מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. LiranSH Member

קינן וקרופניק ביחד כמעט כמו ברמה של בנאדו וגרשון ? אתה חי בסרט, קינן בלם מצויין אבל איטי, הייתי משווה אותו לבנאדו אבל קרופניק לא מתקרב לבנאדו או גרשון.

מסיללה ב"טיפה" יותר טוב מזיו ?!?!?!??!? בטיפה ??!?!?! תגיד אתה מרגיש טוב ?

2. B23K Member

זיו בשמאל זה לא זיו בימין, והעונה הוא כנראה יהיה בימין בגלל דנין אם יתנו לפועל בניין הזה הזדמנות

3. TyphooNN Member

טוב סע לישון! זה שקרופניק הוא בלם מסכנין לא אומר שהוא גרוע. הוא היה יציב הוא עשה הגנה יש לו משחק ראש טוב והוא מהיר וקינן לא עד כדי כך איטי אם תיזכר בשיעורי הפילאטיס שהוא עשה אתה גם תיזכר שעכשיו הוא יותר מהיר.
    לגבי זיו הוא מגן שמאלי נהדר ומבשל ומבקיע ומסיללה לא עושה את זה כל כך רק ההגנה והפריצות המדהימות שלו הופכות אותו למגן מצויין. אין הרבה הבדל בינהם אבל מסיללה יותר טוב.

4. אלי מתחן Member

בNRG?!?!? אם הם אמרו אז זה כנראה נכון...

ביום שקרופניק וקינן יהיו ברמה של גרשון ובנאדו, חיפה כנראה שתיקח אליפות. היום זה עדיין וכנראה לא יקרה לעולם.
    לגביי הקישור, תרשה לי לגחך. בואטנג ועידן טל 3 רמות מעל כל שחקן אחר בליגה, היחידים שהיו ברמה שלהם היו משה אוחיון ואלברמן, ושניהם לא ישחקו השנה מול בית"ר.

5. Igi Member

מסיללה עולה בכמה רמות על זיו, הגנתית והתקפית. אין מגן שמאלי שמשתווה אליו בכלל בארץ למעט בן דיין. לגבי קרופניק, אני מודה שלא ראיתי אותו יותר מדי, אבל אני מניח שלהשוות אותו לבנאדו וגרשון, שני הבלמים הטובים בארץ, זו די בדיחה. קינן לדעתי בעוד שנה-שנתיים לא יראה את שניהם, אבל עד אז בואו נעזוב את ההשוואות. בית"ר פשוט עולה על חיפה ברמה אחת לפחות, אם ברמה האישית או הקבוצתית.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/08
  6. LiranSH Member

פשוט בדיחה מה שהולך פה, אלישע לוי לפי מה שהוא אמר מאוד רצה את יבואה, אבל אמרו שיש בעיות עם כפ"ס והסכום שיחרור, עכשיו מפרסמים שיבואה חתם בהפועל ת"א. מה שחר ? להפועל ת"א שעוד שנייה המוכר ארטיקים בים יהיה הבעלים שלהם יש יותר מה להציע ממך ? זה לא משנה גם אם יבואה נחוץ או לא, אם האוהדים רוצים אותו או לא, זה שאלישע לוי רצה אותו מאוד, והוא חתם בהפועל ת"א זה פשוט בדיחה.

7. Messinho Member

IGI
    בן דיין היחיד שמשתווה למסיללה?
    בן דיין הוא מגן בדיחה שמתאים לקבוצות קטנות מהסוג של מכבי נתניה.. כשהוא היה במכבי ת"א הוא היה יותר גרוע משטרית
    יואב זיו יותר טוב מבן דיין והוא גם המגן הישראלי הכי טוב אבל הוא עדיין לא ברמה של מסיללה.

8. roeiuzan Member

אחחח איזה מבאס לקרוא שיבואה סגר בסוף בהפועל ת"א, לדעתי הוא מתאים למכבי חיפה כמו כפפה ליד. והחוצפן עוד אמר שבארץ הוא יהיה רק במכבי חיפה...

9. B23K Member

שחר זה לא הבדיחה, גם לא הפועל, זה סמואל יבואה שרצה לבוא למכבי חיפה, ובמקום ללחוץ על טביב שיתגמש ויעשה מאמץ להגיע למכבי חיפה סיכם בהפועל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

10. שגיא Guest

אני דווקא לא חושב שיבואה היה כזה נחוץ. הוא ופנטאני משחקים על אותה עמדה ואם היו משחקים ביחד הם סתם היו מסתבכים אחד עם השני. הם חלוצים די דומים בסך הכל (יבואה אולי קצת יותר פיזי) אבל בגדול עדיף לדעתי לנצל את משבצת הזר בכל זאת בשביל בלם.

11. {forza-haifa} Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

בלם יותר נחוץ למכבי חיפה מאשר חלוץ . חיפה ב"ה התברכה בחלוצים טובים שלא מנצלים את הפונטציאל שלהם יותר מדיי אבל נראה לי שהעונה הם התעוררו (אני מקווה ) לעומת זאת יש למכבי חיפה הגנה צעירה וכנראה שהיא תיהיה גם תמימה מאוד . צריך בלם זר שיסדר את כל ההגנה כמו שצריך .

12. Don Joan Roman Member

הבדיחה זה לא שחר, זה לא יבואה וזה לא הפועל ת"א ובכלל אין פה שום בדיחה, הפועל ת"א שילמה יותר כסף לכפ"ס עבור יבואה, הציעה לשחקן חוזה טוב יותר וזכתה בו, פשוט מאוד.

13. LiranSH Member

כמו שכתבתי למעלה זה לא העיקר, זה מראה בעיקר על המוכנות של שחר להוציא כסף. גם אני לא חושב שיבואה כזה נחוץ.

14. Don Joan Roman Member

מיליון דולר על חלוץ שמבקיע פעם מכל שבעה מצבים זה באמת יותר מדיי כסף, אחת הסיבות המרכזיות שכפ"ס ירדה ליגה זה ההחמצות השלומיאליות של יבואה, ישראלביץ' ובן לוז סידרו לו ימבה כדורים והוא החטיא אותם ברשלנות, הוא לא החלוץ שישדרג את חיפה, מה גם שיש לכם את פנטאני, להשקיע בו מיליון דולר זה הגזמה פראית.

15. roeiuzan Member

איך שלא תסתכל על זה, שחקן שהוא מלך השערים באופן אוטומטי הופך לאחד המלפפונים החמים בשוק.