מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. ertyo Member

מישהו יודע מה מחמוד עבאס מאום אל פאחם שהיה כתוב בעיתון ביום ו שייבחן בקבוצה ?

2. TariboWest Member

חוץ מידיעות אף כלי תקשורת לא פרסם עליו. בכל מקרה הוא חתום בליגה א' כרגע, אבל אם הוא באמת צריך להיבחן אז הוא ייבחן בלי קשר לחוזה.

3. Messinho Member

יעקוב שחר ממשיך את ההתנהלות השכונתית שלו מה2-3 שנים האחרונות אחרי שמכר את מאור בוזגלו - השחקן שהיה אולי מביא לו אליפות
    שחר היה צריך להבהיר לבוזגלו חד וחלק שהוא שחקן מכבי חיפה ושהוא לא רוצה למכור אותו... ואם הוא היה מסרב לשחק ועושה בעיות כלשהן הוא היה מקבל קנסות וכו'
    עם המכירה הזאת, שחר הודיע רשמית שהוא נכנע

Last edited: Jul 1, 2008
  4. TariboWest Member

יעקב שחר לא יכול להחזיק בקבוצה שחקן שלא רוצה להיות בה/ שחקן שאבא שלו חולה בראש.

5. Messinho Member

הוא חתום על חוזה...................

6. Don Joan Roman Member

אז מה אם הוא חתום על חוזה? לא מתשלם לשחר להחזיק שחקן ממורמר בסגל שלו, זא הוא יפגע לו בקריירה, מה הוא ישיג יותר מזה? כלום.
    עדיף לו להרוויח עליו מיליון וחצי דולר.

7. LiranSH Member

בוא נגיד שלפני חודש הייתי בדיעה שלך. עכשיו אני אומר שאם מכבי ת"א מוכנים לקבל את אבא של בוזגלו אליהם לקבוצה ולשלם לנו הרבה על זה אז בכיף. נתראה עוד כמה חודשים כשמאור לא ישחק טוב באיזשהו משחק והמאמן יוציא אותו בדקה ה-50... יתחיל להיות שמח.

8. Don Joan Roman Member

ראסמי, בוזגלו חייב להיות בהרכב של מכבי.
    ברגע שהוא יוצא יש שריפה, בפעם השלישית שהוא יישב על הספסל מה שקרה עם נימני זו סערה בכוס מים לעומת מה שיהיה.

9. shabaaz Member

במקרה של בוזגלו מכבי ת"א קנו חתול בשק מהרגע הראשון.
    שחקן כמו בוזגלו הוא שחקן עם אגו והוא הצליח רק תודות לזה שהוא לא היה באור הזרקורים.
    מילא היה שחקן צנוע ועניו כמו בניון או עטר הוא היה יכול להוביל קבוצה בגיל צעיר,או שהיו לידו שחקנים גדולים אבל הוא נכנס לנעליים גדולות מידי והסכומים ששולמו עליו פשוט נופחו מעבר לכל פרופורציה.
    במקרה של מכבי ת"א לא משנה מה יקרה הם החתימו שחקן שיפול מלחץ הציפיות מאחר והוא לא משחק תחת מאמן התקפי.שנית-הוא גם ככה עם אבא חמום מוח.שלישית-הוא שחקן צעיר שזקוק למאמן שיבנה אותו לא למאמן שישים אותו בהרכב כל הזמן ללא חילופים לגמרי.
    בקיצור:מקרה ראובן עובד קלאסי.יהרסו אותו כמו שהרסו 10 שחקנים כמוהו(ישמעאל אדו,עזרן,עובד,דגו ועוד...).

10. TyphooNN Member

הוא לא ייבחן בקבוצה מכיוון שהוא לא מתאים לליגה שלנו בכלל.

11. TariboWest Member

ואת זה אתה אומר אחרי צפייה ב-5 משחקים שלו+קבלת חוות דעת מהכל המאמנים שאימנו אותו.

12. תומר22 Member

התפרסמה הבוקר בארגנטינה כתבה מרגשת מאוד על הסיפור של רנה לימה. "חזרתי לחיים" - סיפורו של רנה לימה

http://www.ole.clarin.com/diario/2008/07/01/futbollocal/thumb/lima.Xxx

לימה, שמתאמן כבר חודש והחלים באופן מלא מהניתוח שעבר, מספר שם על היום בו הודיעו לו על הגידול שהתגלה אצלו ועל העזרה הגדולה שקיבל לאורך כל הדרך מדייגו קרוסה: "המתורגמן היה זה שבישר לי על המחלה. הייתי שבור, התחלתי לבכות. פשוט לא ידעתי מה לעשות". למזלי, דייגו היה איתי. פגשתי את קרוסה לראשונה בישראל ואני מעולם לא אשכח את מה שעשה עבורי, הוא אפילו פיספס אימונים על מנת להיות איתי".

לימה מודה גם על היחס האדיב שקיבל ממכבי חיפה בכל התהליך ועל ההצעה שלהם שיעבור את הטיפולים בבית, וגם על תגובת הקהל והתקשורת: "הם היו טובים אליי. בהתחלה, התקשורת בכלל לא פירסמה את הסיבה בגללה אני עוזב ועדיין הגיעו 200 איש להיפרד ממני בשדה התעופה. במשחק הבא הייתה כרזת תמיכה של חבריי לקבוצה".

"היו לי גם כמה אנקדוטות מוזרות בישראל": באחר צהריים אחד הייתי באוטו עם חבר והלכנו לאיבוד בשכונה דתית, בה כולם מלבדנו לבשו חליפות שחורות. פחדתי והחבר שאיתי החוויר, אבל בסוף התקשרנו למתורגמן והוא בא לחלץ אותנו". ועוד אחד על המצב המדיני: "לפני משחקים היינו השחקנים נפגשים במסעדה (מתכוון כנראה ל"מקסים") ודייגו קרוסה סיפר לי שבמקום הזה היה פיגוע ובו נהרגו עשרה אנשים. מאז אני בחנתי תיקים וחשדתי בכל אחד שנכנס".

גם על התקופה הקצרה ששיחק כאן לימה מדבר: "בישראל הייתה לי המשכיות וזה היה ניסיון חיובי עבורי. המאמן נתן לי להיות לבעוט את המצבים הנייחים ושם בידיי אחריות רבה".

לימה מודה בראיון שהוא קרוב לחתימה בפאוק סלוניקי, אבל שוקל זאת בעיקר בגלל המרחק מהמשפחה. נקווה שיהיה לו רק בריאות והצלחה בכל דרך בה יבחר.

Last edited: Jul 1, 2008
  13. Andrea21 Member

קטן: "היו לנו זרים שהילדים שלי טובים מהם"

בושה שהוא עוד פותח את הפה,האפס הזה.

איך הוא לא מתבייש?,הוא הבעייה המרכזית במכבי חיפה,600 אלף דולר?על מה?!

אבל מילא זה,הוא עוד פותח את הפה!

14. {forza-haifa} Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

שיעשה שביתה תקשורתית ויסתום את הפה כמו שעשה פעם וינמיך פרופיל אחרת הוא עלול להיות שוב עם רגל אחת מחוץ למועדון .

15. Igi Member

הוא התכוון לשחקנים הצעירים של מכבי חיפה, לא לילדים שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

בכל מקרה, זה באמת לא בדיוק חכם מצידו להעביר ביקורת על יכולת של כל שחקן אחר במכבי חיפה בשנתיים האחרונות. נקווה שהשנה הוא ידבר גם על המגרש.