסבירו לי איפה הצעירים יכולים להשתלב פה?; כשקולאוטי היה בשיאו, באמת ציפיתם שבן-בסט ייקבל צ'אנס?; זנדברג היה שחקן מוביל, למה שהוא יסופסל לטובת בוזגלו?; גם בית"ר ירושלים לא שילבה אף שחקן נוער בשנה שעברה פרט לקוזו'קין שקיבל בעיקר שאריות של דקות וחן עזריאל שהיה שחקן שולי נוסף בסגל. בכדורגל הישראלי אף קבוצה לא באמת משלבת צעירים, ואם כן זה בדר"כ לא נעשה בגלל המצויינות של הצעירים, אלא בלית ברירה, כאשר הקבוצה לא מצליחה לשים את היד על השחקנים המובילים בליגה.

בקשר ליחסי האנוש שלו, אני בהחלט מסכים עם הביקורת. זו אחת הסיבות שהוא נשאר כרגע ללא קבוצה.

9. B23K Member

בסרט שעשו על ברקוביץ' נאמר שככול שהרגלים שלו הפסיקו להחזיק אותו, ככה הפה שלו התחיל לפעול..

אני לא מצפה מרוני לוי לשלב את בן בסט ובוזגלו, כי בנינו אני יודע שאם הוא יעשה את הוא ישים את בוזגלו מגן ימני ואת בן בסט שוער, כי רוני לוי לא יודע מה לעשות, הוא חושב שבגלל 3 האליפויות שלו הוא נהיה אלוהים, ובעיני האוהדים, גם של ההצלחות, זה שחצנות יתרה..

רוני לוי לא יודע לקדם צעירים. נקודה
    גם שהוא שילב בסוף העונה את זגורי, גדיר ודהן הם לא שיחקו בעמדות שלהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

אבל למה ברוני לוי עסקינן? הוא פיסת היסטוריה במכבי חיפה, יש את אלישע לוי שהוא הווה ונא להתעסק בו ובקבוצה שהוא בונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

10. shabaaz Member

אני לא יודע מה איתך אבל ענתיקות כמוני התחילו לאהוד כדורגל בימים שהיו מביאים סירים למגרש ביום שבת.ובימים שלא היה את המושג הזה אוהדי הצלחות.
    רק לשם השוואה אני אומר לך שאז קבוצות כמו הפועל פ"ת של שושני,לוין ומחפוד היו אימפריות,וגם הפועל כפ"ס של שום שנבנתה ע"י שלמה שרף שעזב למכבי חיפה(רק יותר מאוחר אני אהדתי אותם).
    הצלחות שמצלחות...מכבי חיפה היתה קבוצה בינונית שרצתה לגנוב ת'אליפות מהתילאביביות.לא היו היו אז אוהדים מפונקים ולא אתר אינטרנט וריבוי שידורים ישירים.במקרה הטוב "משחק השבת" וטרנזיסטור.

11. {forza-haifa} Member

כל ההצלחות וכל האליפויות שמכבי חיפה הביאה במשך השנים הביאה לכך שמכבי חיפה סחפה מלא אוהדים אחריה שנכון אוהדים אותה רק בגלל ההצלחות והיא מצפה ליותר מזה . ולפי כל הכסף שמושקע כל שנה אני חושב שהאוהדים צודקים בכך שהם מצפים מהקבוצה שלהם ליותר .

12. {forza-haifa} Member

13. oFiRzZz Member

אני ידוע למה אתה מתכון , אבל התכוונתי למה שאמרת שהוא הרחיק אוהדים . אולי מהמגרשים . צברתם לעצמון המון אוהדי הצלחות ..

14. B23K Member

ידוע כבר הרבה זמן, הקפטן של אייאקס קייפטאון קבוצתו הקודמת של פאנטני..
    אומרים שהוא כישרון וקשר אחורי מעולה

15. Voda_Coda Member

אממ ולמה אתם צריכים קשר אחורי!<?