ואתם לא קללתם את מזרחי נכון ? וגם את שום כשהייתם בפיגור של 0-2 מול הרצליה בבית . אני יכול להביא לכה עוד מיליון דוגמאות .
מה פתאום, אף אחד לא קילל! הם גם לא קיללו את אלי גוטמן כשהיה במקום ה-1. שני הקהלים מפונקים, אין פה ויכוח בכלל. מה שלא הבנתי זה איך קשור פיצוץ האימון לעובדה שהקהל של חיפה מפונק. את זה תוכל לקבוע אחרי כמה הפסדים עם אלישע, בטח לא אחרי אימון פתיחה...
מי שקילל את מזרחי צריך להתבייש בעצמו(ומיש קילל זה ילדים צעירים בני 11-12 שלא יודעיםב כלל מי זה יוסי מזרחי). את שום אף אחד לא קילל(לשרוק בוז במחצית משחק כשאתה לא מרוצה זה לגיטימי מאוד). גוטמן? מי שהיה במשחקים של עונת גוטמן יודע עד כמה סבלנו שם, עם בונקר מולק בוצות נחותות מאיתנו כמו עירוני ראשל"צ וגול ממתפרצת דקה 90, סגנון כזה לא מתקבל אצלנו גם אם תביא 300 אליפויות רצופות. אנחנו הכל חוץ ממפונקים, זה שאנחנו יודעים מה אנחנו רוצים לא הופך אותנו למפונקים. אם משהו לא מוצא חן בענינו נגיד אותוב ריש גלי אבל לא נתחיל לקלל אחריי שלוש אליפויות רצופות רק כי שחקן שלנו החטיא פנדל.
גם הקהל של חיפה יודע מה הוא רוצה אחרי שראה קבוצה ששלטה בכדורגל בארץ והייתה הראשונה להעפיל לליגת האלופות ופתאום הקבוצה שלו הופכת לקבוצת מרכז טבלה עם צורת משחק מבישה, זה עדיין לא אומר שהקהל שלנו הוא לא קהל מפונק.
אם כבר מדברים על אוהדים מפונקים. אומרים שהאוהדים המפונקים של חיפה הם אלה שגדלו על העונות של גרנט, בערך גילאי 17-19. אבל דווקא אלה ממשיכים לבוא למשחקים בעונות האלה, מי שלא אלה דווקא יציעים 2-4 שידעו שנים הרבה יותר רעות עם מכבי חיפה. ובקשר לקהל המפונק ולפיצוץ של האימון, באו להגיד לכם שתראו אפילו אחרי עונה חרא, רכש חרא, הכל חרא באים 1500 אוהדים לאימון פתיחה. אז אל תנסו להיות בדרנים כי לא הולך לכם.
וואלה? בגלל זה השנה לא הפסקתם לזרוק על רוני לוי חפצים וברגע שנצחתם נצחון אחד מסכן רוני לוי הפך למלך. אותו הסיפור חזר על עצמו גם עם השחקנים, רוסו, דוידוביץ' וקטן יכולים להעיד על כך.
נו מה אפשר לצפות מאוהדי בית"ר ? תמשיכו להאמין לתקשורת. לא ראיתי מישהו העונה בשום משחק שמעודד את רוני לוי, אולי חוץ מואסילי והחברים שלו. אולי היה רוב שקילל וכאלה שלא קיללו, אבל לא היה מישהו שעודד. בית"ר לא קהל מפונק ? אני רוצה שכמו שאתם מתגאים עכשיו בממוצע של הצופים שלכם שתמצא לי את הממוצע אוהדים שלכם בעונות 2000-2006, כשגם אז היה לכם את האצטדיון הכי טוב בארץ.
באותם שנים הממוצעים שלנו לא היו פחותים מהממצועים שלכם. אתם הייתם אלופים, אנחנו תחתית-מרכז טבלה ועדיין הגענו לא פחות מכם לאיצטדיונים אם לא יותר. אתה יכול להתכחש לזה כמה שאתה רוצה אבל במספרים אין כמו הקהל של בית"ר ירושלים ומכבי ת"א, בכל עת, בכל עונה, בכל מצב.
אחרי כמה ניצחונות שרוני לוי ליקט לא הפכו אותו למלך . אוהדי חיפה עדיין רצו לראות אותו בחוץ אבל רק אוהדים מטומטמים יצעקו למאמן להתפטר אחרי שהוא ליקט ניצחונות פה ושם . בקשר לרוסו . האוהדים שלא רצו אותו ( הקופים הירוקים לדוגמא ) המשיכו לשנוא אותו אבל לא קיללו אותו כי ידעו שזה יזיק לכל הקבוצה ואתה יכול לראות שכשרוסו שם גול באתר של הקופים היה רשום "כובש השער : אלמוני " אז אל תגיד שהם התהפכו .
חח הלוואי שבעונות השחורות שלנו היו משחקים אצלינו שחקנים ברמתם של קולמה, קינן, מסיללה, פאנטיני וכו'. חנן פדידה, אלי ששון, אלירן חודדה, אופיר עזו, צ'וקודי, אינדיאו, מיקי עטיה, ליאור אסולין, מליקסון, היידמן וקלדיירה - אני אוהב אתכם! כל השחקנים האלה נמצאים היום בליגה השנייה, רק שתבינו איזה שחקנים שחקו אצלינו פעם.
בוא אני אגלה לך סוד קטן:רוני לוי לא היה אף פעם מלך ובחיים לא יהיה מלך. יש סיבה שאף קבוצה או מועדון בארץ לא רוצה את הבנאדם החרא הזה אצלה. אני מהיום הראשון שהבנאדם נחת במועדון קיבלתי הרגשה רעה לגביו אבל נתתי לו את 100 ימי החסד שלו. היום כולם יודעים שהוא זרק את קייסי,לא רצה את אייל ברקוביץ',הביא לנו איזה 100 זרים מחורבנים,גרם לאינספור משברים אצל שחקני נוער ובו ידיו כמעט הרס לשחר את הצוות המקצועי. אני אוהד את הקבוצה הזאת עוד משנות ה-80' ובחיים לא חזיתי בבנאדם כזה שתלטן ומניפולטיב שהיה מסוגל לדבר בכזה קור על כדורגל ומצד שני לעשות מה שהוא עשה לקבוצה הבוגרת בלי לקחת אחריות וללכת הביתה כמו גבר. תגיד 100 אליפויות מצידי:אני הייתי פה לפני רוני לוי,וגם עוד הרבה שאני מכיר,והיציע לא שיקר. הבנאדם רוקן במלוא מובן המילה את האיצטדיון-שיתק את הקבוצה והוציא ממנה כל תוכן. גם מבחינה כלכלית היא גססה ואיבדה את כוח ההרתעה שלה. אני צריך לבוא ולהשתחוות לבנאדם כזה בגלל שהוא הביא אליפות?אליפות אדוני היקר לא מביאים בכל מחיר. אליפות מביאים בדרך.אליפות במכבי חיפה בונים לשנים ארוכות עם קבוצה.אליפות זה גם לאירופה.וז מה שלא קלטתם עדיין בקבוצות הלגו-פלסטיק שלכם שבונים בתוך30 יום עם 100 שחקני רכש. רוני לוי הנחיל פה מדיניות שכונה שצריך לפרק אותה מהתחלה ולבנות שוב. תפסיקו כבר לזרוע מלח בעיניים של האנשים:מצידי שיהיה פרגוסון,כל עוד הוא מתנהל כמו גנגסטר אין לו מקום בכדורגל.הוא זה שירק עלינו לא להפך.וכמו שכל עונה חזיתי את ההתרסקות שלו ולאן נגיע היום אני חותם לך היום שלאן שאו לא יגיע כל הקלסר וההלפ-טופ שלו יוביל אותו לתחתית.מכבי חיפה היתה הטופ של הקריירה שלו. נ.ב אוהדי מכבי חיפה לא צריכים להסביר מהתחלה כל פעם את מקרה רוני לוי בטח שלא בפני אוהדי מכבי ת"א שהיו כמו עדת כבשים של אבי נמני,המנכ"ל-קיוסקאי-שחקן-מאמן-מנג'ר. לא היה ולא יהיה בעולם מקרה עלוב ובזוי כמו אבי נמני וכת השפוטות שלו שלא מבינים כמה מגוכחים הם נראים.
אני מסכים איתך לגבי הכל (כולל הפסקה עם נמני) והבעיה שלי היא לא איתך, אלא עם אותם אוהדי חיפה ש"סבלו" את רוני לוי (אחד האנשים המגעילים בכדורגל הישראלי, ללא צל של ספק) 3 שנים וכמעט לא השמיעו ציוץ כל עוד הוא הצליח (שוב, היו כאלו שכן) והתחילו לרדת לו לחיים אחרי הפסד כזה או אחר. בבית"ר מאמנים כאלו עפו אחרי שנה (מזרחי, אוחנה) או פחות (ארדילס, גוטמן). זה ההבדל בין 2 הקהלים.
ואם אתה רוצה דוגמא בבקשה:אף אחד לא הבין למה מכבי חיפה נראת כמו גוויה על המגרש.הנה דוגמא למה אלישע לוי הוא בנאדם ולא רק מאמן. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/755/251.html ד"א אתמול הבנאדם לחץ ידיים ובירך את כל האוהדים.אתה רואה את רוני לוי עושה את זה?