מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. {forza-haifa} Member

בראסמי כשחושבים על זה ?! לא עולה לי בראש שום שחקן שהוא סמל של בית"ר (חוץ מכמובן השמות הגדולים של שחקני העבר אבל אני מתכוון לשחקן שעדיין משחקים ) .

2. LiranSH Member

יפה שעלית על זה... קצת באיחור הייתי אומר.

3. B23K Member

בן שושן, ברוכיאן, אמסלם
    וכל שאר השחקנים הם סמלים של הדולר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו דיון רשמי של קבוצת הכדורגל מכבי חיפה. אין פה מקום להודעות שקשורת לבית"ר ירושלים. אנא חזרו למסלול.

5. LiranSH Member

אמסלם רואה יותר דשא בווימבלדון מאשר את הדשא של המגרש, והוא גם לא שחקן בית של ביתר, הגיע לשם בגיל 24 היה בעוד 2 קבוצות אחרי זה וחזר שוב לבית"ר. אין להם אף שחקן בית בסגל חוץ מבן שושן וברוכיאן(שגם הם בעונה האחרונה לא שיחקו הכי הרבה שיש, בן שושן לא שיחק בכלל בחצי עונה הראשונה אם אני זוכר נכון) שמשחק קבוע בהרכב.

6. LiranSH Member

כשאוהדים של בית"ר באים לדיון הזה ואומרים בו שדוידוביץ' לא שם על מכבי חיפה ורק רוצה כסף, איפה נגיב על זה ? בדיון של בית"ר ?

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא. תגיבו על הדברים בהקשר של ניר דוידוביץ' ומכבי חיפה. ואם זה הייתי אני שטוען לחוסר הנאמנות שלו, אז היית מתחיל להרצות לי על מכבי נתניה? אני מצפה מכם שתדעו להניח את האצבע על הנקודה העיקרית.

8. Igi Member

זה היה בציניות...

{forza-haifa},
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx "מספר 1.. "

התכוונתי לדבידוביץ' כמובן, שהוא כן השוער מספר אחד בארץ.

9. BeitaReaLiverpool Member

האמת, אתם באמת מצחיקים אותי.
    דבר ראשון, דבידוביץ' הוא בין היותר מגעילים, ולא הייתי רוצה אותו בקבוצה שלי.
    סמל? ממש , כל שנה הוא מדבר על עזיבה.

דבר שני, בכל האליפויות של חיפה היא שיחקה עם שכירי חרב, עכשיו שאתם באמצע הטבלה, פתאום נוח לדבר על "סמלים". כל הכבוד...

לדעתי 3 שחקנים (בן שושן, ברוכיאן , יואב זיו) בהרכב, ועוד שחקני נוער שמשתתפים ברוטציה (קוז'וקין, עידן ורד שייכנס השנה, קובי מויאל), זה יפה מאוד.
    מחלקת הנוער של בית"ר משתפרת, והשחקנים האלה (אפשר לומר החל מהשנתון של חן עזריאל) הם התוצר הראשוני.

שוב בקשר לדווידוביץ'. הוא לא כזה מעניין אותי, ולדעתי הוא לא כזה טוב, וממש לא "הייתי מת שיהיה לי כזה שחקן בקבוצה". יש שנה שבה הוא לא ביקש העלאה בחוזה/ העברה?

10. Igi Member

איזה עזיבה תגיד לי? תרגיל של סוכנים נטו. אף אחד לא רואה אותו כסמל, אין כזה דבר "סמל" בכדורגל הישראלי כיום חוץ מאבי נמני. חוץ מזה, אם תמצא לי שחקן במעמדו של דבידוביץ'(הטוב בעמדתו בארץ) שיסכים להרוויח את הסכומים שהוא היה מרוויח לעומת אחרים, שאפו. הוא בסך הכל רצה לדאוג לעתיד שלו בעוד 4-5 שנים עם הסעיף שהייתה עליו מחלוקת, אין שום דבר פסול בזה.
    אגב, בן שושן יהיה שחקן הרכב? וואטבר. בכל מקרה, אם יואב זיו נחשב אצלך שחקן בית/סמל, המצב קשה.

11. Don Joan Roman Member

אני לא רוצה להיכנס לזה שוב אבל אני רק רוצה לשאול שאלה
    מי משחק עם שבעה זרים בהרכב?

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/08
  12. Igi Member

זרים? באמת עדיף היה לך לא להיכנס לזה. אני מבטיח לך שבוקולי שעבר משהו דומה תהליך גיור בעצמו יכול ללמד לפחות 20% מהמדינה שלנו על חגים ומנהגים.

אגב, מוזר שלא שמענו מכם את הטענות האלה על האזרוח המתקרב של קאלה.

13. Don Joan Roman Member

הוא עדיין נחשב לזר, הוא לא נולד במדינה, הוא לא יהודי והוא בא לפה רק בגלל שהעבודה הביאה אותו לכאן זה שהוא יודע על החגים שלנו יותר מאשר בן אדם כזה או אחר לא הופך אותו לאזרח מן המניין ולישראלי.
    בקשר לקאלה: אותי למדו שבין 6 לשבע יש הבדל.

14. B23K Member

יש סמל אחד בכדורגל הישראלי חוץ מאבי נימני והוא :

http://www.era-az.com/xeber/dollar_symbol.Xxx

הסמל מס' 1 של הכדורגל הישראלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

15. shabaaz Member

אני אוהב שאוהדי בית"ר מדברים על סמלים:נתנו לארקדי גאדמק לזרוק את מזרחי(פעמיים),נתנו לגאידמאק לזרוק את אברהם ושמוליק לוי,נתנו לו לזרוק את אוחנה,נתנו לו לקלל את מזרחי,נתנו לו לשאול "מי זה דדש?".
    וזה עוד כלום.מחר בבוקר הוא ישנה את השם לבית"ל וישנה את הצבע לאדום כחול הם יעשו משהו?
    הרי אין להם מילה בדיוק באותו אופן שלבעל הבית שלהם אין כבוד(שחקן ערבי זוכרים?).

הרי רוב אוהדי בית"ר יודעים שינקע'לה שחר מבין כדורגל ומשמר את מכבי חיפה פי 10 מהטריפה הזאת שמשתמש בקבוצה שלו למטרה אחת:פוליטיקה.
    אתה עובר בעיר ורואה איך הוא מרויח הון פוליטי על האזרח הקטן:כל היום תעמולה,לחיצות ידיים,הופעות ברדיו ומה לא.בשביל מה זה?לקדם את בית"ר ירושלים?
    ומה הוא יעשה כשהוא ילך לבחירות באוקטובר ויכנס לכנסת?הוא לא יוכל להחזיק במועדון או לתרום לו.
    אתם רואים את שחר רץ ומשתמש בסמל של הקבוצה כמו סמרטוט?מקלל את האוהדים יום אחד ויום שני זונח את הקבוצה.ברור שלא.
    יש רק גבר אחד בכדורגל הישראלי שהוא בוס שפוי של קבוצת כדורגל וזה שחר.
    אז אם לא נזכה באליפות 10 שנים לא נזכה,לפחות הבעלים הבעלים שלנו אדם יציב וישר שבא להישאר ומרוכז כל כולו בכדורגל ולא בכל מיני הרפתקאות מוזרות.