מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

שיהיה מלפפון הכי חם בשוק מצידי.
    לא חושב שעל חלוץ מחטיאן כמו יבואה צריך לשלם מיליון דולר ועוד להוסיף סעיף שטביב מקבל 50 אחוז מהכסף שהפועל תקבל על העברה עתידית, זו גניבה לאור יום ואדם מחושב כמו יענקל'ה שחר לא יעשה צעד כזה ובצדק רב.
    על אחת כמה וכמה שיש לך שחקן כמו פנטאני שלדעתי עולה על יבואה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/08
  2. roeiuzan Member

אולי אתה צודק פה שכפ"ס היא קבוצה שמייצרת המון מצבים למשחק, יחסית בליגה שלנו, מה שבמכבי חיפה עלול לקרות פחות וכך גם תפוקת השערים שלו תצטמק. בכל אופן אני עדיין חושב שצריך חלוץ זר שישלים את פאנטני. אושרי גיטא\חמד זה עדיין לא מספיק, אם קטן יחליט לעשות השנה את הסוויץ' זה אנחנו עוד לא יודעים כמו שלא יודעים אם לרפאלוב יגמר החשק להיות קצת מקצוען כבר אחרי המחזור החמישי.

3. shabaaz Member

יבואה לא שחקןלא שווה מליון דולר במקרה הטוב אולי 300 אלף לא יותר.
    אתה קורא לו מלך שערים...אני קורא לו מבקיע לו יותר.זה שבליגה שלו לא קם ב-5 מאז יעקובו חלוץ אחד שיכול לכבוש מעל 20 שערים בעונה זה מצער,וזה רק מצביע על העובדה שההתקפות עלובות והחלוצים גרועים.
    אין כאן שום חלוץ עם יסודות,חלוץ פיזי,חלוץ שיודע לשחק עם הגב לשער או לחילופין להבקיע מעל 20 בעונה.
    היחיד שמסתמן כך הוא מקרייב שבתקופה קצרה יחסית הבקיע לא מעט.
    כל השאר חלוצים על הפנים.
    יבואה לא היה נותן יותר מ-10 עד 15 גולים בעונה בכל קבוצה,ממש כמו קולאוטי.זה חלוץ?סקורר?
    זה שחקן אפור של קבוצות קטנות.

4. B23K Member

קולאוטי גם בישל או שלפחות הוא ידע איפה לעמוד כדי לעזור לקבוצה להגיע למצב של שער..
    פאנטני עשה רושם של עבודה טובה וד"א למה ששחר ישלם מיליון דולר על יבואה אם פאנטני עלה רק 750 אלף דולר? למה לשלם יותר על דבר שהוא כביכול פחות טוב מהמוצר שיש לך בידים?

5. LiranSH Member

פאנטיני עלה 1.5 מליון דולר. אבל זה לא משנה יבואה בכלל לא נחוץ לנו.

בקשה לקולאוטי... בעונה הראשונה שלו הוא סיים עם 19 שערים ואם אני זוכר נכון גם עם מעל 10 בישולים... אז לא נראה לי שאפשר להשוות את יבואה אליו.

6. {forza-haifa} Member

יבואה בכלל לא נחוץ למכבי חיפה . לא הוא ולא אף חלוץ אחר כי לחיפה יש מספיק חלוצים . צריך להתמקד (כמו שאני כבר אמרתי ) בהגנה ולהביא בלם זר .

7. צחי לייבמן Member

בגלל שלמכבי חיפה יש הרבה חלוצים אז הקבוצה הבקיעה הרבה גולים עונה שעברה נכון?
    חיפה חייבת חלוץ טוב וגם בלם זר.
    ועל איזה חלוצים אתה רוצה להסתמך? קטן? מעולם הוא לא היה חלוץ ובחיים לא יהיה. קטן הוא שחקן כנף.
    אושרי גיטא.? עדין לי מושג מה הוא בקבוצה.
    פאנטיני יכול באמת להיות חלוץ טוב, אבל עדין קולטי היה יותר טוב ממנו.

8. {forza-haifa} Member

על זה שקולאוטי היה יותר טוב כולם מסכימים . אבל לפני התקפה אתה צריך שיהיה לך הגנה חזקה ואת האמת ?! לחיפה יש הגנה חלשה ואלמלא דוידוביץ' היא הייתה גם הקבוצה שסופגת הכי הרבה בליגה .

בקשר לחלוצים , יש עדיין את בן בסט שלפי מה שאני יודע עדיין לא עוזב וגם את ארבייטמן שלא עזב בוודאות . אז אני לא מבין מה צריך עוד חלוצים זרים שיבואו ויקחו תפקידים של שחקנים צעירים טובים שיותר דקות משחק יעשו אותם יותר טובים . קחו לדוגמא את חמד רק קיבל יותר דקות משחק בהרצליה והוא מבקיע הרבה . אז מה הבעיה לתת הזדמנות לגיטא או לארבייטמן ?!

9. צחי לייבמן Member

גיטא אולי כן אפשר לתת לו הזדמנות, גם לתומר חמד.

אבל ארבייטמן, השחקן הזה קיבל מילון הזדמניות ולא ניצל אותם אף פעם.

10. {forza-haifa} Member

אולי קצת הגזמתי בעניין של ארבייטמן כי בראסמי הוא שחקן שלא מוכן לתת את הכל למען המועדון וחוץ מזה שהוא לא כל כך אוהב את מכבי חיפה אז אני לא רואה שום סיבה שהוא יתן את הכל בשביל הקבוצה והמועדון .

11. LiranSH Member

אתה חייב עוד חלוץ אחד. או שישקיעו ויביאו חלוץ זר וקשר התקפי/מגן ימיני זר ברמה או שיעשו מאמצים להשאיר את בן-בסט ויביאו קשר התקפי זר ובלם/מגן ימיני זר ברמה גבוהה, כי עם כל הכבוד לחמד, גיטא וגדיר הם לא מתאימים להרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/08
  12. TyphooNN Member

יבואה ימני ופאנטני ימני... זה עוד אחד מהסיבות שהוא לא פה.
    אחרי חתימתו של יבואה באדומים האלה מעמדו של חלוץ נבחרת גאנה,אריק בקוואה שוב חזר.
    בקוואה בן 21 משחק בקבוצת קוטקו אחת הקבוצות הגדולות בגאנה,בקוואה שגדל בקוטקו שיחק בעבר גם בהארט אוף ליונס אותה אימן העונה אייל לחמן,בקוואה חזר לשחק העונה בקוטקו,בקוואה רשם 3 הופעות בנבחרת גאנה.
    זה פורסם בעיתון ישראל היום.
    לא חלוץ גדול אבל אם רוצים 15 שערים בעונה אז הוא יכול לעשות את זה.

ראנספורד אוסיי ייבחן במכבי חיפה!
    חלוץ נבחרת גאנה עד גיל 17 ראנספורד אוסיי ייבחן במכבי חיפה לפי ספורט 5!
    אוסיי נחשב לחלוץ מאוד מוכשר ובעבר טוטנהאם ומנצ'סטר יונייטד הביאו בו עניין.
    השחקן כבש 17 שערים בנבחרת עד גיל 17 והוא סיים כסגן מלך השערים באליפות העולם לנבחרות עד גיל 17 והוא זכה ב"נעל הזהב" הוא מזכיר מאוד בנגיחות את פטריק קלייברט במהירות הוא מזכיר את אטו וביכולת הסיום הוא מזכיר את תיירי הנרי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/7/08
  13. TariboWest Member

באמת מוזר איך שחקן כמו רנספורד אוסיי נוחת בארץ ועוד למבחנים. קראתי עליו עכשיו באינטרנט וראיתי קצת וידאו שלו (אחד מהם גול נדיר במספרת בגביע העולם עד גיל 17). ב-2007 הוא נבחר לאחד מ-50 הכשרונות הגדולים בעולם, בגילאי נוער הוא נחשב בגאנה למכונת שערים. הוא יליד 90, ככה שאפשר להחתים אותו גם לנוער. אגב הוא ממש גמד, 1.68 מטר.

14. TyphooNN Member

נכון הוא נמוך אבל אחי הוא מהיר מאוד אמרו שיש לו מהירות כמו של אטו וגם תנועה כמו של אטו.
    חוץ מזה אוסיי כרגע משחק בקבוצה קטנה ולכן טוב לו לבוא לפה להיבחן.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/08
  15. B23K Member

תמיד טוב להתרשם משחקן שאתה רואה במו עיניך ולא מקלטות שלך תדע מה הולך שם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx