מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. messi19 Member

באיזה שעה מתחיל אימון פתיחה של חיפה ביום חמישי?

2. shabaaz Member

מצידי שיתכוון לכלב שלו...הבנאדם זה השחקן הכי בזיוני אי פעם בתולדות המועדון,אני לא מבין איך יש לו את העזות מצח בכלל להישאר במועדון אחרי העונה האחרונה,ועוד לבקש את את השכר שהוא חתם עליו.
    יותר מזה אני לא מבין למה חר לא זרק ותו לכל הרוחות בגלל איזה חבורה של כמה קופים שחושבים שהוא סמל:הבנאדם לא עשה כלום למועדון,לא היה אף פעם גורם משמעותי באליפות,סה"כ חלוץ,לא סקורר,והיום רואים את הפרצוף האמיתי והתעב בצע שלו.

3. TyphooNN Member

הוא לא מקבל 600 אלף דולר בעונה אתה הגזמת ממש! הוא מקבל 480 אלף דולר בעונה וכמו שאני מקווה אני בטוח שהוא יהיה שחקן בולט מאוד העונה.

4. TariboWest Member

מצד אחד אתה רוצה שחקני בית, מצד שני תראה איך אתה מדבר על אחד משחקני בית הכי גדולים של מכבי חיפה. אין לך טיפת כבוד ואל תזיין לי תשכל על זה שאתה אוהד משנות ה-40 ושראית את אהרון עמר משחק, זה לא מצדיק את השטויות שאתה כותב פה על קטן. שחקן הכי ביזיוני בתולדות המועדון עלק.

5. {forza-haifa} Member

כבר שנתיים אנחנו מקווים שהוא יהיה שחקן בולט וכבר שנתים אנחנו רואים אותו משקיע אבל לא מביא תוצאות . אני לא רואה שום סיבה שזה ישתנה . אם כבר חשבתי שזה ישתנה זה היה כאשר תכננו לקצץ לו בשכר שלפי דעתי היה מעורר אותו משמעותית והיה מכניס בו מוטיבאציה להראות לכולם מה הוא באמת שווה .

6. TyphooNN Member

כבר שנתיים שאני מקווה שרוני לוי יעזוב ואז יניב קטן יוכל סוף סוף להשתחרר ממנו ולהתחיל להפציץ ולקרוע את המגרש.קטן משחק גרוע בגלל שנמאס לו מהתנהלות של רוני לוי ונמאס לו שהוא תמיד שם עליו את כל הדברים ונותן לו להנהיג את הקבוצה.

7. {forza-haifa} Member

תירוצים . שחקן כמו יניב קטן לא צריך תירוצים כאלה .

8. idos87 Member

לא נראה לי שיש קשר מהותי בין זהות המאמן ליכולת של השחקן. אין מצב שהעולם שקטן לא שיחק טוב בגלל רוני לוי, כי אם זה היה כך לא נראה לי שהיינו רואים את קטן על המגרש. קטן פשוט הפך לשחקן לא טוב והוא צריך לשפר את זה לקראת העונה הבאה. בעונה הבאה אין תירוצים. רוני לוי עזב את הקבוצה ואין מי שיגרום לקטן לשחק לא טוב.

9. LiranSH Member

כל אוהדי בית"ר למינהם שאומרים שדוידוביץ' שם פשוט זין על הכל ולא סמל ולא כלום.
    http://www.one.co.il/Article/119045.html

הייתם מתים שיהיה לכם כזה שחקן בקבוצה, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה של התחברות עם הקבוצה והאוהדים.

10. shabaaz Member

אני לא שם קצוץ על יניב קטן ועל המשכורת שלו ודווקא עצם העניין שהוא שחקן בית ולא נותן את הנשמה 90% מהזמן מרתיח אותי.
    אל תבלבל את המוח שהשחקן הזה הוא אחד הגדולים כי שחקן גדול היה מוותר על משכורת שלא מגיע לא לקבל כשהוא יודע שלא מגיע לא לקבל אותה.לא סתם 100% מהתקשורת והאוהדים טוענים שהוא בילה 3 שבועות באנגליה חזר לארץ וניפח את השכר לחינם.הבנאדם עושה פה אחיזת עיניים ואתה קורא לו סמל?
    היו שחקנים שהיו סופר-אפורים במכבי חיפה כמו רפי אוסמו,איתן אהרוני,מרקו בלבול,אבוקרט ועוד ואף אחד לא קיבל רבע ממה שיניב קטן קיבל ונתן 900% יותר ממה שהוא נתן!
    הבנאדם הזה אפס,לוזר,נאדה,כלום אחד גדול.שחקן מפונק.מה אתה חושב שבגלל שהוא נתן איזה גול נגב מנ.יו או פרח במחלקת נוער הוא לובש שחפ"ץ?
    אם היה לו טיפת שכל הוא היה מבין שכל מה שדופק אותו וכל מי שרודף אחריו זה רק בגלל המשכורת המנופחת שלו.
    אם הוא רק היה מוריד ואפילו באופן סמלי(אפילו 5 שקל) במשכורת כולם היו יורידים מהגב שלו מזמן ואפילו הוא היה מרגיש הקלה והיה פורץ קדימה כמו סוס.עצם הענייין שהוא מתעקש כמו איזה פרד לקבל כסף שהוא לא ערב לו אז הוא בצעם חותם על על צ'ק ללא כיסוי.
    ינקע'לה שחר עשה לו טובה ולקבוצה...איזה קבוצות בדיוק כל כך רצו אותו?הבנאדם גמור...שרוף.

הגיע הזמן שיתבגר כבר.ילד קטן ומגודל שמצפה שכולם ילטפו אותו ויחבקו אותו.גם כן מסכן.שלמה שרף היה בועט אותו לעזעזל.

נ.ב
    כשלאוהדי בית"ר יהיו שחקני בית נדבר.השנה מתפרקת להם הקבוצה בספטמבר שוב

Last edited: Jul 2, 2008
  11. Voda_Coda Member

שמעו...יניב קטן לא מגיע לו רבע ממה שהוא מרוויח..אבל הוא שם לב סוף סוף שהיכולת שלו ירדה..וויתר על החופש שלו השנה ובזמן שכולם היו בטן גב בתאילנד ואילת הוא עבד עם מאמן כושר אישי..מזכיר לי את זנברג שהיה כישרון שהוא בא לחיפה ובאחד החופשים קרע את התחת והתחיל את השנה שחקן אחר לגמרי..

12. {forza-haifa} Member

אתם מבינים ??!

ועוד מתלבטים מי יהיה קפטן בעונה הבאה ?!

13. Igi Member

למה לזלזל? יש להם את קאלה הסמל...

השוער מספר 1, כבר אמרנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

Last edited: Jul 2, 2008
  14. {forza-haifa} Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx "מספר 1.. "

15. shabaaz Member

סמל?קאלה?

חצי מאוהדי בכלל לא יודעים מזה ההבדל בין מנורה לחנוכיה.
    איזה חצי...אני מגזים.