מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. סביליה אצלי בדם Member

הוא לא יהודי אבל הוא התאזרח והוא נחשב לישראלי(הוא לא זר) ויכול לשחק בנבחרת

2. אלי מתחן Member

כל אחד מהמקרים שהזכרת הוא ממש לא מה שעשו ממנו.
    מזרחי ואוחנה לא היו מספיק טובים בשביל לאמן את בית"ר, מה היו צריכים לעשות? להביא מעליהם מנג'ר מקצועי ולהוציא מהם את הסמכויות או לפטר אותם בלי לתת להם אפשרות להכשל?
    יוסי מזרחי הביא אליפות עם הכדורגל הכי מגעיל שנראה מאלופה, בערך 10 פעמים היה לנו משחק של 0-0 בטדי, ארקדי עשה לו טובה שהוא העיף אותו עם אליפות ביד ולא עם כישלון שהיה קורה בסופו של דבר.

ולגביי אברם לוי, תרשה לי לצחוק...

3. Igi Member

הו, עכשיו אתה מדבר לעניין. אין ספק שאם ישחקו בבית"ר ירושלים 6 "זרים", ולא 7 כמו שאולי יהיה במכבי חיפה, זה מה שיהפוך אותה לקבוצה עם זהות. בקיצור, אני מבין שאתה מת על לרדת לקטנות, אז שיהיה לבריאות. לי נגמר החשק להתמודד עם אנשים שמתווכחים איתי על 6 או 7 "זרים".

4. Messinho Member

אין בבית"ר טיפת נשמה ואותו דבר במכבי חיפה ובכל שאר הקבוצות
    גם השחקני בית שלנו (חוץ מברוכיאן) יעזבו את בית"ר בשביל כסף.. ואותו דבר אצליכם..
    אייל גולסה, שי מימון, זגורי וכל השחקנים האלה הם גם לא "חיפאים מלידה".. רובם באו ממחלקות נוער של קבוצות אחרות כמו טוברוק וכו'
    יניב קטן היה עוזב אם היו מורידים לו בשכר.. ועל דוידוביץ' אין מה להרחיב...
    בן שושן היה עוזב לבלגיה בפגרה הנוכחית אם בית"ר לא הייתה משדרגת לו את החוזה בצורה משמעותית..
    ולפחות אל תציגו את זה כאילו אתם הייתם תמיד קבוצה של שחקני בית.. כי רק מאז עידן גאידמק התחלתם לשתף יותר שחקני בית..
    בכל האליפויות שלכם היה שחקן בית אחד שהיה באנקר וזה היה בנאדו...
    בקיצור בואו לא נתמם.. אין באף קבוצה היום נשמה וזהו

5. Igi Member

לגבי רוסו... הבנתי שהוא שוחרר ולא יהיה כשחקן, אבל הוא קיבל בסוף תפקיד ניהולי?

6. FelaKaT Member

ולי נגמר החשק שאוהדי חיפה שוכחים את ההצהרות של דוידוביץ' בשנים האחרונות ומביאים כתבות שלו מONE, אחרי שטוענים בדיונים אחרים שהאתר הזה בדיחה.

ולי נגמר החשק מזה שאוהדי חיפה חושבים שהקבוצה שלהם עם זהות (כן, בטח, תרשו לי לצחוק) וזאת למרות שלפני עידן גאידמק חיפה קנתה כל מה שזז בליגה.

ולי נגמר החשק מזה שאוהדי חיפה מאשימים את גאידמק בכך "שהעיף" את אוחנה ומזרחי , בעוד שהם עצמם ירדו על רוני לוי גם כשהקבוצה שלכם שיחקה טוב ולקחה אליפויות.

בינתיים, אצלנו שחקני העבר מקבלים תפקידים לא רעים בכלל בעוד שאצלכם עסוקים בלהעיף אותם.

תמשיכו לחיות באשליה.

7. EladLR Member

אני מסכים שהרבה שחקנים שהיינו צריכים לשמור עליהם, נזרקו ממכבי חיפה
    ואני מסכים שחיפה היא לא קבוצה עם זהות כמו כל הקבוצות האחרות בליגה, גם לחיפה וגם לביתר יש תקופות בהן יש יותר זהות ופחות זהות, יכול להיות שהשנה וככה זה נראה חיפה רוצה לבנות קבוצה יותר עם צביון צעיר ועם זהות לסמל של הקבוצה. זה רעיון חכם מאוד בהתחשב באמצעים וברצון לראות קבוצה חזקה לאורך זמן.

רק שים לב לכמה דברים......

אדורם קייסי מנהל הקבוצה, רוסו סקאוט לפי בקשתו.....

אז להגיד שבחיפה אין את זה.... זה קצת לא להסתכל על המציאות נכון כי גם בביתר יש שחקנים ותיקים שלא מקבלים את היחס הנכון למרות שאצל ביתר זה מושרש טוב יותר לתת כבוד לסמלים...

8. Igi Member

איזה כיף זה להגיב לדברים של מישהו ולהוציא אותם מהקשרם.

לגבי דבידוביץ' - הוא ממש לא סמל וכבר דובר על זה בדיון. אם אתה באמת רוצה להשלות את עצמך שהוא לא רצה להישאר ולא אוהב את המועדון, שיהיה לך לבריאות. כל הדיבורים על "מעבר לתל אביב" אלה תרגילים של סוכנים. כמו שאמרתי כבר, אין כיום אף שחקן במעמד של ניר(השחקן הכי טוב בארץ בעמדתו) שהיה נשאר במועדון כלשהו עם הסכומים שהוא היה מרוויח לעומת אחרים.

לא אמרתי גם שלחיפה יש זהות, זו לא אשמתי שאנשים נכנסים לדיון הזה ומנסים להשלות את עצמם שבבית"ר יש "סמלים", כי כמו שאלעד אמר מעליי, אין אף קבוצה גדולה עם זהות בארץ ובית"ר לדעתי גם הכי רחוקה מכך, בדיוק אותו המקרה עם חיפה של השנים האחרונות.

לגבי רוני לוי אני מסכים איתך. ההתנהגות כלפיו הייתה פשוט מבישה.

המשפט האחרון- זה נכון, אבל אני מאמין שבחיפה מנסים לשפר את העניין הזה. רק לאחרונה קייסי מונה לתפקיד בקבוצה ואני בטוח שגם חרזי יצטרף אליו כשיפרוש. גם לגבי עטר- זו רק שאלה של זמן עד שהוא יעבוד במכבי חיפה בשנים הבאות. כנ"ל ברקוביץ'.

9. FelaKaT Member

בית"ר, הפועל ומכבי לא צריכות אותו. כל שאר הקבוצות לא יכולות להביא אותו. לאירופה הוא לא מספיק טוב. הוא היה מגיע לבית"ר אם בית"ר לא הייתה קונה את קאלה. ואם אתה רוצה להשלות את עצמך שהוא לא היה עוזב את חיפה למקום שהיו מציעים לו פי 2-3, שיהיה לך לבריאות.

את הדיון הזה התחילו liransh וshabaaz, אף אוהד בית"ר שפוי לא יכנס לפה ויתחיל לברבר בשכל על סמלים ושחקני בית כל עוד בקבוצה שלו השחקני בית בקושי משותפים, אבל מנגד, גם אוהדי חיפה לא צריכים לדבר על זהות ושחקני בית כל עוד המצב אצלהם לא טוב בהרבה.

לגבי הפסקה האחרונה-אני דיברתי על המצב הנתון ולא על מה יהיה בעתיד.

10. Messinho Member

גם בבית"ר דואגים לתת לשחקני עבר תפקידים במועדון
    אילן בכר מנהל את מחלקת הנוער
    איתן מזרחי - סקאוט + מנהל האקדמיה
    ז'אן טלסניקוב - מנהל\מאמן באקדמיה
    קורנפיין - מנכ"ל
    טרטיאק עוזר מאמן
    ועוד כמה שלא זכורים לי כרגע..

אני מקווה וגם דיי בטוח שתוך כמה שנים יהיו לנו עוד כמה שחקני בית שהם שחקני הרכב כמו בן שושן, ברוכיאן ויצחקי שהפכו לשחקני הרכב קבועים ולשחקני נחברת.. אני מדבר בעיקר על החלוץ חן עזריאל והבלם (שתוקעים אותו כמגן ימני) קוזוקין שהם שחקנים עם עתיד גדול.. לגבי השאר אני לא בטוח כל כך..
    בכל מקרה לא צריך שיהיו 11 שחקני בית בהרכב.. מספיק שיהיו 4-5 וזה מצויין.

לגבי אברהם לוי..
    אתם מסוגלים להשוות את האיש השכונתי הזה לארזי? אני שמח שהעיפו את האיש הזה שעשה מבית"ר שכונה.

לגבי יוסי מזרחי..
    אף אחד לא צריך להצטער שהוא לא מאמן מספיק טוב בשביל בית"ר.. חוץ מזה כולם ראו כמה לחץ הוא משדר על השחקנים תוך כדי משחק עם כל הניפוחים שהוא עושה בפנים.. הוא לא מתאים ללחץ של בית"ר

לגבי אלי אוחנה..
    זה המאמן הכי גרוע שיש כרגע בשתי הליגות העליונות.. אין לו שום מושג בהגנה ובטקטיקה..
    אני אוהב אותו והוא היה שחקן ענק שתרם המון לבית"ר.. אבל הקבוצה מעל לכל שחקן ולא נתן לאף אחד להרוס לנו את הקבוצה רק כי הוא היה סמל

11. LiranSH Member

אנחנו התחלנו עם זה ? לא ממש. תסתכל כמה דפים אחורה ותראה איזשהו אוהד ביתר קופץ ואומר על ידיעה שדוידוביץ' רוצה לעזוב שהוא לא שם על מכבי חיפה.

דוידוביץ' לא מספיק טוב לאירופה ? שיהיה לך לבריאות אם זה מה שאתה חושב, לא לנו. יכול ללמד את אוואט הגונב תהילות איך להיות שוער בכלל ואיך לצאת לכדורי גובה בפרט. מביא הצלות יותר גדולות משל קאלה ולא עושה פוזות אחריהן ותמיד נשאר צנוע. נותן להגנה הכי הרבה בטחון שאפשר, לא כמו קאלה שמביא כפות לשחקנים צעירים שעשו טעות.

12. {forza-haifa} Member

http://www.one.co.il/Article/119146.html

חחחח כרגיל כמו כל שנה פוצצנו את האימון . זה לכל אלה שאמרו שלחיפה יש אוהדים מפונקים . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Don Joan Roman Member

אז פוצצו את האימון, מי ישמע.
    זה שאני מפוצץ אימון בכורה ואח"כ מקלל מאמן שהביא לי 3 אליפויות רצופות לא הופך אותי לאוהד לא מפונק, להפך.

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/08
  14. FelaKaT Member

זה אומר שהם מטורפים, ומי שמטורף הוא בטוח לא מפונק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. Don Joan Roman Member

כן אה.